Gratuit

EFFECT DESIGN SRL

Descriere companie:

Inca de la inceputurile comertului au existat diverse forme ale productiei publicitare pornind de la picturi simple pe zidurile cladirilor pana la pietre decorative sau alte obiecte pe care erau inscriptionate detalii cu privire la un serviciu oferit.

Dar cu siguranta acestea nu sunt serviciile de care aveti dumneavoastra nevoie. Noi, cei de la effect design am invatat de-a lungul timpului ca productia publicitara de care are nevoie clientul nostru trebuie sa fie una de ultima ora si la o calitate cat mai inalta. Si totusi, “productie publicitara” este un termen generic pentru tot ceea ce inseamna munca pe care tanara noastra echipa o desfasoara.

Ce facem noi mai exact? Noi, suntem singura firma profesionista care va poate oferi produse de cea mai buna calitate: bannere, toteme, autocolante, foliere de masini, materiale promotionale, flyere, carti de vizita etc. De ce aveti nevoie de ele? Oare poate obtine profit o firma care nu este cunoscuta pe piata? Oare exista alta metoda mai buna de afirmare pe piata decat produsele publicitare? Oare in materie de productie publicitara nu aveti nevoie de o firma specializata? Noi suntem solutia potrivita!

Impreuna putem elabora o strategie potrivita de afirmare. Pentru noi nimic nu este imposibil! Lucrand cu mijloace ultra moderne noi redefinim conceptul de productie publicitara oferind clientului produse de vis. V-ati gandit vreodata ca viziunea dumneavoastra asupra unei firme de succes poate fi transpusa in realitate? Noi va putem demonstra ca se poate. Noi, cei de la effect design va putem demonstra ca suntem cei mai buni in materie de productie publicitara si ca alaturi de noi imaginea firmei dumneavoastra este in siguranta.

Cu siguranta ati vazut imagini din Las Vegas, orasul cu cele mai multe firme luminoase din lume si de asemenea suntem siguri ca cel putin una va atras atentia. Probabil v-ati gandit ca “asa ceva se poate doar in America”. Noi va vom demonstra ca putem oferi ceva cel putin la fel de bun. Inca mai aveti dubii in privinta firmei de productie publicitara la care sa apelati? Nu ar trebui. Fiindca noi putem realiza imposibilul pentru dumneavoastra. Noi putem crea cele mai rafinate si mai persuasive produse.

Ati fost impresionat de flyerele si cartile de vizita ale unei companii multi-nationale? Ati avut impresia ca acele culori erau prea vii sau ca textul se citea singur si ca erau de o calitate de necrezut? Noi putem face asa ceva pentru dumneavoastra!

Servicii

  • PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI
  • CASETE LUMINOASE
  • INSCRIPTIONARI CU AUTOCOLANT
  • DESIGN PUBLICITAR
  • TIPAR OFFSET

Printuri de mari dimensiuni
Printurile de indoor sau outdoor cu o latime mai mica de 1,20m, se pot face la o rezolutie de 1440×1440 dpi, cu cerneala cu eco-solvent, pe un utilaj MUTOH ValueJet, productie Japonia. Calitatea este fotografica, iar preturile, mai ales daca beneficiati de oferta lunii, sunt foarte bune.

Printurile cu specific exclusiv outdoor de mari dimensiuni se pot face la o rezolutie de pana la 700 dpi, cu cerneala cu real-solvent.

Casete luminoase
Confectionate din plexic sau poliplan, inchise cu profile de aluminiu, PVC, sau otel si iluminate din interior cu tuburi de neon, casetele/reclamele luminoase s-au dovedit a fi un sistem excelent de semnalizare. Atentia cu care tratam confectionarea lor si grija pe care o acordam detaliilor fac ca produsul finit sa fie peste asteptari. Avand in vedere si pretul, nu numai ca vei deveni clientul nostru fidel, dar ne vei si recomanda cunostintelor.

Inscriptionari cu autocolant
Pentru inscriptionari folosim doar autocolant marca ORACAL, productie Germania, poate cel mai bun autocolant de pe piata la ora actual.

Pentru design-urile ce folosesc culori uniforme se foloseste o paleta de 60 de nuante de culori lucioase si mate.

In cazul imaginilor cu policromie se inscriptioneaza cu autocolant printat la o rezolutie de 1440×1440, cu cerneala pe baza de eco-solvent, rezistenta la apa, laminat pentru a proteja mechanic, sau nelaminat.

Design publicitar
Indiferent daca ai nevoie doar de un flyer, o carte de vizita sau de o mapa de prezentare, o conceptie de logo, un panou publicitar sau chiar de un manual de identitate vizuala, noi iti oferim solutia optima.

Conceperea grafica se face doar dupa o cercetare amanuntita a serviciilor pe care le poti oferi si stabilirea exacta a potentialilor clienti pentru a le putea oferi exact ceea ce cauta.

Tipar offset
Indiferent daca vrei 1 singur exemplar sau vrei cateva mii, noi iti vom oferi calitatea la care te astepti.

Etichete pe suport de hârtie sau autocolant, ambalaje de hârtie si carton, cutii, carti de vizita, materiale publicitare tiparite în policromie (pliante, fluturasi, cataloage, mape de prezentare, etc.), stantare, biguire, capsare sunt cateva din serviciile pe care ti le putem oferi in acest domeniu.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/339/2006
CUI: 18442480
Adresă: Str. Izvoare 57 Bacau
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide