Înființează propriul centru digital de producție etichete în rolă

PrintLabel.ro – parte a GSR GRUP SRL – furnizor de soluții de imprimare și finisare digitală a etichetelor, are o propunere de afaceri de nerefuzat pentru antreprenorii români din domeniul de packaging și labeling. Înființează-ți în cel mai scurt timp propriul atelier de producție etichete în rolă și monetizează-l rapid primind sprijin complet și aprovizionare de la o echipă de profesioniști dovediți pe piață!

Citeste »

Rămâi vizibil prin PROMOVARE

𝑶𝒓𝒊𝒖𝒏𝒅𝒆 𝒂𝒊 𝒇𝒊 / 𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒏𝒕𝒆 𝒔𝒂𝒖 …𝒍𝒂 𝒎𝒂𝒓𝒆 / 𝑹𝒂𝒎𝒂𝒊 𝒗𝒊𝒛𝒊𝒃𝒊𝒍 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝑷𝑹𝑶𝑴𝑶𝑽𝑨𝑹𝑬 😄

Citeste »

Adline Solutions demarează programul personalizat de Training Operatori

Pentru evitarea risipei de materiale și a inactivității echipamentelor de imprimare, fiecare decizie a operatorului este foarte importantă – dacă ați investit în utilaje de top, un operator instruit poate face diferența între succes și eșec. Din acest considerent, Adline Solutions – distribuitor român de soluții complete pentru producția publicitară – lansează serviciul de training personalizat dedicat viitoarei generații de operatori calificați.

Citeste »

Descoperiți noile reguli ale imprimării prin sublimare cu noul Mimaki TS100-1600

Mimaki – lider în producția de imprimante și sisteme de tăiere – alături de Geko Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova, vă invită la evenimentul de promovare a noului echipament TS100-1600 de imprimare prin sublimare pe materiale textile. Înscrierea la webinarul din 13 aprilie 2021 este gratuită, iar evenimentul se va desfășura în limba engleză începând cu ora 12 – ora României.

Citeste »

Ce oportunități a generat pandemia de covid pentru industriile de print și advertising

Orice criză aduce cu sine și oportunități, lucru valabil și pentru situația fără precedent provocată de pandemia de coronavirus care a obligat multe companii la regândirea priorităților și la operarea de schimbări pe termen lung asupra modelelor de afaceri. De la monetizarea capitalului de încredere până la proiectele de sustenablitate și adaptarea la o viață fără birouri, impactul asupra industriilor de print și publicitate a fost unul major.

Citeste »

Adline Solutions își pregătește clienții pentru relansarea sezonului de print

O bună practică de mentenanță este un obicei important prin care pot fi crescute performanțele echipamentelor de imprimare. Principalul scop al unui astfel de serviciu este de a asigura funcționarea la capacitate maximă a imprimantelor – fie că vorbim despre verificările ce pot fi realizate de către un operator, fie că ne referim la inspecțiile unui specialist autorizat – serviciile și obiceiurile de mentenanță ajută la detectarea timpurie a problemelor minore și la corectarea lor înainte ca acestea să declanșeze închiderea unei întregi linii de producție.

Citeste »

Învățământul superior își deschide porțile pentru viitorii specialiști din industria poligrafică

Trei mari centre universitare din România – București, Cluj și Timișoara – își deschid și în acest an porțile pentru a-i primi pe absolvenții ciclului de licență care doresc să lucreze sau să avanseze profesional în cadrul companiilor cu profil poligrafic: tipografii, edituri, fabrici de ambalaje, producători de materiale publicitare, furnizori de materiale, utilaje și echipamente pentru industria poligrafică, agenții de publicitate, școli, licee și universități de profil. Este foarte importantă popularizarea învățământului universitar poligrafic în contextul nevoii aflate în creștere de personal calificat în firmele domeniului poligrafic, media, al producției publicitare și de ambalaje.

Citeste »

Adline Solutions a inaugurat în 2021 noua platformă online dedicată clienților și partenerilor

Cu o experiență de peste 25 de ani în slujba sectorului tehnologic de producție publicitară românească, Adline Solutions duce la următorul nivel orientarea către calitate, care a definit până acum compania și produsele portofoliului său, prin lansarea unui nou site web. Adline Solutions își începe deci anul 2021 cu un cadou care va stabili noi standarde în domeniul serviciului cu și pentru clienți.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide