Webinarul Flint Group – procesarea termică vs. developarea în solvent a plăcilor de imprimare flexo

Flint Group a continuat pe data de 23 septembrie 2020 seria sesiunilor de tip webinar cu o ediție dedicată procesării plăcilor flexo. Specialiștii care au discutat despre avantajele și dezavantajele celor două metode au fost Peter J. Fronczkiewicz (manager de produs, Flint Group), Eric Gibbs (director de vânzări, Flint Group), Jessica Harrell (director tehnic, Anderson&Vreeland) și Peter Spain (manager de dezvoltare a afacerii, Anderson&Vreeland)

Citeste »

Actega Metal Print a instalat în plină pandemie 2 unități de metalizare EcoLeaf™ pentru producători de etichete din Spania și Germania

Unitățile EcoLeaf pentru realizarea efectului metalic au fost recent instalate în cadrul tipografiei deținute de Germark – unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare etichete cu sediul în Barcelona, Spania – precum și în unitatea de producție din Endingen, Germania a convertorului Volherbst Druck, care tipărește etichete pentru vinuri, băuturi spirtoase și alte produse de lux.

Citeste »

Flint Group anunță o nouă achiziție pentru sectorul cernelurilor pe bază de apă și al ambalajelor din hârtie și carton

Flint Group Packaging Inks a anunțat la începutul lunii octombrie debutul unui nou parteneriat după achiziționarea companiei Poteet Printing Systems LLC, cu sediul în Carolina de Nord, care produce și vinde cerneluri pe bază de apă pentru aplicații de tipar flexo către furnizorii de servicii de imprimare și convertorii din SUA. Compania sprijină de asemenea și sectorul de ambalaje din hârtie/carton ondulat imprimate digital.

Citeste »

Metoda de imprimare 3D „eggshell” promite să revoluționeze ingineria și arhitectura

Cercetătorii din cadrul Universității Tehnico-Științifice ETH Zürich din Elveția, alături de compania germană de inginerie Basler & Hofmann, au creat în curtea sediului acesteia din urmă structura denumită „Copacul Viitorului” utilizând procesul de imprimare 3D revoluționar „eggshell” (coajă de ou) care presupune imprimarea și utilizarea unor structuri subțiri de 1,5 mm grosime

Citeste »

Webinarul Flint Group – soluțiile experților pentru minimizarea efectelor de bounce și banding

Pe data de 22 iulie 2020, Flint Group – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de tehnologie și consumabile pentru industriile de imprimare și ambalare – a organizat webinarul „Cut The Chatter! How to Minimize Bounce and Banding” în cadrul căruia Rich Emmerling, director tehnic Flint Group Flexographic, a oferit sfaturi furnizorilor de servicii de imprimare care se confruntă cu două probleme specifice – efectele de bounce și banding.

Citeste »

Mimaki asigură calitate fotografică și în printul 3D (acest articol conține informații tehnice detaliate despre imprimanta UV LED 3DUJ-553)

3DUJ-553 este prima imprimantă 3D din lume ce are capacitatea de a reda peste 10 milioane de culori, permițând producția de elemente de semnalistică, prototipuri, piese și diverse alte obiecte. Tehnologia care stă la baza acestui echipament elimină totodată necesitatea pictării manuale a produselor rezultate, care adesea este consumatoare de timp.

Citeste »
Mimaki 3DUJ-553

3D pentru 640 de miliarde de dolari

Majoritatea fondurilor europene, planificate deja, sunt în mare parte alocate programelor care dezvoltă cercetarea, inovația, realitatea augumentată, realitatea virtuală și inteligența artificială.

Citeste »
Standul Romflexo la Pack Show 2019

Romflexo – atelierul de etichete cu valoare adăugată

Romflexo Group SRL este o firmă cu capital 100% românesc, care produce echipamente pentru ștanțarea etichetelor în rolă și utilaje conexe de finisare. Compania din Iași, ce are deja o experiență de peste 10 ani în domeniu, a fost prezentă cu stand la Pack Show – târgul de packaging organizat la sfârșitul lunii octombrie la Romexpo București. Participarea Romflexo la ediția de anul acesta a târgului este cea de-a doua în calitate de expozant. La stand l-am reîntâlnit pe dl. ing. Radu Coșeru, Director Tehnic și asociat în cadrul companiei, care ne-a prezentat o soluție completă de producție a etichetelor, respectiv un echipament pentru ștanțarea etichetelor autocolante blank, o mașină pentru numărat etichete și un utilaj de tăiat tuburi din carton

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide