drupa 2021 va dura cu 2 zile mai puțin

Organizatorii drupa - cea mai importantă expoziție internațională pentru tehnologiile de imprimare - au decis scurtarea perioadei de desfășurare a ediției din 2021 de la 11 la doar 9 zile. Ca urmare a acestei decizii, târgul va avea loc în incinta centrului expozițional Messe Düsseldorf între 20 și 28 aprilie.

Într-un comunicat de presă reprezentanții drupa au precizat că prin această decizie răspund dorinței asociației partenere VDMA (Asociația pentru tehnologii de imprimare), dar și dorinței multora dintre expozanți care se așteaptă la o concentrare a numărului de vizitatori la standuri. În același timp, aceasta este și o măsură care ar preîntâmpina orice restricții de călătorie îndelungată. Claus Bolza-Schünemann, președintele drupa, a explicat: „Deoarece ne așteptăm ca mai puțini vizitatori să poată călători la Düsseldorf pentru drupa 2021, considerăm că o reducere a numărului de zile de la 11 la 9 este potrivită. Totodată, perioada mai scurtă de timp garantează că echipamentele puse în funcțiune pot avea parte de o promovare eficientă”.

Organizatorii asigură că în ciuda retragerii motivate de pandemie a unora dintre expozanți, la drupa vor participa cu standuri peste 1 500 de companii, care vor ocupa un spațiu de aproximativ 140 000 mp. Acest lucru demonstrează încă o dată încrederea industriei în importanța evenimentului, dar și faptul că există încă nevoia întâlnirilor față în față și participării la demonstrații live realizate pe diverse echipamente. Sabine Geldermann, directorul drupa, precizează: „Mulți dintre clienții noștri consideră că este responsabilitatea lor să consolideze viitorul industriei prin asigurarea prezenței în cadrul expoziției. Din cauza pandemiei și a regulilor de igienă, drupa 2021 va fi cu siguranță diferită față de celelalte ediții, însă va continua să aibă o contribuție foarte importantă la redresarea economică”.

Pentru garantarea unui mediu profesional sigur în cadrul expoziției, organizatorii drupa se adaptează continuu la ultimele norme de protecție împotriva coronavirusului.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide