NUtec Digital Ink lansează o nouă cerneală UV pentru capetele de imprimare Epson

NUtec Digital Ink – producător de cerneluri UV și cerneluri pe bază de apă și solvent pentru echipamente de format mare care imprimă din una sau mai multe treceri – a anunțat lansarea pe piață a unei noi serii de cerneală UV, dezvoltată pentru capetele de imprimare Epson® DX4™, DX5™, DX6™, DX7™, I3200-U1™ și XP600™. Aceasta completează gama tot mai mare de cerneluri NUtec, optimizate pentru uscarea cu ajutorul lămpilor UV LED.

Citeste »

FESPA a răspuns apelului la S.O.S.TENABILITATE lansat de Guandong

„Ne-am întors de la FESPA cu aceeași energie pozitivă pe care am avut-o și după Viscom Italia, în ciuda numărului încă redus de vizitatori. Semnele de redresare a pieței, încrederea și interesul real al vizitatorilor ne-au dat speranțe pentru viitorul apropiat” – Daniele Faoro, directorul general al Guandong.

Citeste »

Cum a transformat pandemia trendurile în industria de semnalistică

Pandemia de Covid-19 ne-a transformat viețile pentru totdeauna, a complicat activități simple precum ieșirile în oraș sau frecventarea cursurilor universitare și a obligat sectorul de afaceri să ia măsuri pentru a se adapta noii realități. Industria de semnalistică și-a dovedit rolul esențial în întregul proces de adaptare la noua realitate atunci când spațiilor de retail, de exemplu, li s-a permis să își continue activitatea. Iată care sunt principalele trenduri ce ilustrează modul în care semnalistica a fost la rândul ei transformată de pandemie.

Citeste »

Webinar: Semnalistica în perioada pandemiei

Pe măsură ce spațiile comerciale se redeschid treptat cu noi norme de siguranță, Grup Transilvae vă invită joi – 23 septembrie, ora 12:00 – la webinarul HP pentru a explora oportunități neexploatate în lumea semnalisticii.

Citeste »

PTE a prezentat la Fiera Milano cele mai noi idei și tehnologii de realizare a promoționalelor

Companiile sunt tot mai preocupate de imaginea lor publică și de mesajele pe care le transmit clienților, iar această preocupare este vizibilă în special în sectorul articolelor promoționale. Trend-ul a fost bine reprezentat în cadrul ediției din acest an a PTE – Promotion Trade Exhibition, un eveniment dedicat articolelor promoționale și textilelor, cadourilor și tehnologiilor de personalizare care s-a desfășurat pe 7 și 8 septembrie la Fiera Milano, Rho – pavilioanele 9-11.

Citeste »

Descoperă noua dimensiune a imprimării 2,5D cu Mimaki JFX200-2513 EX

Mimaki, lider în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni, prezintă JFX200-2513 EX – unul dintre cele mai performante echipamente UV-LED flatbed de format mare de pe piață, destinat aplicațiilor de producție publicitară cu valoare adăugată. Imprimantele Mimaki sunt disponibile și pe piața românească, putând fi regăsite în portofoliul Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

Citeste »

Creează ambalaje de lux în ediție limitată cu noul LST – 0604 de la Adline Solutions

Tot mai multe companii își diversifică portofoliile de produse, oferind un loc de cinste edițiilor speciale și obiectelor de nișă – o veste excelentă pentru industria de printing și packaging, mai ales odată cu dezvoltarea și popularitatea câștigată de comerțul online. Acesta le-a oferit oamenilor pasionați de un hobby nișat mediul perfect de dezvoltare, garantându-le un mijloc de exprimare și deseori o importantă sursă de venit.

Citeste »

Guandong prezintă noua gamă de materiale adezive pentru decorarea pereților

Astăzi, mai mult ca oricând, tehnicienii și furnizorii de servicii de imprimare trebuie să fie versatili, rapizi, competitivi și să țină pasul cu inovațiile tehnologice în domeniul echipamentelor și materialelor. Pentru a răspunde eficient ritmului alert al desfășurării campaniilor și promoțiilor de ultim moment este important să aveți întotdeauna la dispoziție cele mai adecvate materiale, sigure și certificate pentru aplicații specifice.

Citeste »

Mimaki a lansat la virtual.drupa soluții pentru creșterea productivității în industria de semnalistică

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni – a participat la evenimentul virtual.drupa în zilele de 20-23 aprilie 2021, unde a lansat 2 imprimante inkjet UV LED flatbed de mare format, JFX550-2513 și JFX600-2513. Produsele Mimaki sunt distribuite în țară de Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

Citeste »

FLORA XTRA-320K UV de la Adline Solutions sprijină relansarea industriei de semnalistică

Semnalistica este un domeniu subapreciat în mediile de afaceri, deși se numără printre principalele metode prin care comunicăm non-verbal mesajele de brand folosind materiale cu potențialul uriaș de a depăși barierele de limbaj. Graficienii și producătorii de elemente de semnalistică trebuie să aleagă formele, culorile, imaginile, textul, mărimea, amplasamentul și materialele potrivite pentru mesajul care trebuie transmis către public, de aceea versatilitatea echipamentelor de imprimare se poate dovedi salvatoare

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide