FESPA Global Print Expo 2020 a fost amânată

Organizatorii FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 și Sportswear Pro 2020 au anunțat amânarea celor trei expoziții, acestea urmând să aibă loc în incinta IFEMA Madrid în octombrie 2020.

Decizia a fost luată ca urmare a evoluției virusului COVID-19 (coronavirus) pe continentul european. Neil Felton, CEO FESPA, explică situația: „Acțiunile noastre cu privire la COVID-19 au fost ghidate de autoritățile naționale și internaționale relevante, cu obiectivul primar de a proteja sănătatea și bunăstarea expozanților și a vizitatorilor. Totuși, în urma recentei răspândiri a virusului în zone cheie ale continentului european, ne-am consultat cu acționarii și am ajuns la concluzia că este în interesul comunității noastre să reprogramăm evenimentele în perioada 6-8 octombrie”.

Nigel Davies, președintele FESPA Australia, a declarat pentru Sprinter că decizia de amânare este corectă: „Este cel mai responsabil lucru care putea fi făcut, dată fiind situația curentă. Cred că va exista foarte multă presiune pentru ca și alte târguri să fie amânate. Realistic vorbind, nimeni nu știe cum va evolua totul. Acest virus a fost izolat în China pentru o vreme, dar acum se răspândește în masă”.

Decizia de amânare a FESPA a venit după ce un număr semnificativ de târguri au fost anulate sau amânate, printre acestea numărându-se și salonul de vinuri ProWein 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15-17 martie la Messe Düsseldorf.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Inchide

Ne pasă de sănătatea și de afacerile tale!

Afaceri Poligrafice sprijină mediul business în această perioadă și luptă împotriva răspândirii virusului. Vezi Măsuri!

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide