Gratuit

PACO MEDIA MAGAZIN DE PUBLICITATE SRL

Descriere companie:

Cine suntem ?
Paco Media este o afacere începută în 2003. Echipa noastră este formată din personal cu pregătire în domeniul printului. Ne place să spunem că suntem specialisti în printuri de mari dimensiuni nu doar datorită utilajelor performante pe care le detinem ci si prin profesionalismul echipei si prin responsabilitate. Gama noastră de produse este aproape la fel de mare ca si experienta noastră în imprimare.

Ce ne diferentiază ?
Printul este viata noastră. Suntem în permanentă inovativi, ne dorim să avem cele mai perfomante utilaje, ne place să propunem clientilor cele mai noi materiale. Iubim utilajele pe care le folosim, le stim fiecare piesă, le întretinem să fie în formă.
Parteneriate
Numai un parteneriat deschis, bazat pe încredere, oferă rezultate bune. Prin urmare, punem mare accent pe comunicarea cu clien?ii ?i ne place să construim parteneriate pe termen lung. Managementul firmei este direct implicat în procesul de produc?ie, astfel orice decizie poate fi luată foarte rapid pentru a nu exista întârzieri sau neclarită?i.

Ce promitem ?
Pentru noi calitatea si sinceritatea sunt pe primul plan. Toate lucrările executate sunt pe materialele solicitate si plătite de client. Nu aratăm ceva si producem pe altceva (mai ieftin sau mai prost calitativ). Când ne angajăm la un termen de finalizare al unei productii îl respectam întru-totul. Vă promitem să ne respectam toate angajamentele si la preturi uimitoare.

Utilaje

Capsare
Capsator automat
Capsator manual

HP Scitex XP 5100 X 2 buc
5m lăţime de printare
cerneală UV

Mimaki JV5 160S X 2 buc
160 cm lăţime de printare
rezolutie 1440×1440 dpi

Flatbed UV
205cm x 305cm dimensiune printabila
rezolutie 1200dpi

Sudura & Lipire
Neoweld 2500
Seletron BLP145PN18

Taiere & Decupare
Neolt electric power trim plus
Cutter Mimaki cg-130fx

 

  • Printuri de mari dimensiuni

In 2008 am achizitionat si instalat prima imprimanta de format mare din Romania capabila sa printeze la rezolutii de minim 720 dpi – Mimaki JV5 320S. Calitatea ireprosabila a printurilor outdoor este uneori peste calitatea indoor a unora dintre competitorii nostri. Printurile indoor le realizam la rezolutii de 1200×2400 dpi.

  • Outdoor/Indoor

De la printuri de indoor pana la printuri de mari dimensiuni va oferim solutii pentru toate nevoile dumneavoastra. Vei ramane surprins de calitatea materialelor noastre!

  • Tipar digital

Pentru tiraje mici sau pentru lucrari urgente va punem la dispozitie serviciile de print digital. Brosuri, mape, flyere si alte materiale de prezentare pot fi realizate in timp record datorita echipamentelor de ultima generatie. Va aspteptam !

  • Tipar offset

Pentru tiraje mari va recomadam tiparul offset. Calitatea deosebita si costul redus recomanda tiparul offset pentru lucrari mari. Daca doriti sa obtineti cel mai bun raport intre calitate si pret/buc, contactati-ne !

  • Print pe rigid

Orice material rigid de pana la 7 cm grosime poate fi printat cu utilajele noastre de ultima generatie. Lemn, sticla, plastic, aluminiu si multe altele pot fi acum personalizate cu grafica ta. Dimensiunea maxima de print este de 205cmx305cm. Va asteptam !

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3348/2003
CUI: 15267406
Adresă: STR. BAICULUI 31 C BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide