Pack Show isi deschide portile maine, 14 Mai

Marti, 14 Mai, se deschide PACK SHOW 2024 singura expozitie de packaging din Romania. Intre 14 si 17 Mai, la Romexpo, pavilionul B1 devine destinatia esentiala pentru afaceri de succes in industria de ambalaje.  Editia din acest an se anunta a fi locul unde inovatia, solutiile de varf si tendintele se impletesc pentru a crea conexiuni puternice

Citeste »

Tipografie din Vitan angajează DTP-ist

Tipografie mare din zona Vitan, sector 3, București, angajează în condițiile legii, DTP-ist cu experiență.
Se asigură salariu motivant pentru 8 ore, plată ore suplimentare.
Cei interesați ne pot contacta la tel. 0722 242 746.

Citeste »

Învățământul poligrafic universitar dă startul înscrierilor de toamnă pentru viitorii masteranzi în București, Cluj și Timișoara

Potrivit Intergraf – asociația ce reprezintă interesele industriei grafice la nivel european – industria grafică din Europa este formată din aproximativ 112 000 furnizori de servicii de imprimare care angajează 640 000 de persoane și generează o cifră de afaceri combinată de 82 de miliarde de euro. Deși tiparul este o parte esențială a culturii noastre, industria de print are o imagine negativă, fiind considerată demodată, cu tehnologie care nu mai este necesară într-o lume digitală – acest lucru îi poate determina pe tineri să nu aleagă poligrafia drept carieră. Și nu doar recrutarea în cadrul companiilor se confruntă cu provocări, ci și înscrierile la cursuri de educație și formare sunt în scădere. Acest lucru este agravat de schimbările demografice din sector, care are o forță de muncă ce îmbătrânește progresiv.

Citeste »

Oferta educațională a învățământului poligrafic liceal din România

Procedura de admitere/înscriere la licee și școli profesionale începe în luna iulie 2022, prilej foarte bun pentru a aminti posibilitățile pe care învățământul poligrafic românesc le oferă pentru pregătirea elevilor în cadrul profilelor „Producție media” și „Tehnici poligrafice”. Potrivit calendarului de admitere emis de Ministerul Educației, înscrierea candidaților la unitățile de învățământ care au ofertă educațională pentru învățământul profesional și dual de stat se realizează pe baza fișei de înscriere în perioada 4-8 iulie 2022.

Citeste »

Învățământul poligrafic se confruntă cu noi provocări și perspective

Târgul Pack Show a găzduit în data de 13 mai 2022 conferința „Învățământul preuniversitar și universitar tehnic, provocări și perspective în pregătirea specialiștilor din industria tipografică”, organizată de FIGPA (Federația Patronală din Industria Grafică, a Producătorilor de Publicitate și Ambalaje). Evenimentul a avut ca invitați importanți reprezentanți ai mediului universitar și preuniversitar din București, Cluj-Napoca și Timișoara, cu participarea Asociației Tipografilor „Transilvania” (ATT), a Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional și Tehnic (CNDIPT) și a Organismului Național de Standardizare din România (ASRO).

Citeste »

Universitatea Politehnica din București promovează cercetarea și inovația românească la Metal Show & TIB 2022

Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică din cadrul Universității Politehnica din București (UPB) a participat ca expozant în cadrul târgului Metal Show & TIB, organizat în pavilionul B2 al centrului expozițional Romexpo din București, simultan cu expoziția dedicată domeniului de packaging, Pack Show (11-14 mai 2022). Conf. Dr. Ing. Ovidiu AlupeiCojocariu ne-a prezentat câteva dintre produsele expuse și proiectele facultății, oferind în același timp și o privire de ansamblu asupra domeniului de cercetare din România.

Citeste »

Înființează propriul centru digital de producție etichete în rolă

PrintLabel.ro – parte a GSR GRUP SRL – furnizor de soluții de imprimare și finisare digitală a etichetelor, are o propunere de afaceri de nerefuzat pentru antreprenorii români din domeniul de packaging și labeling. Înființează-ți în cel mai scurt timp propriul atelier de producție etichete în rolă și monetizează-l rapid primind sprijin complet și aprovizionare de la o echipă de profesioniști dovediți pe piață!

Citeste »

Rămâi vizibil prin PROMOVARE

𝑶𝒓𝒊𝒖𝒏𝒅𝒆 𝒂𝒊 𝒇𝒊 / 𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒏𝒕𝒆 𝒔𝒂𝒖 …𝒍𝒂 𝒎𝒂𝒓𝒆 / 𝑹𝒂𝒎𝒂𝒊 𝒗𝒊𝒛𝒊𝒃𝒊𝒍 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝑷𝑹𝑶𝑴𝑶𝑽𝑨𝑹𝑬 😄

Citeste »
Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide