Gratuit

ELCO SRL

Descriere companie:

Suntem o tipografie care oferim servicii de tipar offset, digital si flexo cu experienta in domeniu si care detine toata gama de utilaje necesare tiparirii si finisarii hartiei. Am realizat acest site cu scopul de a ne extinde activitatea in spatiul online si a veni in sprijinul dvs. cu produse realizate rapid, calitativ si preturi competitive.

Unitatea de productie dispune de masini profesionale de tipar offset, digital si flexo precum si toate echipamentele necesare finisarilor: taiere, biguire, perforare, inseriere, faltuire, capsare, plastifiere, lacuire UV selectiva, folio, timbru sec, stantare, lipire, caserare, cusut cu ata, brosare, legare cu spira metalica etc. Experienta echipei de productie si utilajele performante ne ajuta sa oferim cea mai buna calitate, sa livram comenzile la timp si sa creem relatii permanente cu clientii nostri.

Tipografia elco

Tipografia Elco
Evident, principalul serviciu pe care il oferim clientilor nostri este tiparul, dar in afara de tiparirea propriu-zisa, mai oferim inca o gama variata de servicii din domeniu.

Consultanta
Daca ai nevoie de o solutie pentru a realiza produsele tiparite in conditii de calitate inalta, dar vrei sa te incadrezi intr-un anumit buget, iti oferim gratuit sfaturi profesioniste.

Alte produse / servicii
In cazul in care ceea ce-ti doresti nu se regaseste in lista de produse, ori doresti sa realizezi un produs original, apeleaza cu incredere la noi.

Finisaje
Realizam toate finisajele necesare: plastifiere lucioasa sau mata, brosare, legare, legatorie de arta, faltuire, biguire, stantare, gauriere, coasere fascicule, casesrare, lacuire UV selectiva; folio; timbru sec, etc.

Realizam
Print offset, digital si flexo, carti de vizita, mape de prezentare, felicitari, calendare, etichete, Invitatii, cataloage, reviste, flyere, carti, afise, caiete mecanice, cutii, ambalaje, etichete in rola etc.

Creatie
In functie de nevoie, iti oferim posibilitatea de a realiza propriile modele de produse cu ajutorul unui specialist pus la dispozitie de catre noi.

Livrare
Livrarea produselor noastre este disponibila pentru clienti de oriunde de pe teritoriul tarii.

DTP
In cazul in care ai mare parte din materialele pe care le doresti tiparite si mai ai nevoie doar de cineva care sa le aranjeze in pagina, poti apela la un specialist.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J17/38/1992
CUI: 1640644
Adresă: STR. NICOLAE MANTU 3 GALATI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide