Gratuit

PROSYSTEM PRINT UTILAJE TIPOGRAFICE SRL

Descriere companie:

Secretul succesului nostru, PROSYSTEM & SIKO, izvoreşte din spiritul de echipă, din curajul şi încrederea cu care abordăm oportunităţile pe care ni le oferă mediul industrial din ce în ce mai dinamic la care ne adaptăm cu uşurinţă, satisfăcând astfel cele mai exigente standarde de calitate.

Pentru noi fiecare provocare constituie un nou pas spre vârf, spre perfecţiune, în dorinţa noastră permanentă de îmbunătăţire a performanţelor.

Calitatea produselor precum si serviciile post vânzare sunt punctele noastre de bază. Vă invităm la o colaboarare pe termen lung.

Firmele PROSYSTEM PRINT UTILAJE TIPOGRAFICE SRL și SIKO ROMANIA SRL sunt prezente de 14 respectiv 20 ani pe piața românească, unde comercializează utilaje de tipar și de legătorie precum și piese de schimb pentru industria tipografică.
Într-o perioadă scurtă de timp, firma PROSYSTEM a dobândit dreptul de reprezentanță exclusivă în România a mai multor firme producătoare de echipamente cu renume mondial printre care putem enumera firmele Koenig & Bauer AG pentru masinile rotative si masina de tipar uscat Genius, MBO, Perfecta, Hohner, Petratto, RENZ, Schmedt, Rotatek, Tauler, Gammerler etc. Rodul muncii colective ne-a adus o cotă de piată însemnată în special la echipamentele de tipar offset precum si la echipamentele de legătorie.
SIKO Romania are ca și activitate comecializarea exclusivă a produselor producătorilor Kolbus și Meccanotecnica. Firma Kolbus produce mașini de confecționat scoarțe, mașini de produs cutii rigide și mașini de poleit.
Firma Meccanotecnica produce masini de cusut cu ată destinate tiparului conventional precum si celui digital, linii de adunat la care se leagă una sau mai mutle masini de cusut, precum si linii de confectionat blocul de carte sau chiar a brosurilor cu blocul de carte cusut.
PROSYSTEM și SIKO Romania comercializează o gamă largă de echipamente pentru industria tipografică. Specialiștii noștri care se ocupă cu comercializare, vânzâri, consultanță fac tot posibilul pentru satisfacerea maximă a clienților, să le ofere informații utile de profil.
Ambele firmele pun accent pe furnizarea pieselor de schimb și servicii de service pentru produsele livrate, să corespundă exigențelor din ce în ce mai mari, astfel permanent își dezvoltă echipa de tehnicieni. Specialiștii noștri cu cunoștiințe adecvate fac tot posibilul pentru rezolvarea promptă a intervențiilor la care sunt solicitați.

PRODUSE

  • Post press
  • Legatorie carte
  • Procesare dupa rotativa
  • Materiale pentru legatorii
  • Ace, crosete si perfoare

SERVICE

Firma Prosystem Print Utilaje Tipografice SRL a luat fiintă în anul 2004, ca o urmare firească a dezvoltării firmei surori SIKO Romania SRL. Deoarece firmele noastre au ca activitate reprezentarea unor producători de renume în industria tipografică, cum ar fi: Kolbus, Meccanotecnica, KBA-Koenig & Bauer AG, Perfecta, MBO, Petratto, Hohner, Hang, departamentul de service s-a dezvoltat cu suportul direct al producătorilor. Astfel tehnicienii nostrii sunt integrati în programele de instruire ale producătorilor, ei participând în fiecare an la cursurile organizate de acestia si sustinând examenele de atestare. În momentul de fată toti tehnicienii nostrii sunt atestati de către producători. De asemenea relatiile firmei noastre cu departamentele tehnice si de service ale producătorilor precum si accesul direct la hot-line-urile dedicate fac ca suportul tehnic pe care îl oferim clientilor nostrii sa fie de cea mai înaltă calitate.
Pe lângă instruirea completă si specializarea ridicată a tehnicienilor nostrii, mobilitatea si timpul scurt de reactie sunt calităti deosebit de apreciate de către clientii nostri. Dotarea tehnică si colaborarea cu firme specializate de transport si de utilaje de ridicat, ne permit să instalăm sau să relocăm utilaje în cel mai scurt timp fără a avea costuri foarte ridicate.
Departamentul nostru pentru piese de schimb asigură un flux coerent pornind de la identificarea pieselor defecte, livrarea lor în cel mai scurt timp si montarea lor în conditii de garantie.
Suntem alături de Dumneavoastră în efortul de a ridica standardele în industria tipografică.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/7551/2004
CUI: RO16409100
Adresă: STR. NERVA TRAIAN 14 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide