Xeikon REX oferă echipamente accesibile tipografiilor aflate la început de drum

Xeikon a anunțat de curând lansarea programului REX prin care vine în ajutorul tipografiilor aflate la început de drum care au nevoie de soluții digitale accesibile ca preț pentru serii mici și personalizate. Afacerile mici care doresc să pătrundă pe această piață ar putea avea probleme cu suma care trebuie investită în echipament, iar programul REX oferă o gamă largă de echipamente Xeikon recondiționate și opțiuni mai puțin costisitoare.

De peste 30 de ani, Xeikon a oferit soluții de tipar digital însă după câțiva ani, clienții companiei se găsesc în situația de a avea nevoie să își înlocuiască echipamentul cu unul mai rapid. Echipamentul pe care aceștia îl dau înapoi producătorului este încă funcțional, iar prin programul REX, toate echipamentele vechi trec printr-un proces prin care li se implementează toate actualizările, inclusiv cel mai recent flux de lucru al Xeikon – X-800 6.0, care poate fi integrat în sisteme MIS deja existente și permite automatizarea completă a etapei pre-producție. Echipamentele de tipar digital sunt apoi repuse pe piață la prețuri mult mai accesibile, sub 200 000 de dolari, așa cum este cazul echipamentului Xeikon 3030 REX, destinat tipografiilor aflate la început de drum în producția de etichete autoadezive pe substraturi cu lățimi de până la 330 mm. Xeikon 3030 REX este o imprimantă digitală color și beneficiază de funcția alb opac ce permite accesul la piața produselor de înfrumusețare, dar și la alte segmente ale industriei producătoare de etichete. În plus, echipamentul folosește tehnologie cu toner uscat certificată pentru a putea fi folosită și în aplicații destinate produselor alimentare, oferind în același timp printului o durată de viață mai lungă și o rezoluție de 1200 dpi.

Reprezentanții Xeikon garantează faptul că orice echipament care este luat în considerare pentru programul REX trece printr-un proces complet de recondiționare din punct de vedere tehnic, ceea ce permite inginerilor Xeikon să înlocuiască și să îmbunătățească fiecare componentă pentru a oferi imprimantei o durată de viață mai mare și o mai bună calitate printurilor finale. Actualizările merg până la cele mai noi soluții de hardware și software, apoi echipamentul este testat și livrat noului client.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide