Gratuit

EURO GRAPHICA SERVICE SRL

Descriere companie:

Înfiinţată în 2008, EURO GRAFICA SERVICE srl este o societate comercială cu capital integral românesc, specializată în automatizări industriale precum şi în proiectare şi execuţie de instalaţii electrice industriale. Suntem specializati pentru lucrari in domeniul poligrafic, colaborind cu multi dintre dealeri de echipamente si utilaje din Europa.

Cu o echipă dinamică şi responsabilă, cu o solidă experienţă pe segmentul automatizărilor industriale, am reuşit sa creştem an de an şi am putut răspunde în final tuturor cererilor în domeniu. Din 2020 vom incepe sa aducem si in Romania acea experienta si profesionalitate care ne-a facut cunoscuti in Europa.

Servicii

  • ELECTROMECANICA
  • ELECTRONICA

Produse

  • Filtre
  • Electrostatice
  • Rezistente
  • IR-UV
  • AUTOMATIZARI GHILOTINE
  • S.H.
  • Piese de schimb

Electrostatice
Chiar daca au trecut 2000 de ani de cand filozoful grec Thales din Milet a descris primele fenomene electrostatice rezultate din activitatea umana, abia in epoca industriala fenomenul a avut o relevanta practica. Descarcarea electrostatica si incarcarea electrostatica, fenomenul cotrar, sunt de la caz la caz dorite sau nedorite in industrie. EGS e in gradul de a oferi solutii si dispozitive pentru controlul electricitatii statice in domeniul industrial.

AUTOMATIZARI GHILOTINE
EG de 50 de ani este unul dintre cei mai importanti constructori de automatizari dedicate Ghilotinelor Tipografice. Automatizarile lor sunt prezente pe toate continentele, dovada a calitatii si fiabilitatii. In Romania in acest moment sunt prezente circa 80 de automatizari din familia EG, cele mai multe sunt modele vechi aduse de comerciantii de SH.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J10/21/2008
CUI: RO23013069
Adresă: Str. Ardealului 77 Ciuta
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide