Gratuit

OTEL SERVICE SRL

Descriere companie:

Oțel Service vă oferă o gamă largă de ambalaje din carton (ambalaje personalizate, alimentare, pentru încălțăminte), precum și ștanțe plane pentru producerea ambalajelor din carton. În plus, oferim și servicii de caşerare și ștanțare cu ștanțe automate

Ambalaje personalizate din carton
Fie că produceţi prăjituri şi torturi sau sunteţi un fabricant renumit de încălţăminte, s-ar putea să căutaţi un furnizor de ambalaje din carton. Din moment ce aţi ajuns pe pagina noastră, căutarea se apropie de sfârşit!

Producem pentru dumneavoastră ambalaje din carton pentru cadouri, produse alimentare, încălţăminte, aparate electrocasnice, bibliorafturi, ambalaje de prezentare, ş.a.m.d.

Ambalajele se pot executa după mostra clientului sau se pot proiecta în funcţie de cerinţele acestuia.

Ştanţe plane pentru ambalaje din carton
Şi în cazul în care aveţi nevoie doar de ştanţe pentru producerea ambalajelor şi reclamelor aţi ajuns la locul potrivit, întrucât vă oferim ştanţe plane proiectate computerizat.

Firma Oţel Service S.R.L. este situată în Timişoara şi se află pe piaţa producţiei de ambalaje din carton din 1993. În timp, tehnica noastră de producţie s-a modernizat continuu, motiv pentru care în prezent putem realiza ambalaje complexe într-un timp scurt şi la standarde ridicate de calitate. Personalizarea ambalajelor se execută prin serigrafie şi floxografie. Pe lângă producţia de ambalaje, Oţel Service vă oferă şi servicii de execuţie ştanţe plane, caşerare şi ştanţare cu ştanţă automată.

Dintre ambalajele pe care le-am produs până în prezent amintim ambalaje alimentare (cutii pizza, prăjituri, torturi, sticle vin, condimente alimentare, sucuri, etc.), ambalaje încălţăminte, ambalaje tehnice (curse rozătoare, aparate electrocasnice, cutii arhivare documente, ambalaje protecţie obiecte artizanat, etc.), ambalaje de protecţie şi transport, ambalaje de prezentare (blistere, display-uri: stand floor, counter display, ceiling hanger), ambalaje caşerate.

În plus, Oţel Service mai produce pentru dumneavoastră ştanţe plane pentru ambalaje şi reclame. Acestea se proiectează computerizat şi se execută în regie proprie.

Produse

  • Ambalaje alimentare
  • Ambalaje speciale
  • Ambalaje personalizate
  • Ştanţe
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/54/1993
CUI: 6383622
Adresă: CALEA BUZIASULUI 11/B C TIMISOARA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide