Gratuit

EXCLUSIV ADVERTISING & STAMPS SRL

Descriere companie:

Suntem o companie specializata in productia publicitara cu o oferta completa de servicii si produse.

Suntem pasionati de publicitate, punand mereu pe primul loc satisfactia clientilor, produsele realizate se vad peste tot si reprezinta cartea noastra de vizita. Exclusiv Print ofera intreaga gama de produse pentru comunicare vizuala outdoor si indoor.

Acoperire nationala
Acoperire nationala cu livrare in timp record.

Consultanta si suport
Asigura clientilor consultanta si suport.
Tinem cont de opiniile clientilor nostri si construim relatii parteneriale indelungate bazate pe seriozitate, loialitate, informare si preturi corecte.

Servicii complete
Oferim servicii complete de productie publicitara.

Servicii

 • Print outdoor
 • Print indoor
 • Print pe suport rigid
 • Tipar digital
 • Tipar offset
 • Litere volumetrice
 • Firme luminoase
 • Panouri publicitare
 • Gravura si debitare mecanica si laser
 • Sisteme expozitionale
 • Inscriptionari auto
 • Servicii de decorare/colantare
 • Inscriptionari textile
 • Promotionale
 • Stampile
 • Tusuri speciale

Print indoor
Exclusiv Print realizează printuri indoor având pana la 1.6m latimea materialului la rezolutii mari (pana la 1440 dpi), pentru a garanta o acuratete a imaginii comparabila cu cea fotografica

Exclusiv Print realizează printuri indoor având pana la 1.6 m latimea materialului la rezolutii mari (pana la 1440 dpi), pentru a garanta o acuratete a imaginii comparabila cu cea fotografica. Suporturile pe care le utilizam pentru imprimarea indoor pe materiale flexibile in rola backlite film, hartie white back, hartie foto, autocolant pvc alb, autocolant pvc transparent, panza canvas, tapet.

Print pe suport rigid
Exclusiv Print realizează printuri indoor/outdoor pe suport rigid la formate de pana la 300x150cm pe grosimi de material de pana la 5 cm dintr-o singura bucata.

Tipar offset
Realizam produse de serie mare cu ajutorul tehnologiei tiparului offset fiind solutia perfecta pentru tiraje mari: afise, volante, pliante, brosuri, cataloge, reviste, mape.

Firme luminoase
Firmele luminoase sunt o metoda eficienta de promovare pentru orice spatiu ce se doreste a fi semnalizat conferind vizibilitate de la mare distanta, indiferent daca e zi sau noapte.

Firmele luminoase pot fi realizate cu profile speciale din PVC, aluminiu, bond (aluminiu compozit) sau poliplan.

Gravura si debitare mecanica si laser
Executam gravura si debitare pe diferite materiale: material plastic de gravura, aluminiu, lemn, pvc/komatex, plexiglas/stiplex, plastic, sticla

Inscriptionari auto
Inscriptionarea auto este o metoda de promovare devenită foarte populară, considerata chiar cea mai eficienta metoda. Inscriptionarea se realizează rapid, costul este mic fata de alte tipuri de reclama, vizibilitate fiind maxima.

Inscriptionari textile
Inscriptionarea produselor din material textil poate avea un impact mare atunci cand acestea sunt folosite in scop promotional. Putem inscriptiona textile prin mai multe procedee: transfer termic, cu material decupat pe cutter-plotter, prin serigrafie si prin sublimare.

Promotionale
Vreti sa va faceti cunoscuta afacerea?
Vreti ca imaginea companiei dumneavoastra sa capete mai multa culoare?
Doriti sa faceti cadouri personalizate partenerilor, angajatilor sau colaboratorilor dumneavoastra?

Print outdoor
Printurile outdoor realizate de Exclusiv Print sunt imprimate la rezolutii de 600 – 1440 dpi, pentru a se obtine o acuratete a imaginii comparabila cu cea fotografica.

Exclusiv Print realizează mai multe tipuri de printuri outdoor pentru: casete luminoase, panouri publicitare, bannere, decorari vitrine si inscriptionari auto. Transportul si montajul se realizeaza la cerere.

Tipar digital
Un tipar digital (tiraje mici) este cea mai buna alegere pentru printarea de tiraje mici. Folosind această tehnică de imprimare, asigurăm un timp de executie al materialelor foarte scurt.

Litere volumetrice
Exclusiv Print recomanda clientilor sa utilizeze litere volumetrice pentru efect maxim. Acestea se pot realiza intr-o varietate de forme, din diferite materiale.

Panouri publicitare
Exclusiv Print produce panouri publicitare tip backlit ce pot fi simpla fata sau dubla fata. Acestea sunt potrivite pentru expunerea pe cladiri sau pentru afisarea la sol.

Standuri expozitionale
Sisteme profesionale de afișare, expunere și prezentare din aluminiu, acrilic și PVC, realizate în format standard și atipic.Sistemele portabile pop-up display sunt o modalitatea foarte buna de a face o buna prezenta de promovare.

Servicii de decorare/colantare
Exclusiv Print ofera clientilor sai o gama completa de servicii de productie publicitara, inclusiv servicii de decorare.Specialistii nostri realizeaza decorari de vitrine (window graphic), de pardoseli (floor graphic) sablari de geamuri si vitrine.

Stampile
Stampila este un element indispensabil al activitatii de afaceri in viata moderna. Exista o multime de acte legislative si normative care impun utilizarea stampilei.

Tusuri speciale
Exclusiv Print va ofera o gama larga de tusuri speciale COLORIS.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/2202/2012
CUI: 30653141
Adresă: Str. Xxii 64 Sat Sag
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide