Portalul Afaceri Poligrafice, numit pe scurt AFP, se adresează tuturor decidenților din orice domeniu care doresc să obțină servicii și/sau produse din lumea inscripționării/imprimărilor de orice tip pe orice suport.  

Pentru a identifica furnizorul apropiat ca locatie, capabil sa va ofere produsul sau serviciul dorit, folositi modulul de cautare SMART SEARCH de pe prima pagina.
Se introduce cuvantul cheie sau fraza dorita (spre exemplu: carti de vizita), se selecteaza daca se doreste cautarea dupa companii, anunturi sau ambele, se selecteaza o distanta maxima dorita de adresa dvs exacta sau de locatia unde va aflati in acel moment. Pentru aceasta apasati butonul LOCATIA MEA si acceptati ca site-ul sa va gaseasca coordonatele iar dupa ce coordonatele au aparut in campul de locatie, apasati AFISEAZA PE HARTA.
Se vor afisa informatiile din raza distantei alese si eventual celelalte sedii / puncte de lucru.
Pentru a gasi TOATE informatiile despre un articol / produs / furnizor mentionate in portalul AFP, folositi butonul CAUTA aflat in meniu.
In campul de cautare veti scrie fraza dorita (spre exemplu: carti de vizita), apoi apasati pe sageata din dreapta campului daca doriti sa se afiseze doar rezultatele dintr-o anumita categorie si apăsați enter sau dați click pe lupă.
Se vor afisa toate rezultatele ce contin fraza dvs introdusa in campul de cautare, ordonate dupa relevanta frazei si in acelasi timp dupa cat de recent au fost introduse informatiile in portal.

Afaceri Poligrafice este lider de piață pe nișa publicațiilor dedicate printului și comunicării vizuale. Anything else is the second best!

Produsul publicitar cel mai recent si cel mai inovativ  oferit de Afaceri Poligrafice este Compania Premium

Companie Premium – devine furnizorul care apare indicat pe harta utilizatorului, in proximitatea locatiei din care se cauta, ca rezultat al cautarii prin SMART SEARCH dupa un produs sau serviciu dorit de utilizator. Prin click pe furnizorul identificat pe harta se intra apoi in prezentarea Companiei Premium, care e  insotita de toate datele de contact si de pagina de web. In plus produsul Companie Premium deschide furnizorului optiunea de a se pozitiona ca furnizor recomandat prin adaugarea de recenzii / testimoniale subscrise de orice client al sau direct prin portal.   

Celelalte produse publicitare oferite de Afaceri Poligrafice sunt advertorialul, bannere diverse, anunturile, newsletter-ul iar in revista tiparita pe langa formatele de mare publicitate exista si posibilitatea introducerii de inserturi furnizate de clienti cu tipar in relief sau cu finisari cu efecte speciale ceea ce este imposibil de aratat in forma digitala.

Si nu in cele din urma va rugam retineti ca advertorialul a devenit produsul cel mai percutant pentru beneficiari deoarece echipa specialistilor AFP in Social Media a adaugat la stilul creativ in care se scriu articolele si optiunea extraordinar de eficienta a Campaniei de advertorial prin Facebook AFP si Google prin care se pot atinge zeci de mii de tinte care pana ieri erau imposibil de atins. Intrebati-ne care sunt tarifele AFP pentru campanii si veti descopri ca sunt foarte rezonabile in raport cu beneficiile.

Advertorialul este un articol scris pentru sprijinirea unui brand/ beneficiar si al vanzarilor sale. Advertorialul – imbinarea inteligenta intre publicitate si editorial – reprezinta una dintre cele mai eficiente optiuni de promovare deoarece poate fi sustinut de echipa noastra de profesionisti si prin campanii in social media. Continutul de calitate elaborat de redactia noastra poate produce efecte pe termen lung, deoarece advertorialul publicat permanent pe portal va putea fi gasit prin motoarele de cautare de oricine cauta, oricand.

Materialele de tip ADVERTORIAL implică aportul mai multor profesioniști și necesită mai mult timp de pregătire și aprobare în vederea publicării.

Spre exemplu trebuie stabilit story line-ul (povestea și ce vrem să comunicăm prin advertorial), urmat eventual de un interviu și realizarea unor fotografii. Apoi urmează construirea unui articol (în caz că nu aveți deja pregătite materialele menționate) și la final este etapa în care dv aprobați advertorialul care urmează să fie publicat de noi.

Din experiența noastră, aceste etape durează cel puțin 4-5 zile.

De aceea vă rugăm să consultați TERMENELE DE PREDARE ale materialelor pentru ediția/perioada dorită și să vă asigurați că avem la dispozitie timpul necesar realizării și aprobării advertorialului.

Pentru a comanda un ADVERTORIAL completați formularul specific AICI și, după ce îl citim, vă vom contacta operativ pentru detalii.

Anunțuri

Imaginile trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG la o dimensiune maximă de 1000 x 1000 pixeli.

Pentru a adăuga videoclipurile de pe Youtube, deschideți pagina de Youtube cu filmulețul dorit, selectați și copiați adresa din browserul dv și atașați-o în câmpul dedicat din formularul nostru.

Înscrierea companiei dvs.

Sigla companiei trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG cu rezoluția exactă de 150 × 150 pixeli.

Imaginile trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG la o dimensiune maximă de 1000 x 1000 pixeli.

Pentru a adăuga videoclipurile de pe Youtube, deschideți pagina de Youtube cu filmulețul dorit, selectați și copiați adresa din browserul dv și atașați-o în câmpul dedicat din formularul nostru.

Bannere

Bannerele pentru HEADER trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG și să aibă o rezoluție exactă de 729 x 90 pixeli.

Bannerele pentru PRIMA PAGINĂ ÎN CATEGORII trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG și să aibă o rezoluție exactă de 300 x 300 pixeli.

Bannerele pentru COLOANE ÎN INTERIORUL WEBSITE-ului trebuie să fie în format JPG, GIF sau PNG și să aibă o rezoluție exactă de 300 x 300 pixeli.

Pachetele de promovare sunt gândite pentru a asigura, pe de o parte, cea mai bună acoperire și eficiență, iar pe de altă parte au inclus un discount de 20% față de o comandă singulară.

De exemplu promovarea unei companii Premium timp de un an în website-ul afaceri-poligrafice.ro costă 1000 lei, pe când Pachetul 16 care are inclusă și o apariție în revista tipărită a unei reclame de 1/32 pagină costă numai 988 lei.

Vezi exemple de Pachete de Promovare care au prevăzut un discount de 20%

Un Pachet de Promovare este format dintr-un grup de materiale de promovare, care comandate doar în revista tipărită sau portal sunt mai scumpe cu 20%.

Astfel un Pachet poate conține două sau mai multe dintre următoarele modalități/tipuri de publicitate: reclamă în revista tipărită, banner în platformă, companie Premium timp de un an în platformă, advertorial în print și/sau pe platformă etc.

Iată lista cu pachetele standard, adresate tuturor bugetelor: PACHETE Promovare 20% DISCOUNT

Pentru comandarea unui Pachet veți completa 2 sau mai multi pași, în funcție de complexitatea pachetului ales.

Astfel pe prima pagină veți adăuga (după caz) tema Advertorialului și grafica publicitară pentru revista tipărită. Ulterior veți fi direcționat către pagina de adăugare a bannereului și apoi spre cea de adăugare a Companiei Premium, în vederea listării în directorul website-ului afaceri-poligrafice.ro

Cel mai eficient este să ne contactați prin CONTACT sau ne puteți trimite mail cu solicitarea firmei dv către adresa office@afaceri-poligrafice.ro și noi vă vom răspunde operativ.

În situația în care ne puteți livra consumabile pentru print, putem să analizăm și eventual să convenim plăți totale sau parțiale în barter dacă ne trimiteți mai întâi propunerea dv prin CONTACT sau prin mail către office@afaceri-poligrafice.ro

Articol / Advertorial / Companii / Anunțuri

Toate aceste materiale au afișat public numărul de vizualizări ale paginii.

Bannere

Numărul de vizualizări ale bannerelor nu se poate urmări. Însă pentru a afla numărul de clicuri înregistrate de un banner afișat în website-ul afaceri-poligrafice.ro puteți folosi un serviciu de ShortUrl (ex: https://bitly.com sau https://tiny.cc).

Astfel în loc să treceți direct site-ul ca adresă de destinație a bannerului (ex: https://afaceri-poligrafice.ro) veți trece un ShortUrl oferit de serviciul respectiv (ex:http://tiny.cc/bpou6y), care va monitoriza și efectua statisticile privind numărul de clicuri pentru bannerul respectiv.

Afaceri Poligrafice a acumulat în ultimii 21 de ani cea mai bună bază de date cu decidenții/ firmele furnizoare ale domeniului.

Caracterul de lider în nișa publicațiilor de print și comunicare vizuală a fost obținut prin actualizarea de 2 ori pe an a întregii baze de date AFP cu cele aproximativ 2000 de firme furnizoare din domeniul printului și comunicării vizuale din România.

Astfel Newsletterul dv va ajunge la decidenții firmelor furnizoare din domeniu, adică exact la acei în măsură să decidă să cumpere de la dv.

Newsletterul propus e necesar să corespundă unui nivel acceptabil de calitate a informației și să se conformeze nivelului estetic prezent în platformă. Ne rezervăm dreptul de a refuza comanda dv dacă vom considera că Newsletterul produs de dv este nepotrivit cu publicația noastră.

Pentru a comanda un Newsletter completați formularul de comandă AICI și vă vom contacta ulterior pentru detalii.

Fie comandați unei agenții de publicitate realizarea unui Newsletter, fie ne veți cere nouă să vă realizăm un Newsletter, pentru un cost mai mic.

Util ar fi să trimiteți grafica publicitară în format TIFF sau PDF în CMYK și cu o rezoluție de 300 DPI.

Ele pot fi și în format JPG, PNG sau în spectrul RGB, dar această alegere poate conduce la un rezultat calitativ ceva mai slab în tipar.

Dacă optați ca reclama dv să fie până în marginea finită a revistei (de exemplu pentru formatele tip 1/1 sau 1/2) atunci reclama trebuie să aibă în extensie un bleed (margine de siguranță) de 5 mm pentru ca, după tipar, revista să poată fi rotunjită (tăiată pe cele trei laturi) pentru a se obține dimensiunea netă.

Este bine să comandați cât mai din timp aceste poziții, care sunt disponibile doar una pentru fiecare ediție a revistei tipărite.

Pentru a fi cât mai corecți vom folosi metoda “Primul venit, primul servit”.

De aceea vă rugăm să consultați TERMENELE DE PREDARE ale materialelor destinate edițiilor de revistă tipărită.

Dacă ne comandați pentru o anumită ediție o poziție care deja a fost cumpărată de alt client, atunci veți fi anunțat imediat că poziția nu mai este disponibilă și vă vom prezenta o listă cu alte opțiuni disponibile în revista tipărită. Urmare a alegerii dv finale urmează să vă emitem factură.

Materialele care nu au termen și pot fi publicate digital/ online oricând sunt: bannerele, advertorialele, anunțurile.

Termenele limită de predare a materialelor care pot fi publicate în revista tipărită le puteți consulta AICI.

Vă rugăm să nu lăsați până în ultima clipă trimiterea comenzii pentru edițiile revistei tipărite, astfel încât să puteți evita situațiile în care poziția dorită să nu mai fie disponibilă sau în care nu mai este posibilă redactarea/editarea și corectura până la data limită.

Revista digitală este disponibilă integral și GRATUIT pentru a fi citită online de orice vizitator prin clic pe butonul “Revista digitală” din meniu.

Pe de altă parte, abonamentul anual la revista tipărită include expedierea prin poștă a 10 ediții tipărite și costă 190,40 lei (TVA inclus). Pentru a vă abona vă rugăm completați FORMULARUL

Cel mai recomandat este să folosiți cu încredere formularul din pagina de CONTACT sau să ne scrieți un e-mail pe adresa office@afaceri-poligrafice.ro Noi suntem foarte prompți și vom răspunde cât de repede posibil.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide