Parteneriatul Kyocera – Solimar eficientizează procesele de imprimare a datelor variabile

Furnizorul de soluții software pentru industria poligrafică, Solimar Systems, a confirmat încheierea parteneriatului cu producătorul de imprimante de birou și multifuncționale, Kyocera Document Solutions Europa. Colaborarea va oferi furnizorilor de servicii de imprimare date variabile și documente tranzacționale o soluție cuprinzătoare pentru maximizarea productivității imprimantei inkjet Kyocera TASKalfa Pro 15000c.

Citeste »

Agfa lansează cea mai rapidă imprimantă inkjet din portofoliul său

Agfa Graphics, furnizor de echipamente și consumabile pentru tipar offset și digital, a lansat cea mai rapidă imprimantă inkjet din portofoliul său de până acum – Jeti Tauro H3300 UHS LED. Acest nou sistem UV LED este dedicat industriei de semnalistică și a fost dezvoltat pentru a imprima pe substraturi cu lățimi de până la 3,3 metri, în 4 sau 6 culori.

Citeste »

FESPA Coffee Break #8 – importanța printului din perspectiva agențiilor de creație

Ediția cu numărul opt a seriei de webinarii FESPA Coffee Break a avut loc pe 2 martie 2021 și a explorat perspectiva unică a unei importante agenții de creație din Londra asupra procesului de imprimare digitală, cu toate implicațiile acestuia. Evenimentul prezentat de Graeme Richardson-Locke, manager suport tehnic în cadrul FESPA, l-a avut ca invitat pe Bryan Edmondson – designer grafic, fondator și director de creație în cadrul companiei londoneze de consultanță pe probleme de design, SEA.

Citeste »

Mark Andy lansează imprimanta Digital Series iQ

Noua imprimantă hibridă Digital Series iQ de la Mark Andy îmbină tehnologia flexo a seriei Evolution cu tehnologia inkjet N610i UV de la Domino, totul pentru a le oferi utilizatorilor flexibilitate în producție și performanțe maxime la costuri accesibile.

Citeste »

EFI lansează suita de aplicații cloud EFI IQ pentru eficientizarea fluxului de lucru

Electronics For Imaging, Inc. (EFI), producător internațional de tehnologie și servicii destinate sectorului de imprimare digitală, a lansat în luna octombrie 2020 suita de aplicații cloud EFI IQ. Aceasta va permite utilizatorilor să ia decizii inteligente, bazate pe analiza datelor oferite de aplicații precum EFI IQ Dashboard, EFI Insight sau EFI Notify – care sunt compatibile cu echipamentele de imprimare digitală în coală operate cu ajutorul unui software Fiery.

Citeste »

OKI Europa lansează imprimanta „super-compactă” C650

OKI C650 este considerată a fi cea mai mică imprimantă color de înaltă performanță pentru formatul A4, având dimensiunile 395 x 430 x 290 mm. Disponibilă începând cu ianuarie 2021, noua C650 asigură flexibilitatea necesară adaptării la cererile clienților și la trendurile din industria hotelieră, a restaurantelor și a cafenelelor (HoReCa).

Citeste »

Printul digital – cel mai captivant instrument de design din toate timpurile

“Ca art director privesc lumea prin lentile creative, iar tiparul a fost mereu pentru mine un mijloc de a duce un proiect la bun sfârșit, dar în același timp simțeam că trebuie să fac anumite compromisuri pentru a obține cele mai bune rezultate. Fie că erau constrângeri legate de culori sau de procesul de producție, întotdeauna exista un factor care îmi limita creativitatea. În ultimii zece ani am avut privilegiul de a fi Creative Director al diviziei HP Indigo și astfel am avut ocazia de a înțelege mai bine printul digital, care în loc să îmi limiteze munca, mi-a permis să ating noi culmi creative și să împing limitele imaginației. Am descoperit că imprimarea digitală este cel mai bun, mai nou și mai interesant instrument de design care există” – Hadar Peled Vaissman, Art Director independent

Citeste »

Evenimentul III – Imprimare industrială – din seria de evenimente Mimaki Live pentru conectarea cu clienții și construirea de noi oportunități după COVID-19

Mimaki Europa, important producător de imprimante inkjet și sisteme de tăiere, a anunțat că va găzdui o serie de evenimente virtuale – Mimaki Live – în trei părți pentru a-i sprijini pe clienții care caută inspirație și sfaturi cu privire la modul de întreținere sau de revitalizare a afacerilor după criza COVID-19.

Citeste »

Print4All – Future Factory a înregistrat o audiență online de peste 1 200 de participanți

Seria de conferințe online care a avut loc pe 24 iunie a înregistrat peste 1200 de accesări ale membrilor comunității internaționale de furnizori de servicii – imprimare, conversie și producție de ambalaje – inclusiv ale celor aproximativ 50 de jurnaliști, reprezentanți a 30 de publicații internaționale acreditate, care au participat la conferința de presă de la finalul evenimentului

Citeste »

Print4All Conference 2020 – Future Factory dezvăluie tendințele care influențează producția italiană de echipamente din domeniul poligrafic

Print4All face parte dintre evenimentele noi ale industriei italiene de print care s-au reorientat în 2020 către prezența în mediul virtual din cauza restricțiilor impuse de izbucnirea pandemiei COVID-19. Prima ediție a avut loc în 2018 la Fiera Milano (29 mai-1 iunie), fiind rezultatul colaborării dintre asociațiile ACIMGA (Asociația producătorilor italieni de mașini pentru industria grafică, de conversie și industria hârtiei) și ARGI (Asociația furnizorilor din industria grafică italiană). Pentru anul acesta organizatorii le-au pregătit printerilor o serie de conferințe care se vor desfășura online pe 24 iunie, precedate pe 18 mai de un webinar

Citeste »

Flexibilitatea și productivitatea ating apogeul cu noul Ricoh Pro C5300

Ricoh, lider mondial de peste 80 de ani în domeniul soluțiilor de tipar, își diversifică portofoliul oferind furnizorilor de servicii de imprimare o mai mare flexibilitate a producției, calitate superioară și o gamă mai variată de servicii pe care le pot oferi clienților prin lansarea echipamentului digital de tipar în policromie cu alimentare în coală – Ricoh Pro C5300. Fiind o variantă îmbunătățită a popularului Ricoh Pro™ C5200, C5300 este ideal pentru tirajele mici și medii.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide