Gratuit

NET COMUNICATIONS SRL

Descriere companie:

NET Comunications a fost infiintata in 2003 cu scopul de a asigura intretinerea si service-ul echipamentelor de etichetare si marcare industriala.

In 2007 a inceput cooperarea cu compania germana Avery Dennison, unul dintre liderii mondiali in productia de imprimante termice si consumabile.
Din 2009 am inceput productia de etichete autoadezive utilizand materiale de calitate superioara produse de companiile Avery Dennison – Fasson si Budaval.
In februarie 2010 devine membra a programului Zebra EMEA Partners First, devenind astfel partener oficial Zebra Technologies.In februarie 2011 este implementat cu succes Sistemul de Management al Calitatii, care indeplineste cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.
In anul 2012 s-a realizat o investitie de tip Green Field, concretizata in spatiul propriu de productie, localizat in zona Jucu, in vecinatatea parcurilor industriale Tetarom II si Tetarom III.Parteneriatele create ne-au diversificat portofoliul de produse si servicii, asigurand o crestere anuala a cifrei de afaceri. Totodata, respectul fata de clienti, promptitudinea in livrare, respectiv rezolvarea oricaror probleme tehnice aparute, ne-au asigurat ascensiunea pe acest segment.

Avem onoarea de a colabora cu companii cu traditie, ale caror produse le promovam cu mandrie si cu increderea ca toti clientii nostri sint si vor fi multumiti ca au investit in ele: Avery Dennison-Fasson, Budaval, Motorola, Zebra, Citizen, Honeywell, Datamax O’Neal, Toshiba, Intermec sau Datalogic.

Activitatea noastra principala se concentreaza pe unitatea de productie a etichetelor autoadezive in rola. Gama larga de dimensiuni ne permite sa fim flexibili si competivi pe piata, asigurand tuturor clientilor nostri produse la cele mai inalte standarde de calitate.Firma noastra comercializeaza imprimante termice produse de Avery Dennison, Citizen, Intermec, Zebra, Datamax/O’Neil, SATO, Toshiba, fiecare dintre ele cu soft de generare si tiparire etichete si coduri de bare. Oferim suport tehnic pentru toate imprimantele comercializate.Portofoliul nostru de produse include cititoare de coduri de bare, terminale portabile pentru culegere de date, precum si terminale wireless, produse de Motorola, Datalogic, Honeywell si Intermec. Proiectam si implementam sisteme de identificare automata si culegere de date bazate pe coduri de bare.etiNET ofera sisteme automate de etichetare si print&apply, care pot fi adaptate oricarui produs si linii de productie/ambalare, acoperind o gama vasta de domenii, de la cel farmaceutic la industria grea.

Servicii

etiNET ofera service autorizat, intretinere in garantie si post-garantie si piese de schimb originale pentru toate produsele comercializate.Contractele de service oferite se adreseaza tuturor utilizatorilor de imprimante termice si se personalizeaza dupa nevoile si cerintele fiecarui client. In cazul achizitionarii unui contract de service beneficiati de manopera gratuita, reduceri la piesele de schimb precum si reduceri la achiztionarea de echipamente noi.
Prin servicul Help Desk va stam la dispozitie telefonic, in fiecare zi lucratoare, intre orele 9 – 17.

Produse

  • Etichete
  • Autocolante si Role
  • Riboane transfer termic
  • Imprimante termice
  • Aplicatoare etichete
  • Sisteme Print & Apply
  • Cititoare si terminale mobile
  • Accesorii etichetare
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/3469/2003
CUI: RO15976785
Adresă: Jucu de Mijloc Nr. 254C
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
{46.833139,23.748444}

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide