Premium

CHIORINO SRL

Descriere companie:

Chiorino este lider mondial în producerea de benzi transportoare şi curele de proces, curele de transmisie şi mansoane din cauciuc.

Benzile transportoarele şi curelele de transmisie Chiorino oferă soluţii excelente de manevrare pentru toate sectoarele industriale.

Valoarea unei companii este dată nu doar de dimensiunile sale, dar, de asemenea, de obiectivele pe care şi le stabileşte pentru sine şi este capabilă să le realizeze. Chiorino a avut întotdeauna aspiraţii înalte, încercând să consolideze rezultatele obţinute şi propunerea de noi produse la comandă pentru nevoile clientului. Confruntarea cu noi provocări şi atingerea obiectivelor tot mai ambiţioase necesită sinergie şi colaborare între departamentele companiei, clienţi şi furnizori. Filozofia Chiorino este să sporească aportul tuturor părţilor interesate. Un model de afacere de succes pe toate planurile. Aspiraţia Chiorino este să fie o companie dinamică în creştere constantă, un partener de încredere a cărui misiune este satisfacţia totală a clientului. Perspective inovatoare, alegeri antreprenoriale câştigătoare şi o divizie de producţie de nivel superior au făcut din Chiorino un lider mondial în producţia de benzi transportoare şi curele de transmisie.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/429/2007
CUI: RO20848979
Adresă: Sannicoara, Str. Clujului F.N, Jud. Cluj
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide