Masa de imprimare sau caruselul serigrafic?

Furnizorii serviciilor de serigrafie aflați la început de drum au la dispoziție două sisteme manuale pe care le pot utiliza pentru a personaliza materialele textile: masa serigrafică de imprimare și caruselul serigrafic. Deși acesta din urmă este varianta preferată de majoritatea printerilor, masa serigrafică are la rândul său anumite avantaje demne de luat în considerare.

Citeste »

3D în milioane de culori cu Mimaki 3DUJ-2207

Imprimanta compactă 3DUJ-2207 este la fel de remarcabilă precum predecesoarea sa, 3DUJ-553 – cea care a făcut istorie fiind prima imprimantă 3D din lume capabilă să redea peste 10 milioane de culori. Disponibilă comercial din 2018, 3DUJ-2207 folosește aceleași tehnologii, rășini, material de suport și software precum cea care a oferit popularitate seriei 3D de la Mimaki.

Citeste »

Tehnologiile inovatoare care au redefinit serigrafia și impactul acestora asupra mediului

Serigrafia a reprezentat de-a lungul timpului un factor de risc pentru angajații tipografiilor și pentru mediul înconjurător din cauza cernelurilor pe bază de solvenți utilizate – care eliberează în atmosferă compuși organici volatili – dar și a lămpilor UV cu mercur care produc ozon. Însă dezvoltarea tehnologiei de uscare LED UV a redus în mod semnificativ riscurile acestui procedeu de imprimare.

Citeste »

Webinarul Flint Group – procesarea termică vs. developarea în solvent a plăcilor de imprimare flexo

Flint Group a continuat pe data de 23 septembrie 2020 seria sesiunilor de tip webinar cu o ediție dedicată procesării plăcilor flexo. Specialiștii care au discutat despre avantajele și dezavantajele celor două metode au fost Peter J. Fronczkiewicz (manager de produs, Flint Group), Eric Gibbs (director de vânzări, Flint Group), Jessica Harrell (director tehnic, Anderson&Vreeland) și Peter Spain (manager de dezvoltare a afacerii, Anderson&Vreeland)

Citeste »

Actega Metal Print a instalat în plină pandemie 2 unități de metalizare EcoLeaf™ pentru producători de etichete din Spania și Germania

Unitățile EcoLeaf pentru realizarea efectului metalic au fost recent instalate în cadrul tipografiei deținute de Germark – unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare etichete cu sediul în Barcelona, Spania – precum și în unitatea de producție din Endingen, Germania a convertorului Volherbst Druck, care tipărește etichete pentru vinuri, băuturi spirtoase și alte produse de lux.

Citeste »

Flint Group anunță o nouă achiziție pentru sectorul cernelurilor pe bază de apă și al ambalajelor din hârtie și carton

Flint Group Packaging Inks a anunțat la începutul lunii octombrie debutul unui nou parteneriat după achiziționarea companiei Poteet Printing Systems LLC, cu sediul în Carolina de Nord, care produce și vinde cerneluri pe bază de apă pentru aplicații de tipar flexo către furnizorii de servicii de imprimare și convertorii din SUA. Compania sprijină de asemenea și sectorul de ambalaje din hârtie/carton ondulat imprimate digital.

Citeste »

Metoda de imprimare 3D „eggshell” promite să revoluționeze ingineria și arhitectura

Cercetătorii din cadrul Universității Tehnico-Științifice ETH Zürich din Elveția, alături de compania germană de inginerie Basler & Hofmann, au creat în curtea sediului acesteia din urmă structura denumită „Copacul Viitorului” utilizând procesul de imprimare 3D revoluționar „eggshell” (coajă de ou) care presupune imprimarea și utilizarea unor structuri subțiri de 1,5 mm grosime

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide