Gratuit

UDP SRL

Descriere companie:

Societatea comerciala UDP (presc. Ultra Design & Print) a fost infiintata in 2005 cu scopul de a aduce produse si servicii de calitate in lumea tiparului si a publicitatii, ceea ce ne si straduim, evoluand deodata cu cresterea necesitatilor clientilor nostri.

Obiectul principal de activitate il constituie designul si tiparul, atat digital cat si offset. In afara de acestea ne mai puteti apela si pentru executarea de materiale publicitare, reclame, casete luminoase, litere independente, inscriptionari cu autocolant decupat la cutter-plotter sau printate pe diferite suporturi, cum ar fi: bannere, vitrine, autovehicule etc.

Avand in vedere ca informatia virtuala devina din ce in ce mai accesibila si mai usor de folosit, patrunde distante uriase in timp aproape nesemnificativ pentru utilizator ne-am dezvoltat si in aceast domeniu ca sa putem oferii servicii on-line competente. Deci, designul nu inseamna doar servicii directionate catre tipar ci si catre world wide web, constructie site-uri si gazduirea lor.

Mai jos gasiti cateva din produsele si serviciile pe vi care le putem oferi:

- carti de vizita, pliante, afise, brosuri, fluturasi, foi volante, cataloage, carti, reviste, etichete, etichete autoadezive, cutii si alte ambalaje, pungi din hartie, invitatii, meniuri, diplome, carduri, coperti CD/DVD, calendare de buzunar/ perete/ masa etc., agende, mape si alte produse tiparite.

- inscriptionari si personalizari vitrine, inscpritionari auto, semne de avertizare, semnalizari PSI, aplicare autocolant perete (wall art), productie de bannere - imprimate sau inscriptioante cu autocolant PVC, mash, afise de mari dimensiuni, imprimare pe suport rigid (placi PVC), panouri si casete luminoase, reclame stradale si alte materiale de afisaj indoor sau outdoor.

- personalizari de pixuri, brichete, rulete, lineare, stickuri usb, scrumiere, cani, tricouri, sepcute, salopete, etc. prin serigrafie, tampografie, gravura laser sau gravura mecanica, transfer termic si alte thenologii.

Creatie & DTP

Desktop Publishing

Societatea noastră vă oferă servicii de design materiale publicitare şi informative de la conţinut online la cel tipărit şi design obiecte promoţionale cum ar fi inscripţionări cu atocolant, casete luminoase, panouri publicitare etc. Pentru informaţii detaliate nu ezitaţi să ne contactaţi.

Când vorbim de creație și DTP vorbim de servicii. Se crează virtual machete, idei de prezentare sau chiar și machete reale unicate (ce vor urma să intre în producție de serie), deci vorbim de un domeniu foarte flexibil care necesită o gândire deschisă, inovatoare dar totodată cunoscătoare a tehnologiilor, posibilitatilor şi condiţiilor de piaţă existente. Desktop publishing este un termen inventat după dezvoltarea unui anumit tip de software. Înainte de inventarea de software de desktop publishing sarcinile implicate în desktop publishing au fost facute manual, de o varietate de oameni.

DTP combină un calculator personal şi produse software de tip "ceea ce vezi este ceea ce veţi obţine" (WYSIWYG) care reda aspectul paginii pentru a crea documente pe un computer, fie pentru publicare de mare tiraj fie tiraj mai mic publicat local, pe utilaje multifuncţionale etc.

Există două tipuri de pagini în desktop publishing, pagini electronice şi paginile de hârtie virtuale pentru a fi tipărite pe hârtie reală. Toate documentele sunt informatizate din punct de vedere tehnic în mod electronic, documente care sunt limitate în mărime doar de memoria unui calculator sau spaţiul de stocare a datelor informatice.

Paginile de hârtie virtuală vor fi tipărite în cele din urmă, şi prin urmare, necesită parametri hârtiei, care coincid cu dimensiunile standard internaţionale, cum ar fi "A4", "scrisoare" (letter), etc, daca nu dimensiunile particularizate pentru tăiere/finisare. Unele programe de desktop publishing permit dimensiuni personalizate desemnate pentru imprimare de format mare folosite în afişe, panouri şi afişe comerciale. O pagină virtuală pentru imprimare are o dimensiune predefinită a materialului de imprimare virtuală şi poate fi vizualizat pe un monitor în format WYSIWYG. Fiecărei pagini se poate seta marginile de imprimare, implicit suprafaţa utilă de imprimare, având în vedere ca majoritatea imprimantelor desktop nu imprimă pe toată suprafaţa hârtiilor.

O pagina web este un exemplu de o pagină electronică care nu este constrânsă de parametri de hârtie virtuală. Cele mai multe pagini electronice pot fi dinamice, dimensiunile fiind determinate de conţinut.

Tipar digital

Procedeul prin care o imagine provenita dintr-un fisier digital este tiparita direct pe suprafata hartiei fara a fi nevoie de film sau matrita se numeste tipar digital.

Procedeul prin care o imagine provenită dintr-un fişier digital este tipărită direct pe suprafaţa hârtiei fără a fi nevoie de film sau matriţă se numeşte tipar digital. Altfel spus un tip de imprimare cu procesarea digitală a imaginii care transferă imaginea direct pe suport, fără a se folosi de role sau plăci offset.
Tehnologia care permite conectarea maşinilor de imprimat direct de calculator este relativ nouă, având ca beneficii: timpi de adaptare mici, fără costuri iniţiale de producţie şi posibilitatea de a personaliza documentele, nu există limită de culori, se pot executa tiraje mici la calitate buna, ideal când vrei să ai un produs final rapid, la un preţ bun, şi cel mai important, în ce cantitate doreşti.
Tiparul se poate executa atât din sursa RGB cât şi CMYK, totuşi se recomandă folosirea spectrului CMYK având un mai mare control asupra acestuia prin sistemul de control Efi Fiery sau Xerox FreeFlow.
Sistemul este calibrat periodic pentru redarea cât mai corectă şi consistentă a culorilor.
Pentru tiparul digital se folosesc hârtii şi cartoane speciale de cea mai bună calitate garantând reproducerea fidelă a documentului.

La cerere se pot executa servicii de finisare.

Tirajele recomandate pentru tipar digital sunt cele de la tiraje mici spre medii, adica de la cateva exemplare pana la 500 exemplare de A4, peste care se face trecerea pe tiparul offset.

Finisare documente

Documentele tiparite trebuie sa ajunga la utlizatorul final intr-o anumita forma.

O foaie A4 trebuie sa devina un pliant sau un flyer, un A3 trebuie sa devina o mapa pentru pliantul amintit etc., deci un document de la idee sau forma electronica parcurge mai multe etape pana devine un produs finit.

Va putem oferi:
- taiere la format finit,
- biguire pentru indoirea perfecta a documentelor dvs.,
- rituire pentru a rupe mai usor o fila dintr-un bloc,
- spiralare cu spirala din plastic sau spirala metalica,
- capsare pentru a prinde un bloc de bilete sau pentru a lega o brosura,
- infoliere si/sau laminarea documentelor pentru un aspect mai profesional si o tinuta mai buna,
- legatorie pentru lucrari de diploma,
- perforare, stantare, etc.

Productie publicitara

Productia publicitara si utilitara.

- Producem la comanda materiale de semnalizare securitate si sanatate la locul de munca.
- Confectionam casete luminoase si panouri pentru firme dintr-o gama variata de materiale.
- Va oferim consultanta privind solutiile de publicitate si marketing.

Tipar offset

Tiparul offset utilizează sistemul CMYK, prelucrarea celor patru culori de bază necesare procesării imaginii în tipar făcându-se pe baza principiului rasterizării (halftoning).

Sistemul CMYK consta in combinarea a trei culori - Cyan, Magenta, Yellow - carora li se adauga Black, aceasta fiind singura posibilitate de a obtine un negru pur. Modelul CMYK este folosit pentru printare, culorile fiind obtinute suprapunand nuante de cyan, magenta si galben, creand astfel iluzia unor tonuri continui asemeni unei fotografii. suprafaţa hârtiei este acoperită parţial de cercuri în cele patru culori de bază, acestea fiind suficient de mici şi dese încât ochiul va media efectelesuprafeţei albe şi a celei acoperite de cercuri, creând o imagine unitară.Este bine de ştiut că din punct de vedere al cromaticii, imaginile sunt directinfluenţate de caracteristicile tipului de suport (grad de alb, suprafaţă lucioasă, mată sau metalizată, etc). Cu cât un suport este mai absorbant, cu atât scadecontrastul şi luminozitatea imaginii tipărite. Tiparul este influenţat şi de culoarea hârtiei sau cartonului folosit.

Procesul de tipar offset se bazeaza pe un principiu fizic simplu: grasimea si apa sunt nemiscibile. Procesul de tipar reprezinta procesul prin care se realizeaza transferul cernelii din bateria de cerneluire pe placa, de pe placa pe cauciuc si de pe cauciuc pe coala dehirtie.Procesul de transfer se face prin contact compresiv. Placa de tipar prezinta doua zone: o zona oleofila si una oleofoba. Zonaoleofila este cea cu desenul util.In timpul procesului de tipar placa trece intii prindreptul valurilor (valului) de umezire care umezeste placa, curatind zoneleoleofobe si depunind pe ele un film foarte subtire de solutie de umezire, deasemenea pregatind zonele oleofile pentru aderarea cernelii, lucru ce se petrecein momentul imediat urmator cind placa ajunge in dreptul valurilor de cerneluire. Dupa acest moment zonele oleofile cu cerneala pe ele ajung in dreptulcauciucului intra in contact cu acesta si ii transfera cerneala. De aici cerneala se va transfera pe coala de hartie.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/612/2005
CUI: 17263214
Adresă: Str. George Baritiu 6 Turda
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide