Xeikon va participa la expoziția fizică Hunkeler Innovationdays din 2022

Xeikon este prima companie care și-a anunțat participarea la ediția cu numărul 14 a prestigiosului eveniment internațional Hunkeler Innovationdays, ce se va desfășura în cadrul centrului expozițional Messe Luzern din Elveția în zilele de 21-24 februarie 2022. Aceasta va fi cea de a noua participare consecutivă a companiei la expoziția organizată de Hunkeler AG, care se concentrează pe tehnologii de înaltă performanță în domeniile imprimării și finisării digitale.

Xeikon, divizie a Flint Group și unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie digitală pentru imprimare, își va prezenta la Hunkeler Innovationdays 2022 cele mai noi soluții de producție pentru piețele sectorului de arte grafice. Potrivit lui Dimitri Van Gaever, directorul departamentului dedicat artelor grafice din cadrul Xeikon, compania a finalizat în ultimele luni un proiect important prin introducerea tehnologiei sale SIRIUS, piatra de temelie a noilor imprimante duplex cu alimentare în rolă. Prin lansarea pe piață a următoarei sale generații de tehnologie cu toner uscat, Xeikon își confirmă angajamentul față de industria artelor grafice.

Echipamentul Xeikon SX30000 este cea mai productivă imprimantă color duplex din gama Xeikon SIRIUS, capabilă să printeze la viteze maxime de până la 2 545 coli B2/h, fiind în același timp mai versatilă decât mașinile cu alimentare în coală. Modelul Xeikon SX20000 este imprimanta entry level a noii linii, care oferă performanțe de top la prețuri mai accesibile, beneficiind în același timp de toate caracteristicile tehnice ale emblematicului SX30000.

Xeikon SX30000
Xeikon SX30000

 

„Industria artelor grafice a trecut printr-un moment dificil. Cu toate acestea, vedem acum o revenire și volume de producție în creștere. Observăm că furnizorii de servicii de imprimare din acest sector devin din ce în ce mai conștienți de nevoia de optimizare a proceselor de fabricație. Tehnologia SIRIUS de la Xeikon poate reprezenta soluția care le va facilita strategiile. Știm că nimeni nu crede fără să vadă, iar revenirea la Hunkeler Innovationdays va fi o oportunitate perfectă pentru ca vizitatorii să se familiarizeze cu noile noastre linii de producție și să înțeleagă valoarea pe care o pot oferi”, a afirmat Van Gaever.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website

Reclamă – CTP-Vitan.ro

Click pe imagine pentru a continua la site

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide