Masini de stantare cu viteze impresionante de la Huatai, partener Naroti Machinery

Huatai Printing Machinery Co., Ltd. din China, avand sediul in apropiere de Beijing, si-a demarat activitatea acum aproape treizeci de ani, fiind primul producator privat de masini de stantat din China. Compania, aflata in proprietatea dnei Jessica Yang (care este si Director de Marketing in cadrul firmei si care ne-a prezentat firma la standul propriu din incinta DRUPA 2024) este o afacere de familie mostenita de aceasta de la tatal ei, care fusese directorul unei foste fabrici producatoare de stante din proprietatea statului. In cele trei decenii de la infiintare, firma chineza s-a concentrat doar pe calitate si performanta in producerea masinilor de stantat, a masinilor de stantare si aplicare folio la cald si a masinilor de stantat cu full debavurare (blanking), dezvoltand o expertiza impresionanta in acest sector insotita de performante de invidiat la nivel mondial

Citeste »

Evolutii si tendinte in sectorul fotografiilor printate incepand cu luna februarie

Imprimarea fotografiilor a evoluat considerabil in ultimii ani, iar noile tehnologii au jucat un rol major in aceasta transformare. Industria de imprimare fotografica se adapteaza in permanenta la noile tendinte si inovatii tehnologice, astfel incat sa poata satisface nevoile si cerintele unui public din ce in ce mai exigent. Ceea ce este mai important este ca acest sector se pregateste pentru o serie de schimbari semnificative incepand cu februarie 2024. Vom explora succint cateva trenduri si evolutii in materie de echipamente folosite, tendinte de design, calitate, durabilitate si sustenabilitate, digitalizarea procesului de imprimare, integrarea in industria de divertisment si publicitate, precum si noile modele de afaceri in acest domeniu

Citeste »

Print Systems – un nou partener de incredere pentru tipografiile flexografice din Romania

In perioada 11-14 septembrie 2023, echipa „Afaceri Poligrafice” a monitorizat pentru cititorii nostri Labelexpo (Bruxelles), cel mai mare targ global dedicat productiei de etichete, eveniment asteptat cu nerabdare de toti jucatorii din piata dupa o pauza de 4 ani legata de pandemie. In imensa zona de expozitie, un numar mare de companii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, au prezentat la standurile lor cele mai recente inovatii, printre care s-a remarcat Print Systems. Domnul Dariusz Szymendera, director general, ne-a surprins cu vestea inceperii vanzarilor in Romania prin intermediul unui distribuitor roman dedicat produselor si sistemelor sale. Mai jos, Dariusz ne face cunostinta cu Print Systems

Citeste »

Imprimantele 3D cu rasina: principiul de functionare si în ce conditii sunt recomandate

Imprimantele 3D pot fi folosite atat pentru proiectele personale, cat si în diferite sectoare sau industrii: autoturisme, digital, bijuterii, arhitectura etc. Din moment ce tot mai multe domenii de activitate încep sa cunoasca si sa beneficieze de avantajele unor astfel de dispozitive (imprimante 3D cu rasina, dar si pe filament), în ultimul timp acestea au devenit mult mai accesibile ca pret, dar si mai comune

Citeste »

Premiul International pentru Gravura si Zilele Gravurii 2023

Asociatia Europeana de Rotogravura (AER) ii invita pe toti jucatorii din industria gravurii sa participe la Premiul sau International pentru Gravura. Evenimentul este deschis pentru toti printerii, gravorii, precum si producatorii de cilindri si utilaje care sunt implicati in productia de materiale imprimate prin gravura.

Citeste »

Imprimarea intaglio este mai sustenabila decat s-ar putea crede

Reutilizarea aproape nesfarsita a cilindrilor de imprimare si ciclurile de material inchise in pregatirea cilindrilor favorizeaza sustenabilitatea imprimarii intaglio (sau tiparul adanc) in comparatie cu alte procese de imprimare. Sustenabilitatea a devenit un criteriu tot mai important in alegerea celui mai potrivit proces de imprimare. Acest lucru presupune evaluarea detaliata a proceselor de productie dintr-un punct de vedere ecologic.

Citeste »

Targul Hunkeler Innovationdays 2023 din perspectiva celor mai noi tehnologii inkjet

Desfasurat ca de obicei in Lucerne, Elvetia, in perioada 27 februarie – 2 martie, Targul Tehnologiilor de Print Hunkeler Innovationdays (HID), a devenit cu timpul de la o simpla „zi a portilor deschise” pentru vizionarea finisarilor web, cel mai important eveniment pentru imprimarea digitala de mare volum. De-a lungul anilor, in cadrul sau am fost martorii unei migrari a interesului in domeniul tehnologiilor de imprimare de la monocromie catre policromie, de la toner catre inkjet si de la imprimarea tranzactionala pentru afaceri catre imprimarea comerciala si a publicatiilor de inalta calitate – intregul eveniment cunoscand o diversificare tot mai mare.

Citeste »

Imprimarea UV ar putea fi viitorul în colantarea autovehiculelor, ne asigură Mimaki

Odată cu progresele înregistrate în sectorul imprimării digitale, cele mai recente cerneluri cu uscare rapidă UV oferite de compania japoneză Mimaki prezintă firmelor de colantare auto o nouă modalitate revoluționară de a-şi îmbunătăți serviciile. Colantarea autovehiculelor a devenit mai creativă și mai inovatoare decât oricând. Trendurile actuale se axează pe noi texturi vii, culori strălucitoare și modele îndrăznețe care de multă vreme ornamentează vehiculele din întreaga lume; sunt trenduri care par să rămână populare în anii care urmează.

Citeste »

Parteneriatul Geko-Brother plasează imprimarea textilelor la un nou nivel

Brother International – lider mondial în producția de mașini de cusut industriale și echipamente de imprimare direct pe textile – a fost prezent la expoziția Print&Sign 2022 din București (4-7 octombrie, Romexpo) prin intermediul reprezentantului său Gerald Kohn, manager de vânzări în cadrul Brother International Germania, filială care gestionează piețele din regiunea EMEA – Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Echipamentele de imprimare digitală Brother sunt disponibile în România și Bulgaria prin parteneriatul producătorului japonez cu distribuitorul român Geko.

Citeste »

Noile imprimante DTG șterg granițele dintre comercial și industrial

Potrivit companiei de cercetare de piață Keypoint Intelligence, lansările de imprimante direct-to-garment (DTG) din acest an demonstrează că diferențele dintre imprimantele comerciale și cele industriale se estompează. Noile imprimante DTG oferă viteză și precizie mai mari și tehnologii mai avansate – toate acestea cu o amprentă la sol mai mică și prețuri mai avantajoase. Iată modul în care noile imprimante DTG reușesc să șteargă granițele dintre comercial și industrial.

Citeste »

Mons Medius a anunțat parteneriatul cu Metis la Print&Sign 2022

Metis este un important producător italian de scanere de înaltă calitate destinate industriilor decorațiunilor, de marketing, de modă și ceramică, instituțiilor culturale, furnizorilor de servicii de imprimare/digitalizare de înaltă calitate, designerilor, dezvoltatorilor de jocuri video și profesioniștilor din domeniile creative. În cadrul târgului Print&Sign 2022 de la București (Romexpo, 4-7 octombrie) Mons Medius – unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologii de printare, tăiere și formare din România – a anunțat oficial parteneriatul cu Metis, devenind astfel distribuitor unic al companiei în România și Bulgaria.

Citeste »

Inkcups va prezenta echipamente de top la PRINTING United 2022

Inkcups – lider global în producția de tehnologie pentru imprimarea direct pe obiecte – va participa la PRINTING United 2022, cel mai mare târg de tehnologie de imprimare din America de Nord, unde va prezenta publicului o selecție de echipamente de top din portofoliul său. Expoziția va avea loc în perioada 19-21 octombrie în cadrul Centrului de Convenții Las Vegas din Nevada, SUA.

Citeste »

Brother GTX-600 – imprimarea DTG cu posibilități creative infinite

Brother International – lider mondial în producția de mașini de cusut industriale și echipamente de imprimare – a lansat la începutul anului 2022 imprimanta industrială direct-to-garment (DTG) GTX-600 pentru a susține creșterea pieței globale de imprimare DTG care se preconizează că va atinge valoarea de 2,31 miliarde de dolari până în 2023, față de 1,76 miliarde de dolari în 2018. Geko – dealer autorizat Brother International în România – a ales să își sărbătorească cei 20 de ani de activitate în România împliniți în luna august prin expunerea la Print&Sign 2022 a acestui echipament revoluționar.

Citeste »

GO GREEN în imprimarea digitală pe textile din poliester

Grup Transilvae (GT) – furnizor pentru soluții de imprimare în format mare și industrial, color management și produse/servicii complementare – observă un trend ascendent în zona de imprimare a textilelor din poliester pe segmentele de modă, îmbrăcăminte sportivă dar și în zona de amenajări interioare și semnalistică. Acest trend este susținut de inovația din domeniul imprimării digitale, poliesterul imprimat digital devenind astfel unul dintre cele mai sustenabile materiale textile de pe piață.

Citeste »

Tehnologia direct-to-film revoluționează personalizarea pe textile

AMDigital – furnizor de servicii și echipamente de imprimare și personalizare – a lansat în 2022 brandul DTFLab și este un deschizător de drumuri pe piața românească în privința popularizării și comercializării tehnologiei direct-to-film (DTF). DTF este alternativa modernă mai simplă, versatilă și necostisitoare pentru metodele devenite deja convenționale precum direct-to-garment, serigrafie, sublimare sau imprimare prin transfer termic cu folie, fiind singura care permite personalizarea textilelor la calitate fotografică prin tipărire și transfer pe contur, fără a fi necesară folosirea unui cutter digital.

Citeste »

hubergroup relansează și optimizează portofoliul flexo UV

hubergroup Print Solutions, important producător de cerneluri și produse adiacente pentru industria de print, a anunțat relansarea portofoliului flexo UV sub noua marcă – „iray”. Compania a luat această decizie datorită creșterii cererii pentru cerneluri UV flexo pe sectorul de ambalaje alimentare și ambalaje/etichete nealimentare sofisticate.

Citeste »

Sublimare stabilă și calitate constantă cu noul Mimaki TS330-1600

Piața globală de imprimare digitală a textilelor a fost evaluată la 2 041,50 milioane de dolari în 2018 și se preconizează că va ajunge la 2 631,4 milioane de dolari în 2023, înregistrând o rată anuală de creștere (CAGR) de 12,8% în perioada 2019-2023. Pe data de 14 iulie 2022, Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – a organizat webinarul „TS330-1600 Dye Sublimation Inkjet Printer” în cadrul căruia reprezentanții producătorului japonez – Mark Sollman și Rob Hom – au dezvăluit informații despre proaspăt lansatul echipament de imprimare prin sublimare roll-to-roll pe textile TS330-1600.

Citeste »
Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide