Gratuit

EURO TOP GRAFIX SRL

Descriere companie:

Noi, echipa EURO TOP GRAFIX, suntem partenerii dumneavoastra. Avem o experienta de peste 15 ani in aceasta afacere, furnizarea de consumabile, echipamente si solutii tehnice pentru tipar, fie el comercial sau de etichete si ambalaje.
Nu putem spune nici ca am fost primii pe aceasta piata sau ca suntem lideri, nici ca suntem aproape de tipografi sau ca ne regasim in fiecare culoare ori ca suntem furnizori principali pentru industria tipografica, insa putem sustine cu tarie ca ne respectam meseria, ne respectam partenerii de afacere si nu in ultimul rand ne respectam concurentii. Tuturor le multumim.
Scopul nostru este sa oferim personalitate oricarei activitati din acest domeniu, la care luam parte.

Servicii

Avem o echipa de ingineri si tehnicieni specializati in electronica, automatizari si mecatronica pregatiti si certificate de catre partenerii nostrii sa asigure instalarea, punerea in functiune si scolarizarea in vederea exploatarii echipementelor vandute. Deasemenea asiguram mentenanta si interventiile in perioada de garantie si post garantie. Deoarece suntem certificati de catre partenerii nostrii, toate interventiile sunt acoperite de garantie. Avem exeprienta in instalari si interventii in Romania, Ungaria, Turcia, Germania, Franta, Slovacia, Slovenia, Croatia, Turcia.

Relocari Echipamente - echipe tehnica are deja exeprienta in dezinstalarea, pregatirea transportului, instalarea si recalibrearea echipamentelor. Suntem pregatiti sa intervenim atat in Romania cat si oriunde in lume asa cum deja ne-am castigat reputatia in Romania, Turcia, Germania.

Produse

  • Absolut tot ceea ce inseamna cerneala cu polimerizare UV
  • Placi offset
  • Placi flexografice
  • Lampi UV
  • Echipamente finisare etichete
  • Echipamente finisare ambalaj flexibil
  • Echipamente prepress
  • Echipemente tipar

ECHIPAMENTELE DE FINISARE FLEXO
In ultimii ani interesul fata de innobilarea etichetelor produselor premium (vinuri, cosmetice, etc) este din ce in ce mai puternic. Dar ce inseamna mai exact innobilare? Termenul tehnic potrivit ar fi finisare.

Cand vorbim de finisare flexo, vorbim de procedee precum: embossare, debossare, aplicarea foliei colorate hot stamping sau cold foil, lacuire selectiva fie cu lacuri normale, fie cu lacuri speciale cu efect braille sau nisip si stantare (semirotativa, plana sau stantare cu laser).

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/357/2018
CUI: RO15104220
Adresă: Int. Oxigenului 13 Cernica
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide