Gratuit

VAALC PLAST SRL

Descriere companie:

Vaalc Plast este una dintre cele mai importante companii de prestari servicii din domeniul ambalajelor cu o gama diversificata de servicii de finisare cum ar fi:

  • plastifiere
  • glitter
  • lacuire uv
  • serigrafie

Cu o experienta si o cunoastere aprofundata in acest domeniu, Vaalc Plast ofera clientilor si colaboratorilor sai lucrari de calitate superioara la cele mai mici costuri.

Calitate Asigurarea tuturor cerintelor si nevoilor cu o gama diversificata de servicii la o calitate compatibila cu cea adoptata de UE este obiectivul principal al companiei noastre. Serviciile prestate de Vaalc Plast se reflecta in portofoliul impresionant de clienti fideli ai firmei.
Calitatea este trasatura definitorie a activitatii noastre si reprezinta totodata cartea noastra de vizita.

Promptitudine Fiecare client este la fel de important pentru noi si tratat cu o deosebita atentie, incercand sa fim promti in respectarea termenelor de executie a unei lucrari, intr-un timp optim pentru Dumneavoastra si la o calitate desavarsita, iar costul sa fie cat mai scazut.

Responsabilitate Recomandam solutii optime pentru fiecare lucrare in parte, tiraj, format, grosime, asumandu-ne responsabilitatea ca lucrarile vor fi de cea mai buna calitate, la un pret convenabil, ceea ce necesita un minim efort din partea Dumneavoastra, si anume acela de a ne contacta.

Eficienta Eficienta s-a dovedit a fi o consecinta a raportului calitate/pret, si a exploatarii ultimilor tehnologii din domeniu, precum si datorita unei noi strategii de marketing abordata. Vaalc Plast a capatat in cei 11 ani de activitate nu numai experienta tehnica ci si capacitatea de a fi flexibili si de a ne modela dupa cerintele si posibilitatile clientilor nostri, punand la dispozitia clientilor sai, tehnologia de ultima ora, know-how, si un personal calificat cu un statut bine determinat in cadrul companiei noastre.

SERVICII

Plastifiere
In functie de cerintele clientului putem oferi servicii de plastifiere mata sau lucioasa, metalizata aurie si argintie, plastifiere colorata (folie verde, alba, rosie etc), ornamentala (cu folii texturale) pe hartie de diferite dimensiuni si gramaje, si pe orice tip de carton, innobiland in felul acesta hartia si oferind clientilor nostri posibilitati de promovare a produselor cat mai atractive si mai inovative. Aplicatiile se pot face cu precadere in industria alimentara, cosmetice, parfumerie, bauturi, si in multe alte domenii.

GLITTER
Serviciu special de innobilare a hartiei, inovator, ce ofera oportunitatea de a da clasa produselor Dumneavoastra, si de a le diferentia de celelalte printr-un aspect "finish" de calitate, stralucitor si cu o nota aparte.

Serigrafie
Acest procedeu de innobilare a hartiei si cartonului se foloseste cu precadere in cazuri de promovare a produsului pe piata, avand in vedere cerintele impuse de noile standarde europene, privind calitatea ambalajelor sau modul de prezentare al unui produs.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/1022/2005
CUI: 17625365
Adresă: Sos. Bucuresti-domnesti 86 A Olteni
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide