Creează ambalaje de lux în ediție limitată cu noul LST – 0604 de la Adline Solutions

Tot mai multe companii își diversifică portofoliile de produse, oferind un loc de cinste edițiilor speciale și obiectelor de nișă – o veste excelentă pentru industria de printing și packaging, mai ales odată cu dezvoltarea și popularitatea câștigată de comerțul online. Acesta le-a oferit oamenilor pasionați de un hobby nișat mediul perfect de dezvoltare, garantându-le un mijloc de exprimare și deseori o importantă sursă de venit.

Citeste »

Guandong prezintă noua gamă de materiale adezive pentru decorarea pereților

Astăzi, mai mult ca oricând, tehnicienii și furnizorii de servicii de imprimare trebuie să fie versatili, rapizi, competitivi și să țină pasul cu inovațiile tehnologice în domeniul echipamentelor și materialelor. Pentru a răspunde eficient ritmului alert al desfășurării campaniilor și promoțiilor de ultim moment este important să aveți întotdeauna la dispoziție cele mai adecvate materiale, sigure și certificate pentru aplicații specifice.

Citeste »

Mimaki a lansat la virtual.drupa soluții pentru creșterea productivității în industria de semnalistică

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni – a participat la evenimentul virtual.drupa în zilele de 20-23 aprilie 2021, unde a lansat 2 imprimante inkjet UV LED flatbed de mare format, JFX550-2513 și JFX600-2513. Produsele Mimaki sunt distribuite în țară de Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

Citeste »

FLORA XTRA-320K UV de la Adline Solutions sprijină relansarea industriei de semnalistică

Semnalistica este un domeniu subapreciat în mediile de afaceri, deși se numără printre principalele metode prin care comunicăm non-verbal mesajele de brand folosind materiale cu potențialul uriaș de a depăși barierele de limbaj. Graficienii și producătorii de elemente de semnalistică trebuie să aleagă formele, culorile, imaginile, textul, mărimea, amplasamentul și materialele potrivite pentru mesajul care trebuie transmis către public, de aceea versatilitatea echipamentelor de imprimare se poate dovedi salvatoare

Citeste »

Mimaki și Trotec diversifică portofoliile clienților prin combinația tipar digital / decupare cu laser

Mimaki Europa – lider mondial în producția de imprimante inkjet, al cărui unic importator în România este Geko, Master Dealer Mimaki nu doar în țara noastră ci și în Moldova și Bulgaria – a organizat pe data de 30 martie 2021 webinarul „Create More with Digital Printing and Laser Cutting”. Evenimentul virtual din seria Mimaki Advanced a fost moderat de către Danna Drion, Senior Marketing Manager pentru spațiul EMEA în cadrul Mimaki Europa.

Citeste »

S-a dat start înscrierilor pentru European Sign Expo 2021

European Sign Expo 2021, cea mai importantă expoziție europeană destinată sectorului de semnalistică, își va redeschide porțile în perioada 12 – 15 octombrie 2021 în incinta centrului expozițional RAI Amsterdam din Olanda și se va desfășura concomitent cu expoziția FESPA Global Print Expo.

Citeste »

Semnalistica digitală interactivă sau transformarea privitorului în utilizator

Avantajele semnalisticii digitale au transformat această ramură a comunicării vizuale în sistemul de marketing al viitorului – o transformare culturală ce a fost deja preluată în spațiile de retail, muzee, birouri corporatiste, bănci sau școli. Soluțiile de semnalistică digitală permit flexibilitate, ușurință în utilizare și procese mult simplificate în comparație cu semnalistica tradițională. Dar ce înseamnă, de fapt, semnalistica digitală?

Citeste »

Celebrul teatru Balșoi din Rusia a achiziționat un EFI Pro 32r+

Teatrul Balșoi, unul dintre cele mai mari și mai vechi teatre din Rusia, a finalizat cu succes instalarea imprimantei LED în rolă EFI Pro 32r+. Echipamentul produs de Electronics For Imaging va permite teatrului să-și creeze propriile decoruri pentru scenă la o mai bună calitate și pe o varietate mai diversă de materiale.

Citeste »

Noul Mimaki UJV100-160 aduce calitatea înaltă a imprimării și eficiența tehnologiei UV în industria de semnalistică

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – a dezvoltat o nouă soluție inovatoare pentru furnizorii de servicii de imprimare din sectorul producției publicitare. Noua imprimantă roll-in-roll UJV100-160 reduce costurile de producție și se remarcă drept o alternativă reală la tehnologia eco-solvent utilizată în industria de semnalistică. Echipamentul este un model UV și face parte din noua serie „100”.

Citeste »
Daniel Cătălin Lupu, Director General First Advertising

First Advertising – 20 de ani de pasiune pentru producția publicitară și ideea creării unei academii

Antreprenorul Daniel Cătălin Lupu și-a descoperit înclinația spre design imediat după revoluție când a pornit prima afacere în domeniul tehnoredactării computerizate. Parcursul plin de provocări l-a învățat să anticipeze obstacole și să se reinventeze de câteva ori pentru ca azi să putem sta de vorbă cu unul dintre puținii profesioniști de vârf ai industriei producției publicitare.

Citeste »

Sectorul de semnalistică digitală dinamică lansează o nouă aplicație – PaaS, protecția ca serviciu

22Miles, dezvoltator de sisteme pentru sectorul de semnalistică digitală, a lansat recent produsul TempDefend – o soluție de termoscanare personalizabilă care integrează elemente de semnalistică digitală dinamică alături de senzori și camere cu termoviziune ce îi scanează pe vizitatori la intrarea în diferite incinte, generând alerte dacă temperatura acestora depășește media de 37,5°C

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide