Premium

Grupul NIS

Descriere companie:

Societatea NIS ELECTRONICS S.R.L. a fost înființată în 1990 ca o întreprindere cu capital integral privat românesc. Din 1995 obținem dreptul de unic distribuitor și reprezentanță tehnică a echipamentelor DUPLO în Romania – echipamente ce reprezintă vârful tehnologiei japoneze în materie de finisare tipografică. Pe parcurs, ne-am lărgit portofoliul de echipamente, iar în prezent suntem distribuitori autorizați în România a produselor DUPLO, MULTIGRAF, FOLIANT, GRAFCUT, IDEAL, RENZ, LAMIBIND, GRAPHIC WHIZARD, MAMO, CYKLOS, STAGO, OMM, PAPERFOX, PALA, UCHIDA

Începând cu Decembrie 2018, prin DIGIDON+, membru al grupului NIS, ne-am început implicarea în domeniul echipamentelor pentru industria de publicitate și ambalaje, ajungând într-o scurtă perioadă să reprezentăm branduri de renume cum ar fi: MUTOH, INTEC, CANON, SOLARCO, COMAGRAV, IMPRIMO, CUSHION PACK, SAI

Cu cele două sedii, din București și Cluj-Napoca, putem să acoperim cererile de echipamente și service din toată țara.

Ne preocupăm continuu pentru selectarea celor mai performante echipamente pentru piața noastră și asigurarea celor mai bune consumabile și timpi de intervenție.

Ca o recunoaștere a nivelului înalt de satisfacție a cerintelor clienților noștrii și a calității serviciilor noastre, din iunie 2005 societatea deține Certificatul de Management al Calității ISO 9001:2000 de la organismul de certificare international CERTOP CERTIFICATION SERVICES.

În 2002, Nistor Gheorghe Gaspar, unul dintre fondatorii societății, împreună cu 11 parteneri vor inființa Asociatia Tipografilor “Transilvania” din Romania, al cărui vicepreșendinte este și astăzi, devenind cea mai vizibilă asociație din Romania.

Soluțiile profesionale pentru imprimare, finisare și ambalare pe care le oferim sunt:

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/4709/1994
CUI: RO 6773579
Adresă: Cluj-Napoca, P-ța 1 Mai nr. 4 - 5, cod 400141, jud.Cluj

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide