Gratuit

MULTIVAC ROMANIA SRL

Descriere companie:

Peste 50 de ani de competență în ambalare
MULTIVAC este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de ambalare utilizate la ambalarea unei game variate de produse, inclusiv; produse alimentare, produse de știință a vieții și de îngrijire a sănătății și produse industriale.
Portofoliul nostru de produse acoperă aproape toate nevoile clientului și include - pe lângă mașinile de ambalat termoformare - tavane, mașini de cameră, sisteme de etichetare și inspecție a calității și chiar linii de producție la cheie.
Clienții noștri beneficiază de cunoștințele noastre profunde despre procese și sisteme și de un serviciu de consultanță integrat, toate dintr-o singură sursă.

Soluții de ambalare pentru o gamă largă de cerințe
Un ambalaj bun are orice număr de funcții de îndeplinit. În primul rând, ar trebui să protejeze produsul în mod optim și să se asigure că acesta ajunge la destinatarul său intact. La punctul de vânzare, ambalajul își asumă și o funcție de marketing.
MULTIVAC acoperă soluții de ambalare pentru toate segmentele industriei alimentare - de la produse de copt la carne, păsări de curte și pește, la produse lactate, fructe și legume. Soluțiile de ambalare sunt adaptate la o gamă largă de cerințe, privind producția și gradul de automatizare.
În domeniul științei vieții și a produselor de îngrijire a sănătății, soluțiile MULTIVAC ajută la ambalarea flexibilă și eficientă a produselor medicale și a produselor farmaceutice. Mașinile noastre îndeplinesc cerințele dvs. individuale cu privire la securitatea, trasabilitatea și reproductibilitatea procedurilor de ambalare.
Pentru produsele industriale și de consum, soluțiile de ambalare MULTIVAC oferă o protecție maximă împotriva influențelor mecanice și de mediu. Portofoliul nostru de produse include, de asemenea, concepte pentru ambalaje cu protecție antifurt sau pentru pachete antifurt.

Durabilitate
În calitate de companie internațională, suntem întotdeauna atenți la responsabilitățile noastre față de comunitățile și angajații noștri. Siguranța și respectul reciproc sunt valorile directoare ale activității noastre de zi cu zi.
Dezvoltăm soluții de ambalare care contribuie la conservarea resurselor, precum și la un grad mai ridicat de eficiență și ergonomie. În acest fel, creăm o valoare suplimentară durabilă pentru clienții noștri. În cele din urmă, soluțiile noastre de ambalare protejează, de asemenea, mărfurile ambalate și extind durata de valabilitate, reducând deșeurile de-a lungul lanțului logistic.
În timpul producției mașinilor noastre, urmăm o abordare economică și durabilă a utilizării resurselor. Toate etapele de producție sunt proiectate pentru a fi cât mai ecologice. Aceasta se aplică fiecărei etape de fabricație și aruncării tuturor accesoriilor de producție.

Grupul corporativ MULTIVAC
Grupul MULTIVAC are aproximativ 6.400 de angajați în întreaga lume, aproape 2.200 dintre acești angajați cu sediul în sediul central din Wolfertschwenden. Cu peste 80 de filiale, suntem reprezentați pe toate continentele. Oferim servicii complete și suntem ușor de contactat și, prin urmare, putem garanta disponibilitatea maximă a tuturor utilajelor MULTIVAC instalate: Peste 1.000 de consilieri de vânzări și tehnicieni de service din întreaga lume își folosesc know-how-ul și experiența lor în beneficiul clienților noștri.

FRITSCH - de zeci de ani, acest nume a fost sinonim în lumea ingineriei și tehnologiei de coacere, cu linii de înaltă calitate, eficiente și inovație de pionierat în sectorul de prelucrare și prelucrare a aluatului. Mașinile FRITSCH sunt utilizate la nivel mondial pentru a produce produse de panificație premium.
FRITSCH este condus de principiul său „Passion for Alough” în combinație cu entuziasmul său pentru tehnologie. De la mașini de tâmplat manual pentru aluat până la linii industriale extrem de eficiente, compania, fondată în 1926, oferă clienților săi soluții adecvate pentru o mare varietate de produse din toate clasele de performanță.

Mașini de ambalat MULTIVAC
Mașina perfectă pentru fiecare ambalaj

Avem o experiență de mulți ani în fabricarea de mașini de ambalat și livrăm peste 1.000 de mașini în fiecare an în întreaga lume. Fiecare mașină este concepută individual pentru a răspunde cerințelor dvs. în ceea ce privește proiectarea, producerea și utilizarea eficientă a resurselor. Fiabilitatea, durabilitatea și serviciile complete fac din mașinile noastre de ambalare termoformare o verigă rezistentă în lanțul dvs. de producție.

Soluții de ambalare
Ne gândim la imaginea mai mare
Dezvoltăm soluții de ambalare cu avantaje semnificative pentru clienți și susținem astfel creșterea, inovația și succesul de lungă durată al clienților noștri. În acest proces, stabilim standarde cu privire la tehnologie, eficiență și fiabilitate și suntem conștienți de necesitatea unei utilizări economice a materialelor de ambalare și a altor resurse.
Portofoliul nostru de produse acoperă aproape toate nevoile clientului și include - pe lângă mașinile de ambalat termoformare - tavane, mașini de cameră, sisteme de etichetare și inspecție a calității și chiar linii de producție la cheie.
Clienții noștri beneficiază de cunoștințele noastre profunde despre procese și sisteme, precum și de un serviciu de consultanță integrat, toate dintr-o singură sursă.

Produse
MULTIVAC oferă cea mai largă gamă de soluții de ambalare de pe piață. Atunci când ne dezvoltăm produsele, suntem capabili să ne bazăm pe know-how-ul complet al ambalajelor câștigat din mulți ani de experiență.

Rețeaua tehnologică MULTIVAC

Cooperăm cu producătorii de tehnologii complementare, pe care le integrăm perfect în sistemele noastre pentru soluția dvs. de ambalare. Pentru a realiza acest lucru, ne bazăm pe o rețea de producători calificați. Standardele de înaltă calitate pe care se bazează produsele și procesele noastre se aplică și companiilor partenere. În acest fel, putem garanta calitatea, rentabilitatea și eficiența soluțiilor noastre de ambalare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: 24088760
CUI: 24088760
Adresă: BDUL. THEODOR PALLADY 47 E BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide