Gratuit

MASTER PRINT SUPER OFFSET SRL

Descriere companie:

Tipografia Master Print Super Offset a fost infiintata in anul 1994, reusind in scurt timp sa devina una dintre cele mai cunoscute tipografii din Bucuresti si nu numai.

Calitatea tiparului, promptitudine serviciilor, seriozitatea angajatilor sunt numai cateva din lucrurile apreciate de clienti tipografiei noastra, de colaboratori si furnizori. Portofoliul de lucrari al tipografiei Master Print cuprinde o gama larga de tiparituri, de la indispensabila carte de vizita, pana la albume de arta de o acuratete desavarsita.

Colectivul si utilajele noastre performante transfoma serviciile noastre intr-o solutie pentru nevoile fiecarui client. Pentru a tine pasul cu exigentele clientilor in materie de calitate, tipografia achizitioneaza periodic utilaje noi pentru a oferi randamentul si standardul de calitate de cel mai inalt nivel.

Tiparul, de tip offset, se executa pe masini plane. Tipografi, masinisti, mecanici, taietori, legatori, un total de 101 angajati, alcatuiesc impreuna o echipa care reuseste sa scoata de cele mai multe ori lucrari ce ating perfectiunea.

Culorile Pantone sau policromiile ce imbraca hartia dublu cretata, offset sau cartoanele speciale sunt alese impreuna cu dumneavoastra pentru a va sustine eforturile de promovare si evidentiere a produselor. Misiunea noastra este cea de a oferi clientilor nostri cea mai buna calitate.

Pentru noi, fiecare proiect este o provocare.

Produse

CATALOAGE
Se pot realiza in diverse configuratii prin brosare sau capsare, utilizandu-se hartii cu multiple tipologii (dublucretat mat sau lucios offset, cartoane speciale texturate, colorate in masa, etc.). Finisarile pot include si plastifieri lucioase sau mate, lacuiri UV totale sau selective.

ALBUME DE ARTA, CARTI
Se tiparesc de regula pe suport de hartie dublu cretata sau offset, cu gramaje cuprinse intre 90 si 170 g/mp, iar copertile pe suport de hartie dublucretata recomandabil intre 250 g/mp si 350 g/mp sau pe hartie dublucretata intre 130 g/mp si 170 g/mp caserata pe carton de legatorie mucava intre 1 si 3 mm grosime. Ulterior se pot plastifia sau, dupa caz, lacui UV selectiv.

REVISTE SI BROSURI
Experienta si tehnologia de care dispunem ne recomanda ca un partener ideal pentru piata de profil. Se pot tipari in diferite formate si configuratii. Caracteristicile cele mai des solicitate de clientii nostri: interiorul pe hartie dublucretata sau offset cu gramaje cuprinse intre 70 si 170 g/mp, coperta tiparita pe hartie cu gramaje intre 130 si 350 g/mp (plastifiata in functie de preferintele clientului sau necesitatea protejarii copertei).

AGENDE
Se pot realiza intr-o gama variata de modele; in functie de utilitate pot fi: de birou sau tip planner, modele standard sau personalizate. Finisarea blocurilor se face prin coasere, brosare, spiralare. Personalizarea se poate realiza partial (coperta cu tipar sau timbru sec, folio, inserturi intre filele blocului) sau integral (bloc personalizat pe fiecare fila). Copertile agendelor pot fi rigide (carton de legatorie sau carton buretat), invelite in materiale diverse: hartie tiparita si plastifiata (dublu cretat 130 – 150 g / mp), balacron, panza etc sau flexibile (hartie dubu cretata / carton special plastifiat).

MAPE
Realizam frecvent mape de calitate superioara, pe hartie gramaje intre 200 g/mp si 350 g/mp, tiparite fata sau fata verso. Punem la dispozitia clientilor stanta noastra sau putem executa stante dupa contururi noi.

FLYERE, VOLANTE SI AFISE
In functie de preferintele clientilor, dimensiunile pot varia. Hartia utilizata poate fi mata sau lucioasa, cu greutate in intervalul intre 80 si 350 g/mp.

Servicii

PRE-PRESS
Tipografia este dotata cu department propriu de Prepress. Sistemul de output cuprinde: Computer-to-plate Kodak TRENDSETTER 400/Platesetter...

TIPAR DIGITAL
Am ales tehnologie de ultima generatie si folosim o presa digitala color Konika Minolta...

TIPAR OFFSET
Oferim lucrari tiparite pe suport între 60 si 350 gr / mp; hartie si carton offset, dublu si triplu cretat, cartoane chromo, duplex, cartoane colorate...

FINISARE-LEGATORIE

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: 40/14244/1994
CUI: RO5990731
Adresă: SOS. ODAI 249-251 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide