Organizatorii FESPA reprogramează evenimentul pentru 6-8 octombrie 2020

Organizatorii FESPA au publicat de curând un comunicat de presă prin care anunță că evenimentul Global Print Expo a fost reprogramat și va avea loc în incinta centrului expozițional IFEMA – Feria de Madrid în perioada 6-8 octombrie 2020, alături de evenimentele European Sign Expo și Sportswear Pro.

Cele trei expoziții au fost inițial programate pentru perioada 24-27 martie, însă situația globală declanșată de pandemia COVID-19 a cauzat amânarea lor. Urmează ca în perioada următoare organizatorii FESPA să ofere detalii cu privire la evenimentele amintite.

Neil Felton, CEO FESPA, a oferit amănunte suplimentare: „În ciuda impactului pe care îl are coronavirusul asupra sectorului tiparului de specialitate, am fost copleșiți de cererea puternică venită din partea comunității globale pentru o platformă FESPA în 2020. Drept urmare, ne bucurăm să confirmăm că expozițiile noastre vor avea loc la datele reprogramate și suntem foarte recunoscători echipei IFEMA care ne-a sprijinit decizia în aceste circumstanțe extraordinare. În timpul acestor vremuri dificile, păstrăm un dialog apropiat cu expozanții pentru a stabili în ce mod poate FESPA susține lansările lor de produse în 2020, cum îi putem implica pe clienții existenți și cum putem alimenta noi perspective în sectorul tiparului de specialitate pentru a le sprijini creșterea viitoare. Ne păstrăm încrederea în valoarea unică deținută de FESPA Global Print Expo pentru comunitatea noastră.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Inchide

Ne pasă de sănătatea și de afacerile tale!

Afaceri Poligrafice sprijină mediul business în această perioadă și luptă împotriva răspândirii virusului. Vezi Măsuri!

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide