Heidelberg la drupa 2021: premiere internaționale și prezentări în două locații

Heidelberg plănuiește să își consolideze la drupa 2021 (20-30 aprilie) poziția de lider de piață în materie de tehnologie pentru imprimare offset.

Heidelberg Speedmaster

 

Experții Heidelberg se vor concentra în principal pe cerințele clienților, pe dezvoltarea optimizată și pe exploatarea potențialului afacerilor acestora, având la dispoziție două locații: cea tradițională de la Messe Düsseldorf și cea din Wiesloch-Walldorf – unde se află unitatea de producție. Astfel vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de prezentarea următoarei generații de Smart Print Shop, precum și a altor produse și aplicații noi.

Cuvintele cheie ale prezenței Heidelberg la drupa 2021 vor fi următoarele: noi modele de afaceri, soluții inovatoare, tehnologii de ultimă oră, dar și productivitate independentă de operator, alături de optimizarea proceselor.

Industrializarea serviciilor de imprimare se realizează tot mai rapid, determinând o cerere uriașă pentru procese digitale mai bine integrate, iar în acest context Heidelberg va oferi la drupa 2021 o variantă îmbunătățită a serviciului Smart Print Shop prezentat la drupa 2016.

Noua generație de echipamente Speedmaster, alături de Prinect print shop workflow promit să creeze o nouă dimensiune a tiparului offset în termeni de economie și competitivitate. Noile Speedmasters reprezintă cele mai inteligente și mai automatizate echipamente produse până acum, promit producătorii Heidelberg. Ele vor fi disponibile la drupa în variante pentru format mic, mediu și mare, vor fi echipate cu noile capacități ale funcției Push to Stop și vor fi conectare la cloud.

O altă premieră Heidelberg la drupa 2021 va fi și prezentarea „Plate to Unit”, o nouă metodă de gestionare a plăcilor de imprimare, care vor fi de acum plasate automat în ordinea corectă, acesta fiind unicul mod prin care se poate obține productivitate ridicată pentru tiraje mici. Noua metodă de gestionare nu reduce doar munca operatorului, ci și gradul de deteriorare a plăcilor, care la rândul său reduce risipa de hârtie.

„Heidelberg nu doar asigură tehnologia necesară – de la echipament la software și consumabile – ci oferă și servicii care îmbunătățesc performanțele echipamentelor respective. Cu noile servicii precum Abonamentele Heidelberg nu asigurăm doar tehnologie optimă, ci avem grijă și de productivitatea clienților. Acest serviciu le oferă clienților libertatea necesară de a-și consolida prezența pe piață și de a-și diversifica oferta”, a declarat într-un comunicat de presă Prof. Dr. Ulrich Hermann, Membru al Consiliului de Administrație responsabil pentru Lifecycle Solutions și Chief Digital Officer al companiei Heidelberg.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Oferte » Pre-press, desktop publishing » CTP inkjet StudioRIP DTP; CTF inkjet

Oferte » Tipar Offset » ROMAYOR 314, demontat …

Oferte » Tipar Offset » HEIDELBERG GTO 52-2P, stare foarte bună

Cereri » Cereri locuri de munca » Mașinist ofset

Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide