FESPA Global Print Expo Madrid reprogramată pentru 2021 în Amsterdam

FESPA Global Print Expo 2020, reprogramată inițial pentru perioada 6-8 octombrie, a fost amânată până în 2021 urmând să se desfășoare între 9 și 12 martie în incinta centrului expozițional RAI din Amsterdam, Olanda, alături de expozițiile European Sign Expo și Sportswear Pro.

Decizia se datorează și de această dată riscului major provocat de pandemia Covid-19. Amsterdam s-a dovedit a fi o alegere potrivită datorită accesibilității date de buna infrastructură rutieră și feroviară a orașului olandez pentru vizitatorii din Europa Centrală și de Nord. FESPA a mai organizat aici expoziții în anii 2006, 2009 și 2016.

Neil Felton, directorul FESPA, a explicat decizia: „În martie 2020 am hotărât să amânăm FESPA Global Print Expo pentru 6 luni din cauza pandemiei și implicațiilor acesteia asupra expozanților și vizitatorilor. De atunci, evoluția Covid-19 a fost dinamică și impredictibilă. În vreme ce multe regiuni ies acum gradual din carantină și izolare, în acest moment nu suntem siguri că am putea îndeplini așteptările expozanților și vizitatorilor FESPA dacă am realiza evenimentul în luna octombrie a acestui an. Începutul lunii martie 2021 oferă cea mai plauzibilă alternativă, acordând participanților timpul necesar pregătirii pentru noile cerințe operaționale. Feedback-ul pieței arată că, în urma provocărilor comerciale considerabile din anul 2020, comunitatea noastră va privi FESPA Global Print Expo 2021 ca pe o platformă importantă pentru revenire și progres”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide