Mimaki lansează noile modele din seria UJF, impunând standarde superioare în imprimarea direct-to-object

Mimaki – lider în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni – a lansat la începutul lunii septembrie 2021 patru noi imprimante industriale UV LED inkjet Direct-to-Object (DTO), de mare viteză. Prin noile echipamente UJF-7151plus II și seria de format mic UJF-MkII e (UJF-3042MkII e, UJF-6042MkII e și UJF-3042MkII Ex e) producătorul stabilește noi standarde de performanță și creativitate pe sectorul de imprimare directă. Aceste soluții de ultimă oră vor fi disponibile comercial începând cu decembrie 2021 în portofoliul Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

Citeste »

EFI a lansat cea mai rapidă imprimantă textilă de pe piață la TME Istanbul

Electronics For Imaging, Inc. (EFI) – producător internațional de tehnologie destinată sectorului de imprimare digitală – a lansat imprimanta Reggiani Hyper pentru materiale textile. Aceasta a fost prezentată în cadrul expoziției Textile Machinery Exhibition (TME) care a avut loc în perioada 8-11 septembrie 2021 în cadrul centrului expozițional IFM din Istanbul, Turcia.

Citeste »

Imprimarea 3D relansează domeniile creative

Imprimarea 3D își construiește propriul drum în domeniul artelor, ajutând creativitatea să atingă cu adevărat noi vârfuri. Cum pot merge mână în mână arta și tehnologia? În acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai uimitoare proiecte prin care creatori din aproape toate ramurile lumii artistice internaționale dovedesc că se adaptează la schimbările tehnologice, acceptând cu brațele deschise imprimarea 3D ca pe un mijloc de a-și pune în practică ideile creative.

Citeste »

Prima școală imprimată 3D în doar 18 ore

Imprimarea 3D și-a dovedit potențialul pentru îmbunătățirea infrastructurii sociale în țările neindustrializate – una dintre primele școli construite cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D a fost inaugurată în această vară în Malawi, Africa.

Citeste »

Flexografia – cea mai ecologică tehnologie pentru inscripționarea ambalajelor

Summitul virtual privind schimbările climatice organizat de președintele american Joe Biden în aprilie 2021 demonstrează interesul și implicarea de care dau dovadă liderii diferitelor state în privința măsurilor ecologice de reducere a gazelor cu efect de seră (GES). Acest context promite să modifice legile care afectează industrii întregi, printre care și cea poligrafică – acestea ar putea fi obligate ca în viitorul apropiat să își reducă emisiile de CO2 dar și emisiile de alte gaze care contribuie la încălzirea globală, precum CH4 (metan) sau N2O (protoxid de azot).

Citeste »

Agfa lansează noul echipament Avinci CX3200 pentru imprimare prin sublimare

Furnizorul de echipamente și consumabile pentru tipar offset și digital, Agfa Graphics, a lansat noua imprimantă roll-to-roll pentru aplicații de imprimare prin sublimare – Avinci CX3200. Echipamentul poate imprima fie direct pe textile, fie pe hârtie de transfer, garantând productivitate mare și imprimare de calitate pe o gamă diversă de materiale textile pe bază de poliester.

Citeste »

Bobst 96S a stabilit un record mondial în imprimarea flexo a ambalajelor

Potrivit Bobst, important producător de echipamente pentru furnizorii de servicii de imprimare etichete și ambalaje, modelul flexo 96S cu cilindru central instalat în cadrul unității de producție a Panther Print GmbH – parte a Pather Group, cu sediul central în Wustermark, Germania – a realizat un record mondial reușind să imprime peste un milion de metri pătrați de carton ondulat în decursul a 24 de ore.

Citeste »

Masa de imprimare sau caruselul serigrafic?

Furnizorii serviciilor de serigrafie aflați la început de drum au la dispoziție două sisteme manuale pe care le pot utiliza pentru a personaliza materialele textile: masa serigrafică de imprimare și caruselul serigrafic. Deși acesta din urmă este varianta preferată de majoritatea printerilor, masa serigrafică are la rândul său anumite avantaje demne de luat în considerare.

Citeste »

3D în milioane de culori cu Mimaki 3DUJ-2207

Imprimanta compactă 3DUJ-2207 este la fel de remarcabilă precum predecesoarea sa, 3DUJ-553 – cea care a făcut istorie fiind prima imprimantă 3D din lume capabilă să redea peste 10 milioane de culori. Disponibilă comercial din 2018, 3DUJ-2207 folosește aceleași tehnologii, rășini, material de suport și software precum cea care a oferit popularitate seriei 3D de la Mimaki.

Citeste »

Tehnologiile inovatoare care au redefinit serigrafia și impactul acestora asupra mediului

Serigrafia a reprezentat de-a lungul timpului un factor de risc pentru angajații tipografiilor și pentru mediul înconjurător din cauza cernelurilor pe bază de solvenți utilizate – care eliberează în atmosferă compuși organici volatili – dar și a lămpilor UV cu mercur care produc ozon. Însă dezvoltarea tehnologiei de uscare LED UV a redus în mod semnificativ riscurile acestui procedeu de imprimare.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide