Gratuit

SC Julliano Exim SRL

Descriere companie:

SC Julliano Exim SRL a fost infiintata in anul 2000, activitate cu care societatea a debutat pe piata romaneasca a fost tipografia, editura si productia publicitara pe suport de hirtie si carton, activitate care este de actualitate si in prezent.

Activitatea de baza fiind consultanta in management, sisteme de vanzari, marketing, publicitate, (soft, design si solutii inteligente pentru web),recrutare de personal, contabilitate, fiscalitate, managementul proiectelor cu finantare europeana societatea a avut posibilitatea sa cunoasca si sa activeze in mai multe domenii precum comert, productie, distributie, transport, turism, imobiliar, agricultura, industrie, constructii,organizare de evenimente,import-export, alaturi de diversi parteneri care au apelat la serviciile noastre in diverse variante: parteneriate, externalizarea diverselor activitati , contracte de colaborare.

Datorita activitatii pe care am desfasurat-o si o desfasuram a aparut ca o necesitate crearea si dezvoltarea unei aplictii performante de management tutulor acestor (informatii , parteneriate, oferte, cereri, relatii internationale,sisteme) si astfel a luat nastere www.julliano.ro o aplicatie on-line in care pe linga partea de management a informatiilor sunt prezente si prezentate vizitatorilor oferte ale noastre cit si ale partenerilor nostrii.

Tiparire, finisare si livrare Carti

Tiparirea cartilor se face in tipografia noastra dupa macheta primita  de la client sau cu realizarea noastra grafica contra cost.

Formate uzuale carti - A5, A4, B5, B4.
Interior: hartie offset indigen sau import 60 - 80 g/mp.
Coperta carti: maxim 350 g/mp.

Finisari carti disponibile: taiere la format finit.

Imprimare alb-negru interior, coperta policromie.
La cerere, coperta se poate plastifia mat sau lucios pentru un cost suplimentar.
Alte finisari disponibile: lacuire UV partiala (in special in combinatie cu plastifierea mata).
Termen de livrare a cartilor: maxim 12 zile lucratoare.

Livrarea cartilor se face prin curier sau la beneficiar pentru comenzile care depasesc 500 de Euro si se afla pe raza municipiului Craiova.
La cerere se trimite clientului un proof care se va trimite inapoi catre tipografie semnat si stampilat cu bunul de tipar.

Cum stabiliți un plan de marketing

Puneți-vă în situația clienților dumneavoastră. Știți de ce vă cumpără produsele sau serviciile? Prețul dumneavoastră este potrivit? Reduceți pur și simplu prețul între 20% și 30% ori de câte ori clienții o cer sau bilanțul devine înfricoșător? Ați stabilit o piață țintă sau un plafon de vânzări pentru următoarele 12 luni?

Nu aveți nevoie de grafice complicate sau consultanți scumpi pentru a dezvolta un sistem de marketing eficient. Dar aveți nevoie de un plan. Un plan de marketing vă oferă o hartă care vă poate conduce acțiunile și vă poate arăta drumul. Un plan de marketing vă poate ajuta să:

Identificați ce clienți reprezintă perspectiva cea mai bună pentru dumneavoastră.
Evaluați datele despre companie în funcție de industria și piața dumneavoastră.
Să urmăriți rezultatele pentru a învăța ce funcționează și ce nu.

Fără un plan, ați putea să vă mișcați repede, dar s-ar putea să vă îndreptați în direcția greșită. Aici sunt cinci pași pentru a dezvolta un plan de marketing strategic și practic.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J16/194/2000
CUI: 12947025
Adresă: STR. CONSTANTIN BRANCOVEANU - Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide