EFI a achiziționat BDR Boya Kimya

Electronics For Imaging, Inc. a anunțat că a achiziționat BDR Boya Kimya San. Tic. A.S. Cu sediul în Bursa, Turcia, BDR este un producător important de cerneluri inkjet reactive pentru imprimarea digitală industrială a produselor textile.

Citeste »
Truepress Jet520HD+

SCREEN a lansat noul Truepress Jet520HD+ la Hunkeler Innovationdays 2019

SCREEN Graphic Solutions Co., Ltd. (SCREEN GA) este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de sisteme de producție pentru industria de prepress și imprimare. Gama variată de echipamente include seria Truepress Jet de imprimante cu jet de cerneală pentru formate de mari dimensiuni, imprimante inkjet UV pentru producția de etichete, echipamente inkjet cu alimentare în coală sau în rolă, sisteme RIP și computer to plate (CTP). Echipamentele pot fi utilizate la imprimarea cărților, etichetelor, ziarelor, ambalajelor din carton pliabil și la realizarea aplicațiilor pentru direct mail, transpromo și printuri comerciale

Citeste »

RICOH – flexibilitatea fluxului de lucru end-to-end

Ricoh este de peste 80 de ani lider în furnizarea de echipamente de imprimare comercială și industrială, servicii IT și soluții de management al documentelor. Cu sediul în Tokyo, compania operează în aproximativ 200 de țări și regiuni. În anul financiar încheiat în martie 2018, Ricoh a înregistrat vânzări globale de aproximativ 19,4 miliarde dolari

Citeste »

Seminar despre evoluția tiparului digital în domeniile artelor grafice

Print4All a oferit un bun prilej pentru conectarea la cele mai noi trenduri din industria poligrafică și, de asemenea, pentru măsurarea pulsului acestei industrii. În scopul unei updatări cât mai eficiente au fost organizate diverse seminarii intensive a câte 30 de minute fiecare la care am asistat și noi, aflând informații utile și interesante.

Citeste »

Mimaki face diferența în printul pe textile

Recunoscut pentru caracteristicile superioare de performanță ale echipamentelor pe care le dezvoltă, având la bază o tehnologie inovatoare ce produce rezultate cu o calitate fără compromisuri, Mimaki este un producător de top la nivel internațional de imprimante cu jet de cerneală pentru formate de mari dimensiuni și cuttere destinate industriei de semnalistică, textile și, de curând, segmentului de fabricație aditivă sau imprimare 3D – așa cum este cunoscută pe scară largă.

Citeste »

HP Latex R 2000: imprimare textile și tapet

Compania Hewlett-Packard – cunoscută și sub numele de HP – este o companie de IT cu sediul în Palo Alto, California, SUA, fiind specializată în producția de imprimante, calculatoare personale, software, servicii şi infrastructură IT.

Citeste »

RICOH – Puterea culorilor

Cel mai mare avantaj al unei companii este imaginația angajaților săi. Încă de la înființarea sa în 1936 la Tokyo, RICOH a fost animat de această credință în puterea ideilor creative.

Citeste »

Durst și OMET au prezentat oficial noua soluție hibridă XJET de imprimare

Durst, furnizor de tehnologii avansate de producție digitală și OMET, producător de echipamente de tipar și conversie, și-au consolidat colaborarea o dată cu dezvoltarea noului OMET XJET – soluția hibridă integrată pentru imprimarea de înaltă performanță pe o gamă variată de etichete și ambalaje, care garantează flexibilitate și reducerea costurilor.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide