Noua imprimantă Xeikon PX30000 UV inkjet în 7 culori oferă versatilitate maximă în producția de etichete

Xeikon, divizie a Flint Group și unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie digitală pentru imprimare, a inclus noua imprimantă destinată sectorului de etichete în portofoliul său de echipamente Panther.

Aceasta este echipată cu 8 stații de imprimare, dintre care 2 sunt utilizate pentru a depune straturi de cerneală albă foarte opacă, la viteză maximă. Xeikon PX30000 oferă eficiență din punct de vedere al costurilor și al timpilor de producție pentru comenzi de tipar flexo în tiraje mici și medii. În plus, permite printerilor să producă o gamă vastă de etichete cu aspect lucios și rezistență ridicată la uzură și zgârieturi, potrivit reprezentanților Xeikon. PX30000 a fost în mod special proiectat pentru furnizorii de servicii de imprimare etichete ce activează pe piețele produselor de lux.

Astfel, printerii care doresc o producție mai rapidă și necostisitoare, cu o complexitate de operare mai mică, vor putea explora noi oportunități de afaceri. Imprimanta de tip roll-to-roll este disponibilă în 2 configurații – cu 6 sau 7 culori – plus instrumente complete de gestionare a culorilor și suportă substraturi cu lățimi de până la 340 mm, pe care le tipărește cu o viteză maximă de 70 m/min.

Xeikon dorește nu doar să își ajute clienții să identifice cel mai bun echipament pentru nevoile lor specifice, ci și să aibă soluția digitală perfectă pentru orice model de afaceri.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide