Gratuit

EDITURA CURTEA VECHE SRL

Descriere companie:

La inceput a fost o idee, un gand ... Sau poate chiar cuvantul... si imaginea. La inceput au fost cartile pentru copii si Editura Curtea Veche. Era in 1990. Apoi am inceput productia tipografica. O constructie dificila si de durata, utilaje, oameni, credite si multa tenacitate. Si am ajuns asa, incet-incet, la echipamente tot mai sofisticate, tiparituri diversificate, policromii impecabile, ambalaje, produse promotionale personalizate si, mai ales, peste 200 de clienti. Unii mari, altii mai mici. Ii tratam pe toti cu acelasi respect. Lucram pentru fiecare cu aceasi grija pentru detalii cu care ne-am faurit propia reputatie. De aceea, nu intamplator deviza noastra este: Pentru clientul nostru noi facem imposibilul. Pentru ca fiecare firma e unica, noi construim imagine cu personalitate. Oferim solutii complete, perfect adaptate bugetului si necesitatilor clientilor.

OBIECTE PROMOTIONALE PERSONALIZATE

Peste 400 de articole, prezentate in cadrul catalogului "PROMO 2004-2005", selectate din cca. 10000 de produse ce pot fi in totalitate oferite la cerere: de la cele mai uzuale si ieftine pixuri, brichete si brelocuri, la ceasuri, articole textile, cadouri de lux.

AGENDE & CALENDARE

Productie proprie, oferta generala si modele in exclusivitate: calendare de perete triptice, calendare de birou si buzunar, felicitari, agende A5, plannere, agende de buzunar si tip "manager", seturi de agende, seturi agenda + calendar.

TIPARITURI

Pliante, cataloage, brosuri, prospecte, afise, mape, foi volante, carti vizita, foi antent, bloc- notes-uri, formulare pe hartie autocopiativa, carti, newsletters, reviste in tiraje mici is medii, etc.

AMBALAJE SI PRODUSE DE PREZENTARE

Etichete simple, stantate si autoadezive, cutii din carton duplex si microondul, sacose, mostrare, etui-uri etc. din carton si inlocuitori piele, legatorie.

SERVICII COMPANIE

Tipar offset şi digital

Legătorie şi finisare - fălţuire (în cruce şi în paralel), coasere cu sârmă, cu capse normale sau omega şi coasere cu aţă, biguire, ştanţare, broşare cu termoclei, tăiere la orice dimensiuni, perforare (perfor mărunt, pătrat, cu 2-4 găuri pentru bibliorafte), caşerare pe carton sau microondul, confecţionare scoarţe, coasere scoarţe pe margini, imprimare folio sau timbru sec.

Tampografie, serigrafie, pe diverse obiecte

Finisări diverse - plastifiere lucioasă sau mată, lăcuire selectivă, montat colţare metalice.

Design, DTP & Prepress

Concepte grafice, design de cataloage, cărţi de vizită şi alte materiale tipărite (flyere, pliante, postere). Pregătirea pentru tipărire, finisarea documentelor în format electronic furnizate de clienţEi, executarea de filme şi plăci tipografice.

Cu un sistem de management al calităţii ISO 9001/2000 implementat de 4 ani suntem atenţi la cerinţele pieţei, oferim soluţii complete, perfect adaptate bugetului şi necesităţilor clientului.

PRODUSE COMPANIE

 • Cărţi, reviste cu apariţie lunară/trimestrială, broşuri
 • Produse publicitare şi comerciale: plicuri, afişe, pliante, invitaţii, cărţi poştale, flyere, prospecte, cataloage, rapoarte anuale, display-uri caşerate pe carton de legătorie, cartoane microondulate, comatex, hangere, neck-hangere, suporţi pahare, mape de prezentare, cărţi de vizită, hârtii cu antet, bloc-notesuri simple sau în mapă, plicuri port-bilete de avion, carduri de fidelitate, plic pentru carduri de hotel, coperţi de CD sau DVD personalizate.
 • Etichete: din hârtie sau autocolantă
 • Mape şi accesorii pentru restaurante: mape de meniu, mape pentru note de plată, suporţi diverşi
 • Proiecte de diplomă şi teze de doctorat
 • Imprimate cu înseriere
 • Produse pentru cadouri: cutii de vin, sacoşe, tuburi pentru diplome, carte de onoare, cutii pentru medalii, casete, alte obiecte promoţionale personalizate, trofee, cupe
 • Tipărituri pe hârtie autocolantă, autocopiativă, calc, cartoane speciale, înlocuitori de piele
 • Ambalaje şi produse de prezentare: etichete, ambalaje din carton duplex şi microondul tipărite şi finisate prin caşerare, ştanţare, blisterizare, sacoşe, mostrare, display-uri, etui-uri
 • Produse promoţionale personalizate: pixuri, căni, tricouri, brelocuri etc.
 • Produse de out-door: roll-up, bannere
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4743/1991
CUI: 406700
Adresă: Strada Echinocțiului 57, București
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide