Mimaki va atrage toate privirile la FESPA 2018

Mimaki și-a anunțat participarea la FESPA 2018, cea mai mare expoziție europeană pentru industria tiparului de mare format.

Linia completă de produse a companiei va fi prezentată în perioada 15-18 mai la evenimentul de la Berlin și va include soluții inovatoare pentru aplicațiile 3D, industriale, textile și cele pentru semnalistică. Mimaki va participa, de asemenea, la alte expoziții speciale din cadrul FESPA, cum ar fi concursul Printeriors, Print Make Wear și concursul World Wrap Masters.

Mimaki va prezenta bine-cunoscutele echipamente roll-to-roll LED UV, iar noutatea va fi reprezentată de seria UCJV300. Lansat în luna septembrie a anului trecut, UCJV300-160 este un printer/cutter superior din punct de vedere tehnologic, care permite imprimarea unei game variate de substraturi, inclusiv PET, țesături și materiale sensibile la căldură. După succesul înregistrat de acest echipament, Mimaki a anunțat lansarea a trei modele cu lățimi de imprimare de până la 80 cm, 109 cm și 136 cm: UCJV300-75, UCJV300-107 și UCJV300-130.

Toate cele trei modele vor utiliza cerneluri LUS-170 certificate Greenguard Gold și o nouă funcție pentru tăierea automată a lucrărilor consecutive prin citirea codurilor de bare. De asemenea, vor putea imprima în 4 straturi, ceea ce le va permite designerilor să creeze aplicații indoor și outdoor cu retroiluminare.

Mimaki va prezenta și gama de echipamente flatbed LED UV pentru formate industriale, inclusiv modelul JFX200-2531, care are o suprafață de imprimare de 2,5 x 3,1 m.

Vizitatorii standului Mimaki vor putea urmări cum se realizează atât transferul prin sublimare, cât și imprimarea directă pe materiale textile. Unul dintre echipamentele utilizate va fi Tiger-1800B, imprimanta robustă pentru producția de mare volum cu o viteză de imprimare de până la 385 m²/h.

Un alt punct de atracție va fi prezența Mimaki la noua expoziție Print Make Wear din cadrul FESPA, unde va fi prezentat un flux complet de producție a textilelor imprimate digital, Mimaki oferindu-le vizitatorilor demonstrații pe imprimanta direct-to-textile Tx300P-1800.

Primul echipament 3D dezvoltat de Mimaki, respectiv 3DUJ-553, va putea fi văzut la lucru pe parcursul expoziției FESPA. Promovată ca fiind prima imprimantă 3D din lume capabilă să producă mai mult de 10 milioane de culori, echipamentul depune și usucă instantaneu cu ajutorul tehnologiei UV o serie de straturi subțiri și succesive de fotopolimer lichid pentru a crea produsul dorit de client.

Consultanții Mimaki vor putea fi găsiți la FESPA în cadrul standului D20-D30 din Hala 1.2.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide