Despre Afaceri Poligrafice

Afaceri Poligrafice este portalul celor interesați de comunicare vizuală de calitate, prin print sau inscripționări de orice tip pe orice suport.

Afaceri Poligrafice SRL este singura întreprindere din primele 100 înființate după revoluție, care e în continuare activă. Începând cu 1998, activitatea principală este aceea de publicare lunară și distribuție a circa 2000 REVISTE tipărite. Din noiembrie 2019 mediul de publicitate al publicației a devenit hibrid datorită opțiunilor online deschise prin apariția PORTALULUI afaceri-poligrafice.ro

Arhitectura și eficiența noului portal AFP este unică față de cele existente astăzi în media deoarece se bazează pe sinergia a 4 piloni foarte puțin uzitați:

Primul pilon sau prima facilitate este introdusă prin motorul de căutare geografică al AFP, numit in cele ce urmeaza modulul SMART SEARCH, datorita optiunii deschise utilizatorului de a completa produsul sau serviciul căutat pentru a i se afișa pe o hartă digitală, ca rezultat al căutării, furnizorii apropiați.

A doua facilitate oferită utilizatorului este deschisă de opțiunea alegerii furnizorului recomandat în baza recenziilor/ testimonialelor acumulate de furnizor prin portal, de la clienți.

A treia facilitate este de acumulare de/ sau know-how tehnic prin citirea articolelor publicate în portal, adiacent subdomeniului corespunzător serviciului/ produsului căutat de utilizator.

A patra facilitate este adusă de varietatea anunțurilor puse la dispoziția utilizatorilor.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide