Descoperiți noile reguli ale imprimării prin sublimare cu noul Mimaki TS100-1600

Mimaki – lider în producția de imprimante și sisteme de tăiere – alături de Geko Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova, vă invită la evenimentul de promovare a noului echipament TS100-1600 de imprimare prin sublimare pe materiale textile. Înscrierea la webinarul din 13 aprilie 2021 este gratuită, iar evenimentul se va desfășura în limba engleză începând cu ora 12 – ora României.

Citeste »

Ce oportunități a generat pandemia de covid pentru industriile de print și advertising

Orice criză aduce cu sine și oportunități, lucru valabil și pentru situația fără precedent provocată de pandemia de coronavirus care a obligat multe companii la regândirea priorităților și la operarea de schimbări pe termen lung asupra modelelor de afaceri. De la monetizarea capitalului de încredere până la proiectele de sustenablitate și adaptarea la o viață fără birouri, impactul asupra industriilor de print și publicitate a fost unul major.

Citeste »

Adline Solutions își pregătește clienții pentru relansarea sezonului de print

O bună practică de mentenanță este un obicei important prin care pot fi crescute performanțele echipamentelor de imprimare. Principalul scop al unui astfel de serviciu este de a asigura funcționarea la capacitate maximă a imprimantelor – fie că vorbim despre verificările ce pot fi realizate de către un operator, fie că ne referim la inspecțiile unui specialist autorizat – serviciile și obiceiurile de mentenanță ajută la detectarea timpurie a problemelor minore și la corectarea lor înainte ca acestea să declanșeze închiderea unei întregi linii de producție.

Citeste »

Învățământul superior își deschide porțile pentru viitorii specialiști din industria poligrafică

Trei mari centre universitare din România – București, Cluj și Timișoara – își deschid și în acest an porțile pentru a-i primi pe absolvenții ciclului de licență care doresc să lucreze sau să avanseze profesional în cadrul companiilor cu profil poligrafic: tipografii, edituri, fabrici de ambalaje, producători de materiale publicitare, furnizori de materiale, utilaje și echipamente pentru industria poligrafică, agenții de publicitate, școli, licee și universități de profil. Este foarte importantă popularizarea învățământului universitar poligrafic în contextul nevoii aflate în creștere de personal calificat în firmele domeniului poligrafic, media, al producției publicitare și de ambalaje.

Citeste »

Adline Solutions a inaugurat în 2021 noua platformă online dedicată clienților și partenerilor

Cu o experiență de peste 25 de ani în slujba sectorului tehnologic de producție publicitară românească, Adline Solutions duce la următorul nivel orientarea către calitate, care a definit până acum compania și produsele portofoliului său, prin lansarea unui nou site web. Adline Solutions își începe deci anul 2021 cu un cadou care va stabili noi standarde în domeniul serviciului cu și pentru clienți.

Citeste »

Papyrus sprijină respectarea normelor de igienă în spațiile industriale, comerciale și de birouri

Orice organizație are o practică pentru îndepărtarea murdăriei, grăsimii, petelor, ruginii și a tuturor celorlalte particule dăunătoare pentru piese, metale, materiale și alte tipuri de componente industriale, înainte de începerea activității și punerea în funcțiune a echipamentelor. Totodată, destule afaceri trec cu vederea această etapă, considerând că dacă angajații mătură și curăță apoi cu mopul podelele fabricii, atelierului sau depozitului, acest lucru este mai mult decât suficient.

Citeste »

Papyrus este partenerul de încredere în furnizarea soluțiilor protectoare complete împotriva Covid-19

Într-o perioadă când toate afacerile au același scop – a continua să își protejeze resursele financiare și să facă profit în timp ce păstrează normele de siguranță și sănătate pentru angajați și clienți – firmele trebuie să se adapteze rapid pentru a-și putea continua activitatea în condiții de siguranță. Grupul Papyrus, unul dintre principalii furnizori de pe piața europeană a soluțiilor de igienă și curățenie, ambalare și protecție, precum și unul dintre distribuitorii marcanți de hârtie, este un partener de încredere pentru diferite afaceri și pentru cei 65 000 de clienți din peste 15 țări, furnizând în acest moment plin de provocări și cele mai eficiente soluții protectoare contra Covid-19.

Citeste »

Cloud Computing este viitorul sau deja prezentul?

În următorul deceniu tehnologia Cloud promite să schimbe modul în care abordăm industria poligrafică și echipamentele de imprimare. În curând acestea nu vor mai fi conectate la alte dispozitive și sisteme fizice, totul urmând să fie realizat cu mai puțini operatori prin infrastructura Cloud. Afacerile de printing se vor baza într-un număr tot mai mare pe platforme publice cloud pentru a-și continua transformarea digitală, chiar și în materie de imprimare de pe telefonul mobil – metodă care permite utilizatorilor să trimită comenzi direct către rețeaua oricărui furnizor de servicii de imprimare, fără configurări sau instalări de aplicații în telefoane. Tehnologia cloud dezvoltă tot mai mult și partea de analiză în întreprinderi, fiind capabilă să furnizeze date ce ajută la eficientizarea proceselor, dincolo de activitatea de imprimare. A te baza pe date și a-ți pregăti viitorul afacerii pentru tehnologia Cloud nu mai este doar un ideal, este o cerință în lumea modernă de business

Citeste »

IDEAL – purificatoarele de aer eficiente împotriva răspândirii COVID-19, disponibile în România prin RSI Profi Grup

“Încă din 1994 am înfiinţat Romanian RENZ Ltd încercând să promovăm pe piaţa din România conceptul finisării documentelor. Din 1994 până în 2013 piaţa a fost creată și dezvoltată într-un ritm alert. La sfârşitul anului 2012 am tras concluzia că numele firmei trebuie să se transforme. Solicitările din piață crescuseră atât de mult, încât era necesară o rebranduire a acestui concept: prezentarea unui document. În 2020 a intervenit riscul Covid-19 și am înțeles că focusul pe menținerea sănătății mediului în care lucrăm a devenit o necesitate” – Andrei Ghișe, CEO, RSI Profi Grup

Citeste »

Echipamentele Adline Solutions acum cu discount de 85% prin fonduri nerambursabile

Guvernul României vine în sprijinul economiei într-o perioadă în care efectele pandemiei Covid-19 sunt tot mai vizibile iar Adline Solutions – companie cu acționariat 100% românesc orientată pe distribuția de materiale și echipamente de ultimă generație pentru producția publicitară – vine în întâmpinarea afacerilor care doresc să își diversifice în acest fel mijloacele de producție către noi ramuri ale acestui domeniu, facilitând un discount de 85%. Specialiștii Adline au creat pentru această oportunitate a pieței românești 3 pachete all inclusive speciale, care grupează întreprinderile industriei poligrafice în funcție de cifrele lor de afaceri și posibilitățile lor de avansare

Citeste »

Normele de aplicare a noului program IMM Leasing pentru achiziția de echipamente cu garanție asigurată de stat

Pe data de 15 septembrie 2020 au fost publicate în Monitorul Oficial normele de aplicare a programului IMM Leasing, care se referă la achizițiile de echipamente, utilaje sau microbuze noi/second hand pentru firmele mici și mijlocii (IMM), întreprinderi individuale sau PFA, cu garanții asigurate de stat și dobânzi parțial subvenționate. Programul s-a instituit prin OUG 118/2020, iar Hotărârea de Guvern 766/2020 include normele de aplicare a acestuia.

Citeste »

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizează admiterea pentru cursurile de masterat „Sisteme poligrafice sustenabile”

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) organizează concursul de admitere pentru programul de studii universitare de masterat în domeniul poligrafic – „Sisteme poligrafice sustenabile”, în cadrul Facultății de Ingineria Materialelor şi a Mediului, în domeniul „Științe inginereşti aplicate”. Acesta va fi un masterat de cercetare derulat pe o perioadă de doi ani (3 semestre), iar forma de învățământ va fi cu frecvență.

Citeste »

Universitatea Politehnica București dă startul admiterii la masterul „Tehnologii și sisteme poligrafice” (TSP)

Universitatea Politehnica din București și Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică (fosta IMST) organizează în cadrul departamentului Mașini și Sisteme de Producție concursul de admitere în învățământul universitar de masterat, anul universitar 2020/2021, pentru programul „Tehnologii și sisteme poligrafice” (TSP) al domeniului de studii „Inginerie industrială”.

Citeste »

Domino lansează noua serie Gx de imprimante termice inkjet

Domino Printing Sciences PLC, producător britanic de sisteme de imprimare, marcare și codificare a produselor folosind tehnologia inkjet, a lansat gama Gx de imprimante termice, optimizate pentru inscripționarea precisă și rapidă a etichetelor de produse, filmelor flexibile și ambalajelor din carton.

Citeste »
Search this website

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide