Prima achizitie in Romania a unei imprimante cu tehnologie DTF, TxF 150-75 de la Mimaki, a fost facuta recent de o companie brasoveana

In ultimul timp, tehnologia DTF (Direct to Film / direct pe folie) a castigat tot mai mult teren pe piata articolelor textile imprimate personalizat, devansand net vechea tehnologie DTG (Direct to Garment / direct pe articole vestimentare). Un numar tot mai mare de reprezentanti ai generatiei tinere comanda articole vestimentare cum ar fi tricouri, sepci, hanorace s.a., printate personalizat cu diverse imagini, logo-uri, texte etc. Venind in intampinarea acestui trend in crestere, numeroase companii din industria de print au inceput sa produca echipamente care utilizeaza tehnologia DTF, la loc de frunte printre ele situandu-se gigantul japonez Mimaki.

Citeste »
Sediul principal al companiei Guandong

Guandong anunta intrarea companiei Giovanardi in structura actionariatului sau

19 mai 2023: Guandong, companie specializata in dezvoltarea si comercializarea de materiale si suporturi media inovatoare pentru imprimare si recunoscuta la nivel european ca specialist in domeniu, anunta intrarea Grupului Giovanardi in structura actionariatului sau, ceea ce constituie un moment de referinta pentru tesaturile tehnice din domeniile protectiei solare, arhitecturii, transporturilor, navigatiei, publicitatii, designului si imprimarii. De fapt, in data de 18 mai, compania financiara ELVI Holding a semnat un acord cu Giovanardi Investment Company care intra in Guandong Italia cu actiuni majoritare.

Citeste »

Noua serie de imprimante modulare Canon Colorado M cu alimentare din rola ofera viteza variata si optiune de cerneala alba, ideala pentru numeroase aplicatii

Noua serie Canon Colorado M ofera o imprimanta modulara de 1,6 m cu alimentare din rola, cu doua variante de viteza si cu optiune de cerneala alba. Seria Canon Colorado M cu Canon UVgel ofera tehnologie FLXfinish+ pentru efecte speciale (CMYK şi cerneala alba). Noul echipament poate imprima o gama extinsa de aplicatii, inclusiv elemente grafice pentru vitrine

Citeste »

In cadrul Saptamanii Designului 2023, Guandong va prezenta „Ghidul practic al materialelor pentru expozitii de scurta durata”

23 martie 2023: In luna aprilie, Saptamana Designului ’23 va asista pentru prima data la colaborarea sinergetica dintre Salone del Mobile si Fuorisalone, cu intentia de a celebra Milano ca oras de referinta pentru industria internationala a designului. Un eveniment cu impact larg, animat si catalitic si care va implica intregul oras, incepand de la Fiera di Rho si extinzandu-se in toata capitala: de la cartierele istorice Tortona si Brera si pana la altele noi cum ar fi 5Vie, Isola si Ventura Centrale.

Citeste »

NEVOIA TA, SOLUȚIA NOASTRĂ – Guandong prezintă noul catalog „Conexiunea Digitală 2023”

8 februarie 2023: „Bun venit, 2023 – momentul conexiunilor excelente!” Aceasta este deviza cu care Guandong prezintă Colecția 2023, ce poartă numele sugestiv Conexiunea Digitală – un catalog multimedia interactiv al gamei vaste de suporturi media pentru imprimare oferite de specialiştii noştri. O gamă completă, prezentată pe domenii cu aplicații și necesităţi de utilizare, ce cuprinde fișe cu date tehnice, imagini, precum și noul Colţ Digital (QR), care vă permite să explorați mai multe pagini de conținut multimedia.

Citeste »
Imprimantă tipografie

HP Latex 2700 transformă eficiența și sustenabilitatea în profit

HP – important producător de imprimante, calculatoare personale, software, servicii şi infrastructură IT – a organizat pe data de 20 octombrie 2022 webinarul „Discover the Latest Innovation by HP Latex” transmis în direct de la sediul din Barcelona, Spania al companiei și dedicat prezentării seriei de imprimante roll-to-roll wide format HP Latex 2700. Portofoliul HP Latex este disponibil în România prin intermediul distribuitorului român Grup Transilvae (GT).

Citeste »

Avantajele tehnologiei cu adeziv detașabil Drytac ReTac

Sectorul wide format este unul dintre cele mai interesante ale industriei de imprimare deoarece propune proiecte cu specificații unice, unde fiecare suprafață are proprietăți care vor afecta diferit aderența unui film adeziv. Una dintre principalele tendințe care se remarcă pe piața actuală este preferința pentru marketingul pe termen scurt destinat evenimentelor speciale sau spațiilor temporare de tip „pop-up store”. Acest lucru a dus la o creștere a cererii pentru filme cu adezivi detașabili – produse care aderă bine la majoritatea suprafețelor, dar care trebuie să facă acest lucru doar temporar.

Citeste »

Mimaki JFX600-2513 – imprimare cu 330% mai rapidă și fără întreruperi

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – propune o nouă soluție inovativă furnizorilor de servicii de imprimare din industriile de semnalistică, imprimare industrială, ambalaje și design interior. Imprimanta inkjet UV-LED flatbed de format mare JFX600-2513 este de până la 330% mai rapidă decât predecesoarea sa – JFX500 – și poate imprima direct pe aproape orice material rigid.

Citeste »

Articolele promoționale – cea mai eficientă metodă publicitară pe termen lung

Articolele promoționale alcătuiesc una dintre cele mai des utilizate metode de promovare a unei afaceri – un studiu al Asociației Britanice pentru Articole Promoționale (BPMA) a constatat că peste jumătate (50,5%) dintre persoanele care primesc produse promoționale nu uită brandul sau produsul promovat nici după șase luni. Iată care sunt beneficiile pe care articolele promoționale le pot aduce unei afaceri, precum și modurile în care putem profita la maximum de ele.

Citeste »

Importanța panourilor publicitare 3D în publicitatea outdoor

Publicitatea outdoor are capacitatea de a întrerupe pentru scurt timp viața cotidiană a oamenilor astfel încât să îi determine să se gândească la un brand într-un mod diferit. Panourile publicitare sunt formate de dimensiuni medii și mari ce reușesc acest lucru, însă panourile 3D au puterea de a transcende panourile statice și uneori chiar pe cele digitale. Aspectele vizuale dramatice și tehnicile asemănătoare cărților de tip pop-up reușesc să ofere tot mai multă influență panourilor 3D în lumea publicității out-of-home (OOH).

Citeste »

Soluții inovative pentru diversificarea producției cu noile Mimaki JV330 și CJV330

Un studiu realizat de compania de cercetare de piață Mordor Intelligence anticipează că rata anuală compusă de creștere (CAGR) a pieței de semnalistică în perioada 2021-2026 va fi de numai 0,19%, dat fiind că tot mai multe materiale convenționale de semnalistică sunt înlocuite cu variantele lor digitale. Industriile producătoare de ambalaje și etichete își păstrează și ele ascensiunea, însă mesajul este și aici unul clar: e nevoie ca producătorii să își diversifice portofoliile de produse/servicii pentru a-și păstra relevanța. Pentru a se adresa acestei cerințe Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova – introduce pe piața românească, începând cu luna iunie 2022, noile echipamente inkjet roll-to-roll eco-solvent Mimaki CJV330 (print & cut) și JV330 (print) care ating viteze de 100 mp/oră.

Citeste »
Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide