Gratuit

METALOCINETIC SRL

Descriere companie:

Proiectarea si fabricarea de utilaje si masini industriale
Bazandu-se pe o experienta de peste 15 ani in proiectarea si fabricarea de utilaje si masini industriale, activitatea noastra se concentreaza pe producerea de masini destinate prelucrarii hartiei si a cartonului.

Solutiile noastre tehnice urmaresc in primul rand scaderea costurilor de productie ale clientului, printr-un randament crescut al utilajului si prin reducerea numarului de operatori necesari exploatarii acestuia.

Service si piese de schimb
De-a lungul timpului, am colaborat cu firme din intreaga tara, din diverse domenii, oferind servicii de proiectare si executare sau service si piese de schimb pentru:

  • utilaje de constructii, utilaje agricole, masini tipografice,
  • masini de prelucrare a hartiei si cartonului,
  • utilaje de morarit si panificatie etc.

5 motive pentru a lucra cu noi

Costuri de productie mici pentru dumneavoastra
Solutiile noastre tehnice urmaresc in primul rand scaderea costurilor de productie ale clientului, printr-un randament crescut al utilajului si prin reducerea numarului de operatori necesari exploatarii acestuia.

Produse fiabile
Masinile noastre sunt construite astfel incat sa aiba o durata de functionare cat mai lunga, cu un minim de interventii. Avem incredere in masinile industriale produse de noi si de aceea oferim o perioada de garantie de 2 ani.

Adaptabilitate
Oricare din masinile noastre de prelucrare a cartonului poate fi modificata conform nevoilor dumneavoastra. Astfel, masina livrata va fi adaptata perfect cerintelor de productie si specificului afacerii dumneavoastra.

Certificare CE
Toate masinile noastre sunt livrate impreuna cu certificatul de conformitate CE si documentatia tehnica aferenta.

Fabricat in Romania
Faptul ca producem in Romania (langa Bucuresti, in Bolintin Deal) usureaza colaborarea atat la momentul comenzii si livrarii, cat si pe perioada de garantie de 2 ani a masinii sau utilajului industrial comandat. Mai mult, va putem oferi service si suport permanente, printr-o colaborare care va poate asigura in timp necesarul de piese de schimb si reparatii.

In atelierul nostru de langa Bucuresti (zona autostrazii Bucuresti-Pitesti, Bolintin Deal), dispunem de o gama larga de utilaje si masini-unelte ce ne permit sa abordam aproape orice tip de prelucrare mecanica.

Modul nostru de lucru se caracterizeaza prin oferirea unor solutii tehnice inovative care sa implineasca perfect nevoile specifice ale clientilor nostri.

SERVICII MASINI INDUSTRIALE
In atelierul nostru de langa Bucuresti (zona autostrazii Bucuresti-Pitesti, Bolintin Deal), dispunem de o gama larga de utilaje si masini-unelte ce ne permite sa abordam aproape orice tip de prelucrare mecanica.

Putem realiza, de asemenea, operatiuni de reparatii ale utilajelor industriale, la sediul clientului, precum si service si mentenanta.

MASINI PRELUCRARE CARTON
Bazandu-se pe o experienta de peste 15 ani in proiectarea si fabricarea de utilaje si masini industriale, MetaloCinetic Bucuresti isi concentreaza activitatea pe producerea urmatoarelor masini destinate prelucrarii hartiei si a cartonului.

  • BoxMaker Digital 2500
  • Stanta rotativa
  • Stanta roll
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/773/2015
CUI: 34446513
Adresă: STR. GRIGORE URECHE 1 B IASI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
A1, Bolintin-Deal, România

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide