Koenig & Bauer își reafirmă angajamentul de participare la drupa 2021

În contextul amânării expoziției drupa până în aprilie 2021, dar și al anunțurilor de retragere din cadrul evenimentului de la Messe Düsseldorf transmise de companii importante precum Xerox, Bobst, Heidelberg, Komori și Manroland Sheetfed, reprezentanții Koenig & Bauer – producător de echipamente de tipar offset și digital în coală, precum și de sisteme de finisare și tipar flexografic – au dorit să își reafirme participarea la această expoziție importantă a industriei. Astfel compania va avea standul în Hala 16, potrivit planurilor inițiale.

Încă de la prima ediție a drupa în 1951, Koenig & Bauer a avut o prezență neîntreruptă în cadrul evenimentului din Germania, chiar și în vremuri de criză. Claus Bolza-Schünemann, CEO Koenig & Bauer și președinte drupa, a argumentat într-un comunicat de presă poziția companiei: „Continuăm să considerăm drupa drept cea mai importantă expoziție internațională din industria artelor grafice și credem că este responsabilitatea noastră să sprijinim această industrie. Avem încredere în normele de igienă ce vor fi implementate de Messe Düsseldorf și în simțul responsabilității tuturor vizitatorilor”.

Ralf Sammeck, membru al consiliului de administrație KBA, a adăugat în cadrul aceluiași comunicat: „Expozițiile nu vor mai fi la fel ca înainte de Covid-19, iar compania Koenig & Bauer lucrează la intensificarea relației cu clienții prin formate virtuale și evenimente dedicate acestora în noul nostru Centru de Experiență pentru Clienți. Totuși, aceste formate pot transmite doar limitat informații despre capacitățile și performanțele produselor din portofoliul nostru vast. Nimic nu poate egala analizarea îndeaproape a ultimelor tehnologii puse în funcțiune și atmosfera unei expoziții”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide