Gratuit

TROYDESIGN SRL

Descriere companie:

Troydesign prin reprezentantul sau fiscal SC. Troydesign S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2005,pornind de la ideea de a oferi clientilor servicii complete de productie publicitara. Am constatat ca exista interes din partea cumparatorilor, fapt pentru care firma noastra este în continua dezvoltare.

Cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţa suntem o echipa de oameni experimentati si creativi si dornici sa auzim de urmatorul proiect. Cu o experienţa de 6 ani în domeniu, am reuşit sa identificam şi să colaboram cu succes cu cei mai buni producatori de materiale necesare pietei publicitare din ţara şi din strainatate.

Odata cu cresterea pietei publicitare si largirea pietei de desfacere am invatat sa satisfacem cele mai exigente cereri de transport si montaj. In momentul de fata avem un parc auto satisfacator si suntem capabili sa livram produsele Troydesign pe tot cuprinsul tari si in functie de necesitatile clientului in orice stat din uniunea europeana.

Nu zicem ca suntem cei mai buni in ceea ce facem,fiecare e bun in felul sau unic dar tare ne bucuram cand vedem o idee de a noastra materializata intr-un concept publicitar pe o cladire,un magazin,un spatiu expozitional,pe capota unui autoturism sau pe o simpla carte de vizita.

Troydesign stie ca fiecare proiect este diferit si nu ne referim la materialele folosite,costurile de executie ci la alegerea publicului tinta si materializarea proiectului cat mai aproape de forma sa finala.

Respectam deadline-urile
Intelegem piata publicitara
Avem spirit de competitie
O echipa de oameni experimentati si creativi
Dornici sa auzim de urmatorul proiect

SERVICII

Ne adunam o gasca de oameni cu o mare varietate de cunostinte in cap pentru a concepe o idee care la final sa intregeasca proiectul.De la mici schite pe hartie,machete colorate,imbinari si corecturi pana la programe digitale complexe care la final sa intregeasca varianta finala..

"Arta este un semn de întrebare în minţile celor care vor să ştie ce se întâmplă" (Aaron Howard)

  • Gonflabile
  • Printuri Indoor
  • Printuri Outdoor
  • Casete Luminoase
  • Inscriptionari Auto
  • Litere Volumetrice
  • Standuri Expozitionale
  • Display-uri
  • Grafica si Design
  • Web Design

Nu zicem ca suntem cei mai buni in ceea ce facem,fiecare e bun in felul sau unic dar tare ne bucuram cand vedem o idee de a noastra materializata intr-un concept publicitar pe o cladire,un magazin,un spatiu expozitional,pe capota unui autoturism sau pe o simpla carte de vizita.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/16638/2005
CUI: RO18006782
Adresă: Str. Doamna Ghica 83 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide