Gratuit

LIBRARIA DANIELA SRL

Descriere companie:

In librăria noastră vă punem la dispoziţie o gamă completă de produse pentru birotică și papetărie. Aici menţionăm doar câteva exemple: caiete dictando, caiete de matematică,cu spirală în diverse formate.

TIPOGRAFIE

În producția publicitară, tipărirea este o etapă extrem de importantă și necesită foare multă precizie. Din acest motiv, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de imprimare, cu tipar digital și tipar offset, în funcție de nevoile tale.

Librăria Daniela situată pe Bulevardul Lucian Blaga, Nr.86, Sebeș din Jud. Alba, este locul unde găseşti o selecţie atentă de carte din diverse domenii: artă şi arhitectură, ficţiune, business şi economie, marketing şi comunicare, audiobooks, etc.

Tipografie
Oferim şi servicii de producție tipografică. În cadrul tipografiei putem oferii toate operațiunile pe care le doriți, incluzând concepția grafică, pregătirea materialelor pentru tipar și o gamă diversificată de finisări.

Alte servicii
Ținând cont de tiparul digital (tiraje mici, urgente) sau fie că aveți nevoie de tipar offset pentru tiraje medii și mari, dispunem de personal calificat pentru a asigura serviciile de care aveți nevoie. De asemenea oferim servicii de producţie publicitară, având în dotare un ploter marca Mimaki din seria CJV30 la 1440 dpi.

SCOPUL NOSTRU

Scopul echipei noastre este de a oferii clientului servicii de calitate, ținând cont de necesitățile dumneavoastră.Vă putem furniza prin promptitudinea și seriozitatea noastră o gamă foarte variată de servicii, reprezentând broșuri, afișe, pliante, fluturași, mape de prezentare, cărți de vizită, cărți, calendare, cataloage, etichete, broșuri, etichete autocolante, registre, foi volante, foi cu antet, etc.

  • Servicii de calitate
  • Promptitudine
  • Seriozitate
  • Gamă variată de servicii
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J01/1143/2007
CUI: 22392711
Adresă: STR. AVRAM IANCU 2 SEBES
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide