Gratuit

M & V COMPANY SRL

Descriere companie:

Cu peste 20 de ani de experiență în care am deservit cu soluţii de ambalare inovatoare atât clienţi naţionali, cât și internaționali, suntem încrezători că avem experienţa şi pregătirea necesară pentru a vă oferi o gamă largă de produse şi servicii care vor satisface cerințele dumneavoastră cele mai exigente.

Ne străduim să dezvoltăm cea mai bună soluţie de ambalare pentru toate nevoile dumneavoastră si să vă oferim produse de ambalare utile pentru a vă asigura ceea ce aveți nevoie pentru a dezvolta afacerea dumneavoastră, cu maximă eficienţă şi fiabilitate.

Obiectivul nostru este de a vă oferi servicii de ambalare care vă vor stabili în afara competiției dumneavoastră şi vor avea un impact pozitiv asupra cotei de piaţă a afacerii dumneavoastră.

Principalul obiect de activitate este producerea ambalajelor din hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie, containere din hârtie rigidă și cutii rotunde compozit, care sunt confecționate din material biodegradabil si care se pot recicla.

Promovează ambalajele din hârtie ! Produsele din hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie sunt regenerabile, compostabile, reciclabile și refolosibile!

Reciclarea este o parte importantă de promovare a unei planete durabile.

Prin folosirea ambalajelor de hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie veți susține mediul înconjurător. Datorită compoziției lor, ambalajele din hărtie nu reprezintă o ameninţare pentru mediul înconjurător.

Toate produsele sunt conforme cu cerinţele rigide ale ISO 9001.

PRODUSE

Pungi
Pungile sunt ambalaje din hartie cu o deschidere pe o parte. Acestea pot fi fabricate dintr-un singur sau mai multe straturi de hartie. De obicei, pungile sunt imprimate cu numele magazinelor sau a marcilor clientilor.

Saci
Sacii din hartie sunt utilizati ca recipienti de transport pentru materiale in vrac precum materialele de constructii, ingrasamant, hrana pentru animale , nisip, produse chimice uscate, panificatie-morarit etc.

Sacose
Sacosele se utilizeaza atat de magazine de lux, tip boutique, cat si de hypermarketuri. Acestea sunt ideale pentru marketing, publicitate si branding. Toate modelele de sacose din hartie de lux sunt reutilizabile.

Doze hartie
Dozele din hartie, containerele din hartie rigida si cutiile rotunde composit sunt fabricate din carton si ofera durabilitate, performanta, costuri reduse, reducerea greutatii produsului ambalat, minimizeaza impactul asupra mediului si conserva energia.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/4509/1992
CUI: RO2804192
Adresă: STR. CIRCUMVALATIUNII 67 S TIMISOARA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide