Târgul italian Print4All oferă soluția digitală pentru evenimentele de profil

Print4All este un eveniment nou al industriei de tipar care a avut prima ediție în anul 2018, la Milano, în perioada 29 mai – 1 iunie. După ce în 2018 s-a bucurat de succes datorită celor 429 de expozanți, 18 conferințe, 11 seminarii și 35 312 vizitatori, Print4All își deschide încă o dată porțile, de data aceasta virtuale, pentru conferințele online din data de 24 iunie 2020.

Citeste »

UPM Raflatac și SABIC introduc pe piață materiale reciclate pentru producția de etichete

UPM Raflatac se aliniază principiilor economiei circulare prin colaborarea cu SABIC, important producător din industria chimică, în vederea producerii primului film din polipropilenă (PP) de pe piață cu un conținut ridicat de plastic reciclat provenit din materiale post-consum (PCR), respectiv deșeuri de ambalaje. Deja disponibil la nivel mondial, acest material utilizat la producția de etichete are la bază soluția TRUCIRCLE™ de la SABIC.

Citeste »

Morenos Solutions introduce roboții industriali pe piața românească

Morenos este una dintre cele mai bine dezvoltate și experimentate agenții de vânzare a echipamentelor industriale destinate ambalării și producției de alimente. Cu sediul central în Grecia și birouri în România, Bulgaria și Serbia, firma are o prezență de 52 de ani pe piață și oferă soluții de automatizare prin colaborarea cu Universal Robots din Danemarca, precum și o gamă variată de linii de producție, mașini și materiale pentru ambalat, echipamente de îmbuteliere și paletizare, echipamente pentru inspecția produselor și sisteme de roboți industriali prin noua divizie TETTIX.

Citeste »

Firmele de print vor comunica mai eficient cu clienții datorită sateliților Apple

Apple nu a rămas fără ași în mânecă. Se zvonește că marele secret și următoarea etapă din parcursul companiei va fi producția de smartphone-uri iPhone care nu vor mai folosi operatori tradiționali de telefonie. O echipă de aproximativ 12 ingineri recrutați de la Google și specializați în domenii precum industria aerospațială, de comunicare prin satelit și design de antene lucrează deja la o nouă tehnologie care permite telefoanelor să transmită informații/date din satelit direct pe telefon, fără a mai fi nevoie de antenele radio GSM

Citeste »

Antreprenoriatul – soluția împotriva șomajului cauzat de automatizare

“Raportul asupra stabilității financiare” emis de Banca Națională a României este clar: țara noastră va fi fruntașă în ceea ce privește numărul mare de locuri de muncă pierdute din cauza automatizării și a implementării algoritmilor care au la bază inteligența artificială, adică nu mai puțin de 61,93% din totalul locurilor de muncă existente

Citeste »

Viitorul tiparului digital până în 2029

Sistemele digitale de imprimare vor deveni tot mai populare în anii următori, conform raportului “Viitorul tiparului digital până în 2029” publicat de Smithers Pira, ce examinează modul în care va evolua piața mondială de echipamente și consumabile pentru imprimare digitală în următorul deceniu.

Citeste »
System-LR-438-625S_X-11

Viitorul echipamentelor inkjet până în 2023

În 2018 s-au comercializat la nivel mondial echipamente de imprimare în valoare de 19,77 miliarde de dolari. Vânzările au crescut de la 19,91 miliarde de dolari în 2013 la 20,10 miliarde de dolari în 2017, apoi au scăzut brusc la valoarea din 2018. Piața echipamentelor de print este estimată să înregistreze o creștere anuală de 0,1% până în 2023, când va ajunge la valoarea de 19,92 miliarde de dolari. Creșterea se va limita doar la mașinile inkjet și la anumite utilaje offset cu alimentare în coală, ca răspuns la schimbările ce au loc în industria printului.
Aceste tendințe și impactul lor asupra cererii de echipamente inkjet sunt analizate în studiul recent realizat de Smithers Pira – „Viitorul piețelor de echipamente pentru imprimare până în 2023”

Citeste »

Raportul drupa privind trendurile globale din 2019

Coordonate economice în evoluția pieței de print

Acesta este rezumatul celui de-al 6-lea raport anual drupa Global Trends, care urmărește principalele evoluții economice din industria de print la nivel global. Sondajul realizat în octombrie 2018 a atras aproximativ 850 de participanți şi reprezentanţi ai principalelor sectoare de piaţă din toate părţile lumii.

Citeste »
FESPA-2019

O explozie de posibilități la FESPA 2019

FESPA Global Print Expo – cea mai importantă expoziție din Europa pentru industriile de tipar digital în format mare, serigrafie, imprimare de materiale textile și semnalistică – a revenit în Germania la Messe München, unde vizitatorii au putut vedea o explozie de posibilități prinzând viață prin intermediul tiparului de specialitate

Citeste »

Întâlnirea ATT și PAPIIP 12-13 aprilie 2019, Brașov

Asociația Tipografilor „Transilvania” (ATT) are ca scop sprijinirea comunității de print în activitatea sa economică și amplificarea relațiilor economice dintre aceasta și clienți. Membrii ATT se reunesc de două ori pe an, iar gazdele asigură vizite la întreprinderile lor. Anul acesta prima întâlnire a fost organizată de ATT împreună cu PAPIIP- Patronatul Asociației Producătorilor și Importatorilor din Industria Publicitară – și a avut loc în data de 12 aprilie în frumosul oraș Brașov de la poalele Tâmpei, oraș cu veche tradiție în domeniul tiparului dacă ne gândim doar la Diaconul Coresi sau la Honterus, iar gazdele acestei întâlniri au fost KRONSTADT PAPIER TECHNIK (KPT), Naroti Machinery, Sufitech, Disz Tipo, tipografia REMCO, Dola Com (membri ATT) și HT Print (membru PAPIIP).
Tematica primei întâlniri de anul acesta a fost „Industria grafică și învățământul de specialitate din România”, iar prezentările au avut loc în Hotelul Piatra Mare situat în stațiunea montană Poiana Brașov

Citeste »

FESPA introduce Color L*A*B* și aplicații pentru decor interior și exterior la FESPA Global Print Expo 2019

Programul creat de FESPA pentru vizitatorii Global Print Expo 2019 din München-Germania – care se va desfășura între 14 și 17 mai 2019 – va fi îmbogățit prin introducerea Color L*A*B*, un program de management al culorii care va consta în prezentarea de tehnologii specializate, precum și în organizarea unor conferințe ce îi vor ajuta pe vizitatorii interesați să îmbunătățească procedurile ce se aplică în cadrul propriilor companii.
Cea de-a doua zonă care va face parte din experiența vizitatorilor la FESPA Global Print Expo este Printeriors, unde se vor prezenta numeroasele beneficii și oportunități de utilizare a tiparului pentru sectorul decorațiunilor

Citeste »
Search this website

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide