NEVOIA TA, SOLUȚIA NOASTRĂ – Guandong prezintă noul catalog „Conexiunea Digitală 2023”

8 februarie 2023: „Bun venit, 2023 – momentul conexiunilor excelente!” Aceasta este deviza cu care Guandong prezintă Colecția 2023, ce poartă numele sugestiv Conexiunea Digitală – un catalog multimedia interactiv al gamei vaste de suporturi media pentru imprimare oferite de specialiştii noştri. O gamă completă, prezentată pe domenii cu aplicații și necesităţi de utilizare, ce cuprinde fișe cu date tehnice, imagini, precum și noul Colţ Digital (QR), care vă permite să explorați mai multe pagini de conținut multimedia.

Citeste »
Imprimantă tipografie

HP Latex 2700 transformă eficiența și sustenabilitatea în profit

HP – important producător de imprimante, calculatoare personale, software, servicii şi infrastructură IT – a organizat pe data de 20 octombrie 2022 webinarul „Discover the Latest Innovation by HP Latex” transmis în direct de la sediul din Barcelona, Spania al companiei și dedicat prezentării seriei de imprimante roll-to-roll wide format HP Latex 2700. Portofoliul HP Latex este disponibil în România prin intermediul distribuitorului român Grup Transilvae (GT).

Citeste »

Avantajele tehnologiei cu adeziv detașabil Drytac ReTac

Sectorul wide format este unul dintre cele mai interesante ale industriei de imprimare deoarece propune proiecte cu specificații unice, unde fiecare suprafață are proprietăți care vor afecta diferit aderența unui film adeziv. Una dintre principalele tendințe care se remarcă pe piața actuală este preferința pentru marketingul pe termen scurt destinat evenimentelor speciale sau spațiilor temporare de tip „pop-up store”. Acest lucru a dus la o creștere a cererii pentru filme cu adezivi detașabili – produse care aderă bine la majoritatea suprafețelor, dar care trebuie să facă acest lucru doar temporar.

Citeste »

Mimaki JFX600-2513 – imprimare cu 330% mai rapidă și fără întreruperi

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – propune o nouă soluție inovativă furnizorilor de servicii de imprimare din industriile de semnalistică, imprimare industrială, ambalaje și design interior. Imprimanta inkjet UV-LED flatbed de format mare JFX600-2513 este de până la 330% mai rapidă decât predecesoarea sa – JFX500 – și poate imprima direct pe aproape orice material rigid.

Citeste »

Articolele promoționale – cea mai eficientă metodă publicitară pe termen lung

Articolele promoționale alcătuiesc una dintre cele mai des utilizate metode de promovare a unei afaceri – un studiu al Asociației Britanice pentru Articole Promoționale (BPMA) a constatat că peste jumătate (50,5%) dintre persoanele care primesc produse promoționale nu uită brandul sau produsul promovat nici după șase luni. Iată care sunt beneficiile pe care articolele promoționale le pot aduce unei afaceri, precum și modurile în care putem profita la maximum de ele.

Citeste »

Importanța panourilor publicitare 3D în publicitatea outdoor

Publicitatea outdoor are capacitatea de a întrerupe pentru scurt timp viața cotidiană a oamenilor astfel încât să îi determine să se gândească la un brand într-un mod diferit. Panourile publicitare sunt formate de dimensiuni medii și mari ce reușesc acest lucru, însă panourile 3D au puterea de a transcende panourile statice și uneori chiar pe cele digitale. Aspectele vizuale dramatice și tehnicile asemănătoare cărților de tip pop-up reușesc să ofere tot mai multă influență panourilor 3D în lumea publicității out-of-home (OOH).

Citeste »

Soluții inovative pentru diversificarea producției cu noile Mimaki JV330 și CJV330

Un studiu realizat de compania de cercetare de piață Mordor Intelligence anticipează că rata anuală compusă de creștere (CAGR) a pieței de semnalistică în perioada 2021-2026 va fi de numai 0,19%, dat fiind că tot mai multe materiale convenționale de semnalistică sunt înlocuite cu variantele lor digitale. Industriile producătoare de ambalaje și etichete își păstrează și ele ascensiunea, însă mesajul este și aici unul clar: e nevoie ca producătorii să își diversifice portofoliile de produse/servicii pentru a-și păstra relevanța. Pentru a se adresa acestei cerințe Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova – introduce pe piața românească, începând cu luna iunie 2022, noile echipamente inkjet roll-to-roll eco-solvent Mimaki CJV330 (print & cut) și JV330 (print) care ating viteze de 100 mp/oră.

Citeste »

Fespa Global Print Expo 2022 – mărturia unei industrii stabile

Fespa Global Print Expo 2022 (31 mai-3 iunie, Messe Berlin, Germania) a marcat întoarcerea la normalitate, fiind prima expoziție europeană care s-a desfășurat fără restricții pandemice. Cei 375 de expozanți au ocupat opt hale și au demonstrat că situația industriei de print este stabilă și constantă în trendul său ascendent.

Citeste »

C!Print 2022 – locul de întâlnire al industriei grafice europene

În zilele de 10, 11 și 12 mai 2022, târgul francez C!Print – organizat în centrul expozițional Lyon Eurexpo – a oferit profesioniștilor din domeniile de imprimare, personalizare și comunicare vizuală locul de întâlnire pe care sectorul îl aștepta după cei doi ani de absență. Această a noua ediție a atras aproximativ 11 827 de vizitatori, confirmând C!Print drept una dintre expozițiile majore ale industriei grafice europene.

Citeste »

FESPA 2022: Bun venit la punctul de întâlnire Guandong & Mr Magnus

Noua strategie a Guandong va fi făcută publică la FESPA 2022. Anul acesta compania nu va participa la evenimentul de la Berlin cu stand clasic, ci va amenaja un Punct de Întâlnire conceput pentru a-i primi pe distribuitorii oficiali și pe clienții acestora. Va fi un loc de întâlnire special conceput, unde oaspeții vor avea acces la toate instrumentele inovatoare de marketing pe care Specialistul în Aplicații de Specialitate le-a lansat în ultimul an.

Citeste »

RemaDays 2022 a transformat Varșovia în capitala publicității și tiparului

Ediția cu numărul 17 a târgului internațional RemaDays Warsaw din Polonia – organizat în perioada 23-25 martie 2022 – a transformat încă o dată Varșovia în capitala mondială a specialiștilor în publicitate și tipar. Expoziția a ocupat halele E și F ale Centrului Expozițional PTAK Varșovia din Nadarzyn și potrivit organizatorilor, în cadrul celor trei zile evenimentul a atras peste 10 000 de vizitatori (16,88% din afara Poloniei). Cei peste 483 de expozanți – reprezentanți ai industriilor poloneze, cât și companii internaționale – au avut la dispoziție un spațiu de 35 000 mp pentru a-și prezenta produsele adresate unui total de 11 sectoare ale industriei de publicitate și tipar.

Citeste »

C&D Info Consult și HP Latex R2000 Plus – imprimare sustenabilă fără restricții

Compania C&D Info Consult din București activează în domeniul producției publicitare și îmbină tehnologia de imprimare sustenabilă de ultimă oră cu necesitățile fiecărui client și brand în parte. Serviciile de semnalistică indoor-outdoor, POSM, imprimare pe materiale textile, publicitate bluetooth și augmentată sunt completate de o echipă experimentată de proiectanți, graficieni și consilieri care înțeleg importanța publicității ca promotor al succesului în afaceri. Popularitatea firmei se datorează atât expertizei cât și investițiilor în echipamente de ultimă generație. În a doua jumătate a anului 2020, în primul an pandemic, C&D a avut curajul de a achiziționa echipamentul HP Latex R2000 Plus prin intermediul furnizorului Grup Transilvae, iar decizia s-a dovedit a fi una corectă.

Citeste »

Gama Epson SureColor cu cerneală din rășină garantează consecvență, precizie și performanță

Research and Markets estimează că piața globală a rășinilor pentru cerneluri – care valora în 2021 aproximativ 3,3 miliarde de dolari – va înregistra până în 2026 o rată anuală compusă de creștere (CAGR) de 3,4%. Creșterea numărului normelor de protecție a mediului pentru industria cernelurilor de tipar, evoluția ascendentă a industriilor producătoare de ambalaje și de cerneluri UV și apariția noilor tehnologii de cerneală pe bază de rășini sunt factorii cheie care contribuie la creșterea acestei piețe. Epson – lider internațional în producția de tehnologie de imprimare inkjet – vine în întâmpinarea acestui trend prin lansarea echipamentelor din gama SureColor, SC-R5010 și SC-R5010L.

Citeste »

Guandong – excelență la pătrat cu noua colecție MMXX2

„Bine ați venit în 2022, anul excelenței la pătrat”. Acesta este modul în care Guandong își prezintă noua sa Colecție 2022. O colecție cu un nume extrem de sugestiv: MMXX2 Excelență la Pătrat, derivat din anul 2022 exprimat în cifre romane. „Credem că excelența înseamnă să oferim întotdeauna cele mai bune instrumente posibile pentru a ajuta afacerile clienților noștri să crească”, explică Daniele Faoro, directorul general al Guandong.

Citeste »
Search this website

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide