Despre Afaceri Poligrafice

Afaceri Poligrafice este platforma celor interesați de comunicare vizuală de calitate, prin print sau inscripționări de orice tip pe orice suport.

Afaceri Poligrafice SRL editeaza publicatia Afaceri Poligrafice si este singura întreprindere, din primele 100 înființate după revoluție, care e în continuare activă. Afaceri Poligrafice SRL are  propozitia unica de marketing Acting For Print. Începând cu 1998 a publicat și distribut lunar circa 2000-7000 reviste tiparite Afaceri Poligrafice iar pana azi a distribuit peste UN MILION de reviste Afaceri Poligrafice  . Din noiembrie 2019 mediul de publicitate al publicației a devenit hibrid datorită opțiunilor online deschise prin apariția Platformei online.

Arhitectura și eficiența Platformei  afaceri-poligrafice.ro este unică față de cele existente astăzi în media deoarece se bazează pe sinergia a 4 piloni foarte puțin uzitați:

Primul pilon sau prima facilitate este introdusă prin motorul de căutare geografică al afaceri-poligrafice.ro, numit in cele ce urmeaza modulul SMART SEARCH, datorita optiunii deschise utilizatorului de a completa produsul sau serviciul căutat pentru a i se afișa pe o hartă digitală, ca rezultat al căutării, furnizorii apropiați.

A doua facilitate oferită utilizatorului este deschisă de opțiunea alegerii furnizorului recomandat în baza recenziilor/ testimonialelor acumulate de furnizor prin platforma, de la clienți.

A treia facilitate este de acumulare de know-how tehnic prin citirea articolelor publicate în platforma, adiacent subdomeniului corespunzător serviciului/ produsului căutat de utilizator.

A patra facilitate este adusă de varietatea anunțurilor puse la dispoziția utilizatorilor.

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide