O lume sustenabilă….

Sustenabilitatea este punctul principal din agenda Avery Dennison. Aducem o abordare cu totul nouă chiar acum pentru că vedem o reală nevoie de schimbare în industria noastră. Dezvoltarea portofoliului nostru cu produse noi este condus de conceptul de sustenabilitate.

“Ne angajăm ca la realizarea fiecărui produs nou să îl facem mult mai sustenabil decât predecesorul său”

În calitate de precursori și inovatori în etichete și industria ambalajelor, ne propunem să ne încântăm consumatorii de pe toate fronturile – cu materiale performante, design, estetică, experiență, sustenabilitate și tehnologie. Și în timp ce s-au făcut deja pași seriosi, viitorul se apropie repede și schimbarea a devenit o constantă.

Aspirăm mereu să fim în prim plan – să înțelegem nu numai ceea ce clienții noștri au nevoie astăzi, dar și ce nu știu ei ca au nevoie încă. Prin abordarea noastră ecologică ne-am angajat să realizăm fiecare produs pe care noi îl dezvoltăm mai sustenabil decât predecesorul său. Credem că este esențial să lucrăm împreună cu industria, ecosistemul și clienții noștri  pentru a  livra etichete sustenabile și soluții inteligente pentru deceniile următoare.

Fie că este ambalaj care dispare, intră ușor în economia circulară sau are longevitate prin ciclicitate, brandurile și producătorii trebuie să fie pregătiți și să îmbrățișeze noi tehnologii, materiale și proiecte ecologice deoarece sunt din ce în ce mai multe opțiuni disponibile.

Ne străduim să fim conștienți în legătură cu sustenabilitatea, nu doar pentru că lumea se așteaptă să facem anumite lucruri, ci pentru că așa este firesc. Și viitorul etichetării este acum!

(Hassan Rmaile, Vice Președinte și Manager General al diviziei Label and Graphic Materials EMEA, Avery Dennison)

 

În trecut am inovat un produs astfel încât să se încadreze între cele existente din punct de vedere al lanțului de aprovizionare, al conversiei și tipăririi, am realizat produse care s-au tipărit cu ușurință și arătau frumos. Dar în ultimii ani am dus gândirea dincolo de procesul de conversie și etichetare, luând în calcul și ținând cont de ciclul de viață al etichetei.

Ne-am dat seama că pentru a crea soluții sustenabile reale trebuie să ne gândim la produsele noastre într-un mod nou, dincolo de utilitatea lor, anticipând și ce se întâmplă cu ele în viața de după o primă utilizare. De aici inovația începe. De exemplu, dacă înțelegeți cum se face reciclarea la nivel global, vă dați seama de nevoia de materiale dedicate fiecărui flux de reciclare, ceea ce înseamnă că astăzi gama de produse arată cu mult diferit decât a fost cu ani în urmă.

În ceea ce privește inovația am adăugat la caracteristicile ecologice de proiectare astfel încât, cu fiecare produs nou pe care îl dezvoltăm, factorul de sustenabilitate este mai mare. Ne-am concentrat pe ideea ca fiecare generație succesivă de produse să fie mai sustenabilă decât ultima și lucrăm în această direcție ca echipă.

În cadrul activității noastre ne asigurăm că se duce vestea și la clienții noștri astfel încât aceștia sunt conștienți că fiecare etichetă trebuie să aibă aceste trăsături sustenabile.

Cea mai mare schimbare în ceea ce privește sustenabilitatea și inovația în afacerile noastre pe care o văd este că nu suntem singuri în acest mod de gândire. De cele mai multe ori suntem abordați de către proprietarii de mărci care vin la noi ca lider de piață pentru o soluție de etichetare care își îndeplinește obiectivele de sustenabilitate.

Colaborarea cu industria și clienții noștri este esențială pentru furnizarea de soluții durabile pentru etichete ale viitorului.

(Jan ‘t Hart, Senior Director al diviziei Sustainability, Innovation and Compliance for Labels and Packaging Materials Europe, Avery Dennison).

 

Tocmai am lansat noul  CATALOG DE SOLUȚII DE ETICHETARE SUSTENABILĂ (VEZI AICI), în care explicăm abordarea noastră în ceea ce privește sustenabilitatea.

În această broșură explorăm tendințele ambalajelor sustenabile, legislația europeană actuală – de la Acordul verde european până la Directiva privind deșeurile de ambalaje și împărtășim expertiza noastră în reciclare și proiectare pentru reciclabilitate.

Am inclus într-adevăr și o explicație cuprinzătoare a Eco-Designului, abordarea noastră privind proiectarea produselor, în scopul de a promova gândirea proactivă, de a crea conștientizare și de a împuternici echipele noastre să ia decizii îndrăznețe în dezvoltarea de produse noi.

În concluzie, broșura conține o imagine de ansamblu a portofoliului nostru pentru etichetare sustenabilă.

Etichetarea, cu dorința de sustenabilitate în minte, are sensuri diferite pentru diverse companii – de la aprovizionarea responsabilă până la reciclarea activă, de la reducerea materialelor la conținutul reciclat, avem soluții care îndeplinesc toate obiectivele clienților noștri.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide