Papyrus sprijină respectarea normelor de igienă în spațiile industriale, comerciale și de birouri

Orice organizație are o practică pentru îndepărtarea murdăriei, grăsimii, petelor, ruginii și a tuturor celorlalte particule dăunătoare pentru piese, metale, materiale și alte tipuri de componente industriale, înainte de începerea activității și punerea în funcțiune a echipamentelor. Totodată, destule afaceri trec cu vederea această etapă, considerând că dacă angajații mătură și curăță apoi cu mopul podelele fabricii, atelierului sau depozitului, acest lucru este mai mult decât suficient.

Citeste »

Papyrus este partenerul de încredere în furnizarea soluțiilor protectoare complete împotriva Covid-19

Într-o perioadă când toate afacerile au același scop – a continua să își protejeze resursele financiare și să facă profit în timp ce păstrează normele de siguranță și sănătate pentru angajați și clienți – firmele trebuie să se adapteze rapid pentru a-și putea continua activitatea în condiții de siguranță. Grupul Papyrus, unul dintre principalii furnizori de pe piața europeană a soluțiilor de igienă și curățenie, ambalare și protecție, precum și unul dintre distribuitorii marcanți de hârtie, este un partener de încredere pentru diferite afaceri și pentru cei 65 000 de clienți din peste 15 țări, furnizând în acest moment plin de provocări și cele mai eficiente soluții protectoare contra Covid-19.

Citeste »

Cloud Computing este viitorul sau deja prezentul?

În următorul deceniu tehnologia Cloud promite să schimbe modul în care abordăm industria poligrafică și echipamentele de imprimare. În curând acestea nu vor mai fi conectate la alte dispozitive și sisteme fizice, totul urmând să fie realizat cu mai puțini operatori prin infrastructura Cloud. Afacerile de printing se vor baza într-un număr tot mai mare pe platforme publice cloud pentru a-și continua transformarea digitală, chiar și în materie de imprimare de pe telefonul mobil – metodă care permite utilizatorilor să trimită comenzi direct către rețeaua oricărui furnizor de servicii de imprimare, fără configurări sau instalări de aplicații în telefoane. Tehnologia cloud dezvoltă tot mai mult și partea de analiză în întreprinderi, fiind capabilă să furnizeze date ce ajută la eficientizarea proceselor, dincolo de activitatea de imprimare. A te baza pe date și a-ți pregăti viitorul afacerii pentru tehnologia Cloud nu mai este doar un ideal, este o cerință în lumea modernă de business

Citeste »

IDEAL – purificatoarele de aer eficiente împotriva răspândirii COVID-19, disponibile în România prin RSI Profi Grup

“Încă din 1994 am înfiinţat Romanian RENZ Ltd încercând să promovăm pe piaţa din România conceptul finisării documentelor. Din 1994 până în 2013 piaţa a fost creată și dezvoltată într-un ritm alert. La sfârşitul anului 2012 am tras concluzia că numele firmei trebuie să se transforme. Solicitările din piață crescuseră atât de mult, încât era necesară o rebranduire a acestui concept: prezentarea unui document. În 2020 a intervenit riscul Covid-19 și am înțeles că focusul pe menținerea sănătății mediului în care lucrăm a devenit o necesitate” – Andrei Ghișe, CEO, RSI Profi Grup

Citeste »

Echipamentele Adline Solutions acum cu discount de 85% prin fonduri nerambursabile

Guvernul României vine în sprijinul economiei într-o perioadă în care efectele pandemiei Covid-19 sunt tot mai vizibile iar Adline Solutions – companie cu acționariat 100% românesc orientată pe distribuția de materiale și echipamente de ultimă generație pentru producția publicitară – vine în întâmpinarea afacerilor care doresc să își diversifice în acest fel mijloacele de producție către noi ramuri ale acestui domeniu, facilitând un discount de 85%. Specialiștii Adline au creat pentru această oportunitate a pieței românești 3 pachete all inclusive speciale, care grupează întreprinderile industriei poligrafice în funcție de cifrele lor de afaceri și posibilitățile lor de avansare

Citeste »

Normele de aplicare a noului program IMM Leasing pentru achiziția de echipamente cu garanție asigurată de stat

Pe data de 15 septembrie 2020 au fost publicate în Monitorul Oficial normele de aplicare a programului IMM Leasing, care se referă la achizițiile de echipamente, utilaje sau microbuze noi/second hand pentru firmele mici și mijlocii (IMM), întreprinderi individuale sau PFA, cu garanții asigurate de stat și dobânzi parțial subvenționate. Programul s-a instituit prin OUG 118/2020, iar Hotărârea de Guvern 766/2020 include normele de aplicare a acestuia.

Citeste »

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizează admiterea pentru cursurile de masterat „Sisteme poligrafice sustenabile”

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) organizează concursul de admitere pentru programul de studii universitare de masterat în domeniul poligrafic – „Sisteme poligrafice sustenabile”, în cadrul Facultății de Ingineria Materialelor şi a Mediului, în domeniul „Științe inginereşti aplicate”. Acesta va fi un masterat de cercetare derulat pe o perioadă de doi ani (3 semestre), iar forma de învățământ va fi cu frecvență.

Citeste »

Universitatea Politehnica București dă startul admiterii la masterul „Tehnologii și sisteme poligrafice” (TSP)

Universitatea Politehnica din București și Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică (fosta IMST) organizează în cadrul departamentului Mașini și Sisteme de Producție concursul de admitere în învățământul universitar de masterat, anul universitar 2020/2021, pentru programul „Tehnologii și sisteme poligrafice” (TSP) al domeniului de studii „Inginerie industrială”.

Citeste »

Domino lansează noua serie Gx de imprimante termice inkjet

Domino Printing Sciences PLC, producător britanic de sisteme de imprimare, marcare și codificare a produselor folosind tehnologia inkjet, a lansat gama Gx de imprimante termice, optimizate pentru inscripționarea precisă și rapidă a etichetelor de produse, filmelor flexibile și ambalajelor din carton.

Citeste »

Târgul italian Print4All oferă soluția digitală pentru evenimentele de profil

Print4All este un eveniment nou al industriei de tipar care a avut prima ediție în anul 2018, la Milano, în perioada 29 mai – 1 iunie. După ce în 2018 s-a bucurat de succes datorită celor 429 de expozanți, 18 conferințe, 11 seminarii și 35 312 vizitatori, Print4All își deschide încă o dată porțile, de data aceasta virtuale, pentru conferințele online din data de 24 iunie 2020.

Citeste »

UPM Raflatac și SABIC introduc pe piață materiale reciclate pentru producția de etichete

UPM Raflatac se aliniază principiilor economiei circulare prin colaborarea cu SABIC, important producător din industria chimică, în vederea producerii primului film din polipropilenă (PP) de pe piață cu un conținut ridicat de plastic reciclat provenit din materiale post-consum (PCR), respectiv deșeuri de ambalaje. Deja disponibil la nivel mondial, acest material utilizat la producția de etichete are la bază soluția TRUCIRCLE™ de la SABIC.

Citeste »

Morenos Solutions introduce roboții industriali pe piața românească

Morenos este una dintre cele mai bine dezvoltate și experimentate agenții de vânzare a echipamentelor industriale destinate ambalării și producției de alimente. Cu sediul central în Grecia și birouri în România, Bulgaria și Serbia, firma are o prezență de 52 de ani pe piață și oferă soluții de automatizare prin colaborarea cu Universal Robots din Danemarca, precum și o gamă variată de linii de producție, mașini și materiale pentru ambalat, echipamente de îmbuteliere și paletizare, echipamente pentru inspecția produselor și sisteme de roboți industriali prin noua divizie TETTIX.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide