Gratuit

DANIMET EXIM SRL

Descriere companie:

Ambalajul Din Carton

Daca 200 de ani inseamna mult sau putin e discutabil dar cam atatia ani au trecut de cand a fost descoperit CARTONUL. Nu este sigur nici daca inventia apartine Angliei sau Germaniei, dar cu siguranta a ajuns materie prima atunci cand vine vorba despre AMBALAJE. Acum ca am pasat mingea in terenul nostru dati-ne voie sa ne prezentam, suntem Danimet Exim Botosani, producator de cutii, respectiv ambalaje din carton.
De pe la 1890 cand dintr-o greseala s-au creat cutiile prefabricate din carton si pana in prezent acestea au devenit atat de populare si versatile incat pot fi folosite in orice ramura a industriei, pot transporta in siguranta orice produs de mici sau mari dimensiuni, oriunde in lume.

Gama noastra de ambalaje din carton include:

» Cutii carton, cutii clasice, cutii pliante
» Cutii telescopice
» Cutii tip mapa
» Cutii glisante
» Cutii rigide
» Cutii gata lipite
» Accesorii interioare

Pentru orice obiect exista o cutie care sa permita depozitarea, respectiv transportul in siguranta.
Suntem acel producator de ambalaje din carton care isi indreapta mereu atentia catre client si nevoia specifica a acestuia. Timpul redus pe care cei mai multi dintre noi il petrecem acasa a facut ca partea de livrari a comenzilor din sectorul preperatelor calde sa ia amploare si sa necesite cutii de carton specifice: cutii pizza, cutii CO3, cutii CO5, cutii pentru torturi si prajituri, cutii perforate, cutii caserate, cutii incaltaminte, cutii fursecuri, cutii patiserii, cutii confectii, cutii tricotaje, cutii cadouri, cutii pentru vinuri, cutii lactate, cutii carmangerie, cutii calculatoare, cutii speciale pentru alte domenii de activitate, etc. Putem să fabricăm ambalaje din carton ondulat până la dimensiuni mari (cutii pentru mobila). Pentru fiecare colaborator in parte cautam solutii ca pe langa personalizarea cu insemnele firmei ambalajul sa iasa in evidenta si prin forma, desing si culoare.

Cutiile de carton sunt folosite la scara larga in toata industria si in toate sectoarele acesteia. Cele mai multe dintre produsele comercializate se gasesc in cutii de carton, lucru care ne bucura tinand cont de faptul ca sunt reciclabile si biodegradabile. Producem o gama completa de cutii depozitare carton care se pot paleta, suprapune pentru putea folosi la maximum spatiul dispus. Indiferent daca vreti sa transportati sau sa depozitati diverse articole, producem pentru dumneavoastra cutii carton autoformate gata pentru a fi folosite rapid.

Servicii

Cutii pliabile din carton
Cutiile pliabile din carton ondulat conforme FEFCO 02 sunt cel mai practic mod de a ambala marfa dumneavoastră.

Ambalaje pentru prezentare
Ambalaje pentru prezentarea la raftul de vânzare transpotă produsele dumneavoastră în condiții de siguranță, pot fi repede depozitate în comerț și asigură o prezentare perfectă la punctul de vânzare.

Decupaje din carton ondulat
Decupajele din carton ondulat sunt mijloacele auxiliare finale pentru ambalarea și transportul de produse.

Ambalaje ștanțate
Sunt produse cu un instrument de ștanțare dintr-un decupaj de carton ondulat. În acest scop pe instrumente sunt aplicate cuțite de ștanțare și linii de tăiere pe instrumente.

Cutii cu capac
Cutiile cu capac din carton ondulat conform FEFCO 03 sunt cunoscute și sub alte denumiri cum ar fi cutii cu manșon, ambalaje cu manșon sau cutii din carton tip manșon.

Ambalaje pentru livrare
Ambalajele de transport (denumite și cutii de carton de transport) din carton ondulat permit sau susțin expedierea mărfurilor până la consumatorii finali.

Ambalaje de vânzare
Ambalajele de vânzare sunt acele ambalaje care sunt oferite ca o unitate formată din marfă și ambalaj.

Cutii pentru mutat
Cel mai bine achiziționați cutiile de carton - pentru mai mult spațiu de depozitare, pentru protecție și pentru asigurarea unei ergonomii - direct de la producătorul de ambalaje

Ambalaje alimentare
Cumpărați ambalaje care s-au impus deja în domeniul dumneavoastră de activitate. De exemplu am dezvoltat un tip de carton ondulat, grație căruia ambalajele dumneavoastră din carton ondulat sunt ideale pentru contactul direct cu alimente umede și unsuroase.

Ambalajele din carton ondulat sunt sustenabile
Ambalajele pot fi utilizate drept soluții de unică folosință sau pot fi refolosite. La DANIMET găsiți ambalaje sustenabile și ecologice din carton ondulat. Un avantaj major în comparație cu alte materiale pentru ambalaje: Cutiile din carton ondulat sunt construite din materii prime regenerabile. În cadrul procesului nostru de producție de carton ondulat folosim hârtie brută și clei. Acest lucru prezintă avantaje pentru mediu și în plus atrage simpatia largă a publicului. Ambalajele din carton ondulat pot fi reciclate complet după utilizare! Tocmai din acest motiv, multe societăți mizează în mod conștient pe ambalaje din carton ondulat, deoarece acestea pot fi reciclate fără efort pentru consumatorul final. Sustenabilitatea este și rămâne un trend și este un factor important pentru strategiile societăților sau deciziile de cumpărare pentru clienți. În plus, ambalajele utilizate pe bază de hrtie au o valoare intrinsecă și sunt vândute pe piața liberă.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J07/77/2000
CUI: 12894613
Adresă: Str. Aprod Purice 6 Botosani
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide