Xeikon 3500 adaugă o nouă aplicație în portofoliul producătorilor de etichete și ambalaje personalizate

Performanța imprimantei digitale Xeikon 3500 ce are la bază tehnologia cu toner uscat, certificată pentru siguranța alimentară, i-a permis unuia dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare etichete din Polonia, Labo Print, să înființeze un nou departament pentru producția paharelor din hârtie, aplicație care se adaugă portofoliului său vast de produse.

Xeikon 3500 – echipamentul digital proiectat pentru imprimarea etichetelor și a cartoanelor pliante – garantează versatilitate și viteză de producție, fiind compatibil cu o gamă variată de substraturi care nu necesită pre-tratare.

Inițial, echipamentul achiziționat în 2018 a fost utilizat de Labo Print pentru imprimarea cu toner ICE a etichetelor, care este produs în conformitate cu cel mai mare număr de standarde și reglementări pentru contactul cu produsele alimentare, fiind în același timp și ecologic deoarece nu emite miros și nici substanțe nocive în atmosferă. Nivelul înalt de calitate pe care echipamentul îl asigură prin rezoluția de 1200 dpi poate satisface așteptările clienților ale căror proiecte conțin elemente grafice de mici dimensiuni sau detalii fine.

Imprimarea substratului din care sunt realizate paharele din hârtie reprezintă prima etapă a procesului de producție, viteza și fiabilitatea fiind în acest caz extrem de importante. Xeikon 3500 este echipat cu 5 stații de culoare – CMYK + lac sau alb opac, roșu, verde, albastru, portocaliu, extra magenta. Echipamentul se integrează perfect în fluxul de lucru și poate printa substraturi în rolă cu lățimea cuprinsă între 250 și 516 mm și greutate de 40-350 g/mp, la o viteză maximă de 594 mp/oră.

Krzysztof Fryc, CEO și cofondator Labo Print, a declarat: “Căutăm întotdeauna cele mai moderne echipamente și soluții pentru a putea răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri. Performanțele imprimantei Xeikon 3500 au îndeplinit toate așteptările. Tehnologia cu toner uscat ne ajută să ne atingem obiectivele de afaceri și ne permite să continuăm creșterea într-un ritm dinamic.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide