Cele mai noi sisteme UV LED de uscare vor fi lansate la Labelexpo India 2022

Pe 10 noiembrie 2022, Delhi Expo Center își va deschide porțile pentru furnizorii de servicii de imprimare din Asia de Sud și nu numai. Producătorii de unități UV LED de uscare au anunțat noi lansări cu ocazia expoziției, obiectivul fiind acela de a evidenția modul în care tehnologia UV LED le permite utilizatorilor de echipamente narrow web să facă economii de energie și să își reducă amprenta de carbon.

Printre producătorii care au anunțat lansări noi se numără și GEW, la standul căruia vizitatorii vor putea vedea sistemul AeroLED în funcțiune pe o imprimantă demonstrativă funcțională.

AeroLED a atras atenția și la Labelexpo Americas (13-15 septembrie 2022) datorită economiilor de energie pe care sistemul de uscare îl garantează printerilor. Producătorul a estimat că majoritatea furnizorilor de servicii de imprimare vor înregistra economii de 50-70% atunci când vor face tranziția de la tehnologia UV la cea LED UV. Cel mai important avantaj al LED-urilor este faptul că nu intră în standby și se aprind/sting instantaneu, după necesități, având o durată de viață de peste 30 000 de ore.

În ceea ce privește designul, AeroLED este un sistem de mare putere pentru aplicații de până la 60 cm lățime, aerul fiind extras de un singur ventilator central, amplasat departe de imprimantă.

Robert Rae, director al departamentului de vânzări din cadrul GEW, a declarat: „Tehnologia LED UV a devenit esențială în zilele noastre. Această schimbare a fost determinată de creșterile recente și dramatice ale prețurilor energiei la nivel global, creând o cerere fără precedent pentru soluții LED durabile și cu un consum redus de energie. Progresul tehnologic duce la sisteme LED UV tot mai eficiente și rentabile, așa cum este demonstrat de noul sistem AeroLED. Oportunitățile sunt uriașe și suntem convinși că LED-ul va deveni în curând tehnologia dominantă pe piața narrow web.“

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide