Xeikon lansează două noi imprimante UV pentru etichete din seria Panther 2.0

Xeikon – divizie a Flint Group și unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie digitală pentru imprimare – a lansat la sfârșitul lunii octombrie 2021 două noi imprimante digitale pentru producția de etichete, care fac parte din seria inkjet UV Panther 2.0: Xeikon PX3300 și Xeikon PX2200. Noile echipamente vor înlocui actualele modele Xeikon PX3000 și Xeikon PX2000.

Citeste »

Geko a reprezentat cu succes spiritul inovator al Mimaki la COPI’S 2021

Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova – a participat cu stand în perioada 29 septembrie – 1 octombrie la cea mai importantă expoziție din Bulgaria dedicată sectoarelor de publicitate și imprimare – COPI’S 2021, organizată în incinta centrului expozițional Inter Expo Center din Sofia. În fiecare an COPI’S reunește tot mai mulți profesioniști din Bulgaria și țările învecinate, activi în domeniul producției publicitare, semnalisticii și obiectelor promoționale.

Citeste »

Kornit lansează Presto MAX – sistemul complet de imprimare direct pe textile

Kornit Digital – lider internațional în producția de tehnologie pentru imprimare digitală sustenabilă pe materiale textile – a anunțat lansarea noului sistem Presto MAX destinat producției de articole textile personalizate la cerere. Echipamentul va fi lansat în direct în cadrul evenimentului virtual Kornit Fashion Week Los Angeles + Industry 4.0 (2-5 noiembrie 2021).

Citeste »

Marabu și Koenig & Bauer lansează o nouă tehnologie de imprimare digitală pe sticlă

Deși imprimarea digitală permite reproducerea designurilor sofisticate și un grad ridicat de personalizare la un cost redus, acest proces nu a fost până de curând potrivit pentru decorațiunile în relief ale produselor din sticlă, deoarece trebuia creată o matriță costisitoare pentru fiecare articol. Marabu și Koenig & Bauer și-au unit forțele pentru a crea o soluție la această problemă și pentru a oferi producătorilor de articole din sticlă o alternativă la tehnicile tradiționale de embosare.

Citeste »

FESPA și European Sign Expo 2021 reconectează industria poligrafică internațională

Specialiștii sectoarelor de tipar digital în format mare, serigrafie, imprimare digitală pe materiale textile și semnalistică, împreună cu cei mai importanți reprezentanți ai industriei de comunicare vizuală își dau întâlnire în perioada 12-15 octombrie 2021 la FESPA Global Print Expo și European Sign Expo. Evenimentele se vor desfășura simultan în format fizic în incinta centrului expozițional RAI din Amsterdam, Olanda.

Citeste »

Future Factory 2021 – schimbarea de paradigmă pune „viitorul în slujba omului”

Future Factory este organizat de Acimga (Asociația producătorilor italieni de echipamente pentru industria grafică, de conversie și industria hârtiei) cu sprijinul ITA – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, o agenție guvernamentală care susține dezvoltarea afacerilor companiilor italiene în străinătate și promovează atragerea investițiilor în Italia. Ediția din acest an a avut loc în zilele de 15 și 16 septembrie în incinta Teatrului din Milano sub sloganul „Viitorul în slujba omului” și a fost transmisă simultan prin live streaming. Evenimentul a fost organizat ca avanpremieră la Print4All, expoziția dedicată lanțurilor de aprovizionare ale industriilor de printing și packaging, programată pentru perioada 3-6 mai 2022, în incinta centrului expozițional Fiera Milano din Italia.

Citeste »

Geko prezintă Mimaki SWJ-320 EA – imprimanta solvent inkjet de 3,2 m la SUPER OFERTĂ în LUNA SEPTEMBRIE

Cu un raport de neegalat în ceea ce privește calitatea superioară de imprimare, viteza de imprimare rapidă și fiabilitatea la un preț foarte accesibil, SWJ-320 EA este o imprimantă solvent revoluționară cu o lățime de 3,2 m care vă va ajuta să vă diversificați oferta de produse în cel mai profitabil mod, fiind potrivită pentru imprimarea unei game variate de aplicații de semnalistică indoor și outdoor de mari dimensiuni – de la bannere și panouri publicitare până la materiale și afișaje POS.

Citeste »

Kornit Avalanche Poly Pro reinventează imprimarea direct pe poliester

Kornit Digital – lider internațional în producția de tehnologie de imprimare digitală pe materiale textile – a participat în zilele de 20-23 aprilie 2021 la prima ediție virtuală a expoziției drupa, unde a prezentat o gamă completă de soluții de imprimare direct-to-garment (DTG, direct pe textile). Cele mai noi echipamente Kornit pentru imprimarea pe textile, respectiv Avalanche HD6 și Storm HD6 sunt disponibile în România exclusiv prin parteneriatul cu distribuitorul Grup Transilvae – importator și distribuitor autorizat de soluții de imprimare în format mare și industrial, soluții tipar digital și color management, precum și produse și servicii complementare.

Citeste »

Future Factory 2021 va fi transmis live în zilele de 15 și 16 septembrie

Când realitatea cotidiană este plină de provocări, Acimga se dovedește încă o dată pregătită să se adapteze și să ofere soluții. După Decretul guvernului italian din 22 aprilie care permite organizarea de conferințe și evenimente fizice începând cu 1 iulie, asociația a decis să schimbe data evenimentului programat inițial în perioada 10 – 11 iunie. Acimga dezvăluie astăzi datele oficiale ale Future Factory: evenimentul va avea loc în zilele de 15 și 16 septembrie în cadrul Teatrului din Milano, fiind în același timp transmis prin live streaming.

Citeste »

Impactul tehnologiei digitale asupra imprimării etichetelor

Au trecut câteva decenii de când termenul „digital” a intrat pentru prima dată în vocabularul industriei de labeling. Cei care au adoptat această tehnologie încă de când piața era considerată a fi una emergentă au putut să își formeze o bază de clienți maturi, implementând soluții testate și îmbunătățite de-a lungul timpului.

Citeste »

Xeikon va participa la expoziția fizică Hunkeler Innovationdays din 2022

Xeikon este prima companie care și-a anunțat participarea la ediția cu numărul 14 a prestigiosului eveniment internațional Hunkeler Innovationdays, ce se va desfășura în cadrul centrului expozițional Messe Luzern din Elveția în zilele de 21-24 februarie 2022. Aceasta va fi cea de a noua participare consecutivă a companiei la expoziția organizată de Hunkeler AG, care se concentrează pe tehnologii de înaltă performanță în domeniile imprimării și finisării digitale.

Citeste »
Nyala 3

swissQprint și-a reafirmat excelența la virtual.drupa

Elvețienii de la swissQprint, companie producătoare de imprimante UV LED flatbed și roll-to-roll de format mare, s-au numărat printre expozanții care au participat la evenimentul online virtual.drupa ce a avut loc în zilele de 20-23 aprilie 2021. swissQprint are peste 170 de angajați în 40 de țări, iar imprimantele sale digitale de înaltă precizie instalate în întreaga lume sunt disponibile și în România prin partenerul Mons Medius – consultant și furnizor integrat de echipamente, materiale și soluții pentru industria publicitară, industria textilelor și pielăriei, precum și pentru alte industrii creative.

Citeste »

Ricoh a prezentat în avanpremieră noul echipament Pro Z75

Ricoh, importantă companie japoneză cu peste 40 de ani de experiență în producția de tehnologie inkjet pentru imprimare, a organizat pe data de 5 mai 2021 evenimentul virtual „RICOH Pro Z75 Virtual Media Unveiling” unde a oferit informații în premieră despre sistemul de imprimare inkjet cu alimentare în coală Ricoh Pro Z75 B2, care urmează a fi lansat în 2022. Potrivit producătorului, aceasta este prima unitate de imprimare automatizată inkjet în coală cu format B2 care a fost dezvoltată pentru a funcționa cu cerneluri pe bază de apă și pentru „a reflecta peisajul segmentului de tipar comercial aflat în continuă schimbare”. Ricoh este reprezentat în România de Roel SRL, firmă specializată în servicii externalizate pentru toate activitățile de imprimare, copiere și scanare documente dintr-o firmă. Roel asigură consultanță și service cu acoperire pe întreg teritoriul României.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide