Premium

BARLETA SRL

Descriere companie:

Barleta există de 20 de ani pe piața din România, unde ne-am consolidat poziția ca principal furnizor de ambalaje și am caștigat încrederea clienților noștri.

Producția de ambalaje o realizăm la standarde de calitate ISO 9001, folosind utilaje de ultimă generație și suntem printre puținii producători de ambalaje care au implementat sistemul FSSC, o condiție obligatorie a Uniunii Europene care garantează siguranța în ceea ce privește ambalajele folosite în industria alimentară.

În prezent, avem un portofoliu diversificat de produse, pe care le personalizăm în funcție de cerințele partenerilor noștri din România, dar și din alte țări europene, precum: Spania, Italia, Ucraina, Rusia, Belgia, Anglia și Republica Moldova. Ambalajele pe care le producem și comercializăm, sunt destinate industriei de morărit, panificație, farmaceutice, alimentație publică, construcții, și multe altele.

Evoluția companiei Barleta se caracterizează printr-un progres continuu, susținut de o echipă puternică, formată din peste 200 de oameni talentați și competenți, implicați în activitatea de producție, distribuție și vânzare a produselor noastre.

Încă de la inceput, ne-am luat angajamentul de a lucra neîncetat, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor partenerilor, propriilor angajați, comunității din care facem parte și mediului înconjurător. Din acest motiv, Barleta ocupă în prezent poziția de lider pe piața de ambalaje din România.

Fiecare ambalaj pe care il realizăm in compania Barleta, reprezintă dovada perseverenţei noastre, de a crea un produs de calitate, care integrează atât valorile pe care le promovaţi, cât şi obiectivele pe care le urmăriţi

PRODUSE

PUNGI SI SACI DESCHISI PENTRU PANIFICATIE

În realizarea ambalajelor destinate produselor de panificaţie, folosim hârtie de cea mai bună calitate, pentru ca pâinea, cornul şi covrigul să îşi păstreze frăgezimea şi aspectul.

PUNGI PENTRU FARMACIE SI PLANTE MEDICINALE DESHIDRATATE

Pentru ambalarea medicamentelor, produselor farmaceutice şi a plantelor deshidratate, pungile din hârtie sunt opţiunea cea mai potrivită.

PUNGI CU FOLIE DE POLIPROPILENA PENTRU ROTISERIE

Pungile din hârtie caşerată cu polipropilenă sunt ideale pentru ambalarea produselor de rotiserie, deoarece păstrează aroma şi aspectul alimentelor.

PUNGI SI SACI DIN HARTIE PENTRU INDUSTRIA MORARITULUI SI A ZAHARULUI

Hârtia este cea mai bună soluţie pentru ambalarea făinei, mălaiului, grişului şi zahărului, deoarece permite umidităţii să circiule şi păstrează calităţile produsului.

PUNGI PENTRU FAST-FOOD, COFETARII SI PATISERII

În ambalajele Barleta, produsele îşi păstrează gustul şi prospeţimea. Hârtia din care realizăm ambalajele este de cea mai bună calitate şi poate fi imprimată cu uşurinţă, fiind astfel un bun suport pentru publicitate.

SACI FARA VALVA PENTRU PULBERI

Sacii din hârtie fără valvă sunt folosiţi pentru ambalarea pulberilor fine pentru construcţii. Sunt confecţionaţi din două straturi de hârtie, având un strat intermediar de folie HDPE folosit ca un excelent baraj higroscopic.

PUNGI SI SACOSE DIN HARTIE

Pungile şi sacoşele din hârtie reprezintă o opţiune avantajoasă pentru comercianţii de confecţii şi încălţăminte, pentru cei care efectuează activităţi de catering, dar şi pentru cei care vor să ofere cadouri în ambalaje ecologice.

PUNGI SI SACI PENTRU SEMINTE, NUTRETURI COMBINATE SI CONCENTRATE

Comercializarea în bune condiţii a seminţelor tratate şi a nutreţurilor necesită ambalaje din hârtie, care au o rezistenţă mecanică sporită. Pentru concentrate cu enzime şi grăsimi, se pot executa saci din hârtie cu interior de polietilenă.

SACI PENTRU MANGAL, BRICHETE SI CARBUNE

Hârtia este soluţia cea mai bună pentru a ambala mangalul şi brichetele. Aveţi opţiunea de a personaliza ambalajul şi de a alege dimensiunea şi culoarea pungii sau a sacului. În cazul în care doriţi ambalaje nepersonalizate, executam pe loc saci cu capacitate de 3 kg.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/1849/1994
CUI: RO6462610
Adresă: STR. REPUBLICII 207, Bacău
Categorie:
Articole despre această companie

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide