Despre Afaceri Poligrafice

Afaceri Poligrafice este portalul celor interesați de comunicare vizuală de calitate, prin print sau inscripționări de orice tip pe orice suport.

Motorul de căutare AFP facilitează decidentului vizitator să introducă produsul sau serviciul căutat și, ca rezultat al căutării, să i se afișeze lista furnizorilor credibili în funcție de proximitate, cu vizualizarea locației acestora pe hartă. Astfel orice decident din România poate decide eficient ce furnizor să aleagă.

Pe lângă furnizorii credibili, portalul afișează vizitatorului articole și informații relevante din sfera/categoria produsului sau serviciului căutat.

Cel de-al treilea pilon informativ îi este oferit vizitatorului prin afișarea anunțurilor pentru care publicația Afaceri Poligrafice a devenit foarte cunoscută în ultimii 20 ani.

Afaceri Poligrafice este foarte apreciată în lumea profesioniștilor din domeniu deoarece le-a expediat deja acestora prin poștă peste 1.000.000 de reviste tipărite, începând cu luna mai 1998.

Afaceri Poligrafice SRL este probabil singura întreprindere românească din primele 100 întreprinderi înființate după Revoluție, care este în continuare activă. Asociații ei și-au respectat întotdeauna, cu responsabilitate, obligațiile asumate față de stat, furnizori și beneficiari. Acesta este motivul pentru care Afaceri Poligrafice este accesibilă publicului și azi. Inițial a fost înregistrată ca Întreprindere Mică sub nr. 92/1990.

Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
PASTILA VESELA
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide