Platforma afaceri-poligrafice.ro, numita pe scurt in continuare platforma sau portalul sau publicatia sau revista, se adresează tuturor decidenților din orice domeniu care doresc să obțină servicii și/sau produse din lumea inscripționării/ imprimării de orice tip pe orice suport.

Pentru a identifica furnizorul apropiat ca locatie, capabil sa va ofere produsul sau serviciul dorit, folositi modulul de cautare SMART SEARCH de pe prima pagina.
Se introduce cuvantul cheie sau fraza dorita (spre exemplu: carti de vizita), se selecteaza daca se doreste cautarea dupa companii, anunturi sau ambele, se selecteaza o distanta maxima dorita de adresa dvs exacta sau de locatia unde va aflati in acel moment. Pentru aceasta apasati butonul LOCATIA MEA si acceptati ca site-ul sa va gaseasca coordonatele iar dupa ce coordonatele au aparut in campul de locatie, apasati AFISEAZA PE HARTA.
Se vor afisa informatiile din raza distantei alese si eventual celelalte sedii / puncte de lucru.

Pentru a gasi TOATE informatiile despre un articol / produs / furnizor mentionate in platforma, folositi butonul CAUTA aflat in meniu.
In campul de cautare veti scrie fraza dorita (spre exemplu: carti de vizita), apoi apasati pe sageata din dreapta campului daca doriti sa se afiseze doar rezultatele dintr-o anumita categorie si apăsați enter sau dați click pe lupă.
Se vor afisa toate rezultatele ce contin fraza dvs introdusa in campul de cautare, ordonate dupa relevanta frazei si in acelasi timp dupa cat de recent au fost introduse informatiile in afaceri-poligrafice.ro

Produsul Companie Premium este cel mai eficient mod de promovare a serviciilor dv și/sau a produselor necesare viitorilor dv clienți datorită creșterii continue a notabilității motorului de căutare SMART SEARCH Afaceri Poligrafice, asigurată prin difuzarea la ore de maximă audiență pe canale TV a spoturilor „Motorul Afaceri Poligrafice“. Cum funcționează?  Userii din întreaga economie, respectiv factorii de decizie, caută interactiv un produs sau un serviciu promovat de Compania dv Premium ( in acest scop, in prealabiil, ne veti fi facilitat o lista completa cu toate serviciile si produsele oferite), iar compania dv va fi listata pe harta digitală ca rezultat al căutării. Apoi prin clic pe Compania dv Premium utilizatorul va putea accesa pagina de prezentare a companiei in platforma, care va conține si datele dv de contact, linkul către domeniul dv web, linkuri către clipurile video postate de compania dv pe Youtube și eventuale recenzii de la clienți mulțumiți. Există și alte avantaje și bonusuri care sunt usor de citit urmare unui simplu clic pe Comandă COMPANIE PREMIUM în platformă

Afaceri Poligrafice este lider de piață pe nișa publicațiilor dedicate domeniilor printului și comunicării vizuale.

Produsul publicitar cel mai inovativ  oferit de afaceri-poligrafice.ro este Compania Premium

Companie Premium – devine furnizorul care apare indicat pe harta utilizatorului, in proximitatea locatiei din care se cauta, ca rezultat al cautarii prin SMART SEARCH dupa un produs sau serviciu dorit de utilizator. Prin click pe furnizorul identificat pe harta se intra apoi in prezentarea Companiei Premium, care e  insotita de toate datele de contact si de pagina de web. In plus produsul Companie Premium deschide furnizorului optiunea de a se pozitiona ca furnizor recomandat prin adaugarea de recenzii / testimoniale subscrise prin platforma de orice client al sau.   

Celelalte produse publicitare oferite de Afaceri Poligrafice sunt advertorialul, bannere diverse, anunturile, newsletter-ul iar in revista tiparita pe langa formatele de mare publicitate exista si posibilitatea introducerii de inserturi furnizate de clienti cu tipar in relief sau cu finisari cu efecte speciale ceea ce este imposibil de aratat in forma digitala.

Si nu in cele din urma va rugam retineti ca advertorialul a devenit un produs foarte percutant pentru beneficiari deoarece echipa specialistilor Afaceri Poligrafice in Social Media a adaugat la stilul creativ in care se scriu articolele si optiunea extraordinar de eficienta a Campaniei de advertorial prin Facebook prin care se pot atinge zeci de mii de tinte care pana ieri erau imposibil de atins.

Discountul de 20% pentru pachete mixte de promovare se acorda pachetelor de publicitate care contin produse publicitare comandate spre publicare simultana atat in revista tiparita cat si pe platforma, numite in continuare pachete mixte/ hibride.
 
Discountul pentru frecventa, de 15%, se acorda pachetelor mixte pentru care se alege publicare continua pentru o perioada de cel putin 180 zile.
 
Discountul de 238 lei de advertorial se acorda in situatia ca advertorialul este comandat cu publicare simultana in editie tiparita si in platforma.
 
Discountul pentru anunturi comandate prin platforma se va obtine de catre orice beneficiar isi adauga direct prin formularul din platforma anuntul/ anunturile de mica publicitate deoarece va rezulta un pret mai mic per anunt  decat ar rezulta prin numararea grupajelor de 18 cuvinte si lansarea prin mail succes@afaceri-poligrafice.ro a unei comenzi.
 
BONUS FINAL: Orice profit lunar inregistrat de publicatie va fi reinvestit total pana in anul 2024 pentru cresterea numarului de utilizatori ai platformei Afaceri Poligrafice respectiv in interesul tuturor furnizorilor interesati in consolidarea increderii consumatorilor de print, packaging si comunicare vizuala din Romania.

Advertorialul este un articol scris pentru sprijinirea unui brand/ beneficiar si al vanzarilor sale. Advertorialul – imbinarea inteligenta intre publicitate si editorial – reprezinta una dintre cele mai eficiente optiuni de promovare deoarece poate fi sustinut de echipa noastra de profesionisti si prin campanii in social media. Continutul de calitate elaborat de redactia noastra poate produce efecte pe termen lung, deoarece advertorialul publicat permanent pe portal va putea fi gasit prin motoarele de cautare de oricine cauta, oricand.

Materialele de tip ADVERTORIAL implică aportul mai multor profesioniști și necesită mai mult timp de pregătire și aprobare în vederea publicării.

Spre exemplu, in situatia ca advertorialul trebuie realizat de Afaceri Poligrafice, trebuie stabilit in primul rand story line-ul (povestea și ce vrem să comunicăm prin advertorial), urmat eventual de un interviu și obtinerea unor fotografii. Apoi urmează scrierea unui articol iar la final este etapa în care dv aprobați advertorialul care urmează să fie publicat.

Din experiența noastră, aceste etape durează 1-2 zile daca beneficiarul coopereaza eficient.

De aceea vă rugăm să consultați TERMENELE DE PREDARE ale materialelor pentru ediția/perioada dorită și să vă asigurați că avem la dispozitie timpul necesar realizării și aprobării advertorialului.

Pentru a comanda un ADVERTORIAL completați formularul specific AICI și, după ce îl citim, vă vom contacta operativ pentru detalii.

Anunțuri

Imaginile trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG la o dimensiune maximă de 1000 x 1000 pixeli.

Pentru a adăuga videoclipurile de pe Youtube, deschideți pagina de Youtube cu filmulețul dorit, selectați și copiați adresa din browserul dv și atașați-o în câmpul dedicat din formularul nostru.

Înscrierea companiei dvs.

Sigla companiei trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG cu rezoluția exactă de 150 × 150 pixeli.

Imaginile trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG la o dimensiune maximă de 1000 x 1000 pixeli.

Pentru a adăuga videoclipurile de pe Youtube, deschideți pagina de Youtube cu filmulețul dorit, selectați și copiați adresa din browserul dv și atașați-o în câmpul dedicat din formularul nostru.

Bannere

Bannerele pentru HEADER trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG și să aibă o rezoluție exactă de 729 x 90 pixeli.

Bannerele pentru PRIMA PAGINĂ ÎN CATEGORII trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG și să aibă o rezoluție exactă de 300 x 300 pixeli.

Bannerele pentru COLOANE ÎN INTERIORUL WEBSITE-ului trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG și să aibă o rezoluție exactă de 300 x 300 pixeli.

Pachetele de promovare sunt gândite pentru a asigura, pe de o parte, cea mai bună acoperire și eficiență, iar pe de altă parte au inclus un discount de 20% față de o comandă singulară.

De exemplu promovarea unei companii Premium timp de un an în platforma afaceri-poligrafice.ro costă 2000 lei dar, in Pachetele de promovare standard promovate pe platforma, am luat in considerare doar un cost de 1000 lei ca tarif, pentru a va motiva sa experimentati avantajul de a fii listati ca si Companie Premium in platforma. 

Vezi exemple de Pachete de Promovare care au prevăzut un discount de 20%

Un Pachet de Promovare este format dintr-un grup de materiale de promovare, care comandate doar în revista tipărită sau portal sunt mai scumpe cu 20%.

Astfel un Pachet poate conține două sau mai multe dintre următoarele modalități/tipuri de publicitate: reclamă în revista tipărită, banner în platformă, companie Premium timp de un an în platformă, advertorial în print și/sau pe platformă etc.

Iată lista cu pachetele standard, adresate tuturor bugetelor: PACHETE Promovare 20% DISCOUNT

Pentru comandarea unui Pachet veți completa 2 sau mai multi pași, în funcție de complexitatea pachetului ales.

Astfel pe prima pagină veți adăuga (după caz) tema Advertorialului și grafica publicitară pentru revista tipărită. Ulterior veți fi direcționat către pagina de adăugare a bannereului și apoi spre cea de adăugare a Companiei Premium, în vederea listării în directorul platformei afaceri-poligrafice.ro

În situația în care ne puteți livra consumabile pentru print, putem să analizăm și eventual să convenim plăți totale sau parțiale în barter dacă ne trimiteți mai întâi propunerea dv prin email către succes@afaceri-poligrafice.ro

Articol / Advertorial / Companii / Anunțuri

Toate aceste materiale au afișat public numărul de vizualizări ale paginii.

Bannere

Numărul de vizualizări ale bannerelor nu se poate urmări. Însă pentru a afla numărul de clicuri înregistrate de un banner afișat în website-ul afaceri-poligrafice.ro puteți folosi un serviciu de ShortUrl (ex: https://bitly.com sau https://tiny.cc).

Astfel în loc să treceți direct site-ul ca adresă de destinație a bannerului (ex: https://afaceri-poligrafice.ro) veți trece un ShortUrl oferit de serviciul respectiv (ex:http://tiny.cc/bpou6y), care va monitoriza și efectua statisticile privind numărul de clicuri pentru bannerul respectiv.

Afaceri Poligrafice a acumulat în ultimii 25 de ani cea mai bună bază de date cu decidenții/ firmele furnizoare ale domeniului.

Caracterul de lider în nișa publicațiilor de print și comunicare vizuală a fost obținut prin actualizarea de 2 ori pe an a întregii baze de date Afaceri Poligrafice cu cei aproximativ 5000 decidenti din fruntea companiilor din domeniul printului și comunicării vizuale din România.

Astfel Newsletterul dv va ajunge la decidenți verificati, adică exact la cei în măsură să decidă achizitiile.

Newsletterul propus e necesar să corespundă unui nivel acceptabil de calitate a informației și să se conformeze nivelului estetic prezent în platformă. Ne rezervăm dreptul de a refuza comanda dv dacă vom considera că Newsletterul produs de dv este nonconform cu publicația noastră.

Pentru a comanda un Newsletter completați formularul de comandă AICI și vă vom contacta ulterior pentru detalii.

Fie comandați unei agenții de publicitate realizarea unui Newsletter, fie ne veți cere nouă să vă realizăm un Newsletter, pentru un cost mai mic.

Util ar fi să trimiteți grafica publicitară în format TIFF sau PDF în CMYK și cu o rezoluție de 300 DPI.

Ele pot fi și în format JPG, PNG sau în spectrul RGB, dar această alegere poate conduce la un rezultat calitativ ceva mai slab în tipar.

Dacă optați ca reclama dv să fie până în marginea finită a revistei (de exemplu pentru formatele tip 1/1 sau 1/2) atunci reclama trebuie să aibă în extensie un bleed (margine de siguranță) de 5 mm pentru ca, după tipar, revista să poată fi rotunjită (tăiată pe cele trei laturi) pentru a se obține dimensiunea netă.

Este bine să comandați cât mai din timp aceste poziții, care sunt disponibile doar una pentru fiecare ediție a revistei tipărite.

Pentru a fi cât mai corecți vom folosi metoda „Primul venit, primul servit”.

De aceea vă rugăm să consultați TERMENELE DE PREDARE ale materialelor destinate edițiilor de revistă tipărită.

Dacă ne comandați pentru o anumită ediție o poziție care deja a fost cumpărată de alt client, atunci veți fi anunțat imediat că poziția nu mai este disponibilă și vă vom prezenta o listă cu alte opțiuni disponibile în revista tipărită. Urmare a alegerii dv finale urmează să vă emitem factură.

Materialele care nu au termen și pot fi publicate digital/ online oricând sunt: bannerele, advertorialele, anunțurile.

Termenele limită de predare a materialelor care pot fi publicate în revista tipărită le puteți consulta AICI.

Vă rugăm să nu lăsați până în ultima clipă trimiterea comenzii pentru edițiile revistei tipărite, astfel încât să puteți evita situațiile în care poziția dorită să nu mai fie disponibilă sau în care nu mai este posibilă redactarea/editarea și corectura până la data limită.

Revista digitală este disponibilă integral și GRATUIT pentru a fi citită online de orice vizitator prin clic pe butonul “Revista digitală” din meniu. Articolele out of the box apar blurate in Revista Digitala si, in consecinta, nu pot fi citite decat pe baza de abonament in revista tiparita.

Abonamentul la revista tipărită include expedierea prin poștă și costă 84 RON pentru 3 editii consecutive sau 280 RON (TVA inclus) pentru 10 editii consecutive. Pentru abonare vă rugăm completați FORMULARUL

Cel mai recomandat este să ne scrieți un e-mail pe adresa succes@afaceri-poligrafice.ro . Noi suntem foarte prompți și vom răspunde operativ in programul standard al zilelor lucratoare, adica 9-17.

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide