“Întâmpinați viitorul” cu ultimele informații despre drupa 2021

Organizatorii drupa au dat publicității cele mai noi informații privind pregătirile pentru cel mai mare târg destinat tehnologiilor de imprimare, care este organizat o dată la patru ani în centrul expozițional Messe Düsseldorf din Germania

Conform acestora, toate cele 19 hale disponibile vor fi ocupate de standurile expozanților, 30% dintre aceștia aflându-se la prima participare. Din rândul noilor expozanți vor face parte Actega – compania specializată în producția de primere – și Kyocera – producător de componente ceramice și electronice.

Directorul departamentului responsabil cu organizarea evenimentelor din cadrul Messe Düsseldorf, Sabine Geldermann, le-a pregătit vizitatorilor o serie de noutăți pentru perioada 20-28 aprilie 2021. “Sectorul tiparului de ambalaje va fi mai bine reprezentat comparativ cu 2016, iar tehnologiile digitale de tipar vor fi prezente în aproape toate halele complexului. În ceea ce privește infrastructura, cele mai importante investiții s-au îndreptat către intrarea sudică și noua Hală 1, care va asigura spații de parcare și facilități excelente pentru seminarii”.

Motto-ul pentru evenimentul ce va dura 9 zile este “Întâmpinați viitorul”, ceea ce înseamnă că drupa 2021 se va desfășura într-o atmosferă în care inspirația va fi motorul principal. Jucători-cheie din industria printului și-au confirmat deja prezența la cea mai mare și importantă expoziție din domeniu. Biletele pentru accesul la drupa 2021 pot fi achiziționate online din drupa Ticketshop.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide