Brother GTX-600 – imprimarea DTG cu posibilități creative infinite

Brother International – lider mondial în producția de mașini de cusut industriale și echipamente de imprimare – a lansat la începutul anului 2022 imprimanta industrială direct-to-garment (DTG) GTX-600 pentru a susține creșterea pieței globale de imprimare DTG care se preconizează că va atinge valoarea de 2,31 miliarde de dolari până în 2023, față de 1,76 miliarde de dolari în 2018. Geko – dealer autorizat Brother International în România – a ales să își sărbătorească cei 20 de ani de activitate în România împliniți în luna august prin expunerea la Print&Sign 2022 a acestui echipament revoluționar.

Citeste »

GO GREEN în imprimarea digitală pe textile din poliester

Grup Transilvae (GT) – furnizor pentru soluții de imprimare în format mare și industrial, color management și produse/servicii complementare – observă un trend ascendent în zona de imprimare a textilelor din poliester pe segmentele de modă, îmbrăcăminte sportivă dar și în zona de amenajări interioare și semnalistică. Acest trend este susținut de inovația din domeniul imprimării digitale, poliesterul imprimat digital devenind astfel unul dintre cele mai sustenabile materiale textile de pe piață.

Citeste »

Tehnologia direct-to-film revoluționează personalizarea pe textile

AMDigital – furnizor de servicii și echipamente de imprimare și personalizare – a lansat în 2022 brandul DTFLab și este un deschizător de drumuri pe piața românească în privința popularizării și comercializării tehnologiei direct-to-film (DTF). DTF este alternativa modernă mai simplă, versatilă și necostisitoare pentru metodele devenite deja convenționale precum direct-to-garment, serigrafie, sublimare sau imprimare prin transfer termic cu folie, fiind singura care permite personalizarea textilelor la calitate fotografică prin tipărire și transfer pe contur, fără a fi necesară folosirea unui cutter digital.

Citeste »

hubergroup relansează și optimizează portofoliul flexo UV

hubergroup Print Solutions, important producător de cerneluri și produse adiacente pentru industria de print, a anunțat relansarea portofoliului flexo UV sub noua marcă – „iray”. Compania a luat această decizie datorită creșterii cererii pentru cerneluri UV flexo pe sectorul de ambalaje alimentare și ambalaje/etichete nealimentare sofisticate.

Citeste »

Sublimare stabilă și calitate constantă cu noul Mimaki TS330-1600

Piața globală de imprimare digitală a textilelor a fost evaluată la 2 041,50 milioane de dolari în 2018 și se preconizează că va ajunge la 2 631,4 milioane de dolari în 2023, înregistrând o rată anuală de creștere (CAGR) de 12,8% în perioada 2019-2023. Pe data de 14 iulie 2022, Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – a organizat webinarul „TS330-1600 Dye Sublimation Inkjet Printer” în cadrul căruia reprezentanții producătorului japonez – Mark Sollman și Rob Hom – au dezvăluit informații despre proaspăt lansatul echipament de imprimare prin sublimare roll-to-roll pe textile TS330-1600.

Citeste »

Ricoh a lansat sistemul multifuncțional IM CW2200 ideal pentru utilizatorii de CAD

Ricoh – lider în furnizarea de echipamente de imprimare comercială și industrială, servicii IT și soluții de management al documentelor – a lansat noul sistem compact multifuncțional de mare format Ricoh IM CW2200, proiectat pentru utilizatorii de software CAD și GIS, fiind ideal totodată și în industria automotive, construcții, departamentele de reprografie ale diverselor instituții, dar și în micile centre de copiere.

Citeste »

Landa inaugurează o nouă fabrică pentru consumabile în Olanda

Landa Digital Printing – parte a grupului israelian Landa, producător de tehnologie de imprimare inovatoare – a anunțat la începutul lunii august 2022 inaugurarea unei noi unități europene de producție a consumabilelor în Sittard, Olanda. Noua fabrică va permite companiei să își dubleze capacitatea de producție pentru a putea susține creșterea rapidă a cererii de cerneală datorată volumelor de imprimare în creștere ale clienților.

Citeste »

Image Access prezintă noile scannere Bookeye 5 la IFLA WLIC 2022

Image Access – producător și furnizor internațional de scannere de format mare și soluții de digitalizare – își prezintă întreaga gamă de scannere pentru cărți Bookeye 5 în cadrul expoziției IFLA WLIC 2022 din Dublin, Irlanda (26-28 iulie 2022). IFLA World Library and Information Congress (WLIC) este un eveniment internațional dedicat bibliotecilor și sectorului serviciilor de informare.

Citeste »

Etapele producerii unei plăci flexografice

Flexografia este un proces de imprimare directă utilizat la scară largă în industria ambalajelor, în special pentru producția de etichete. Cu toate acestea tehnologia flexo este mai puțin cunoscută în comparație cu alte metode de imprimare industrială.

Citeste »

KODAK ASCEND permite imprimarea și înnobilarea dintr-o singură trecere a cartonului pliabil

Popularitatea cutiilor din carton pliabil imprimate digital și finisate dintr-o singură trecere a fost consolidată de pandemie. În cazul ambalajelor alimentare se înregistrează o creștere a cererii pentru unități de ambalare mai mici, mai variate și ecologice, reflectând creșterea constantă a numărului de gospodării mici și/sau formate dintr-o singură persoană, precum și cererea tot mai diferențiată a consumatorilor. Pentru aceste aplicații producătorul KODAK a dezvoltat imprimanta digitală electrofotografică având alimentare în coală – KODAK ASCEND.

Citeste »

Mark Andy și-a prezentat echipamentele hibride la Power of Hybrid Forum 2022

Mark Andy – producător inovator de echipamente narrow/mid-web de imprimare și finisare – a găzduit recent peste 250 de vizitatori internaționali în cadrul evenimentului cu porțile deschise „Power of Hybrid Forum 2022”. Evenimentul a durat două zile și a avut loc în showroom-ul din Varșovia al companiei, fiind o oportunitate de a prezenta gama Mark Andy de imprimante hibride digitale/flexo și cea mai recentă tehnologie flexo – Evolution.

Citeste »

swissQprint prezintă o nouă soluție pentru imprimarea UV direct pe sticlă

Elementele din sticlă imprimate individual sunt un trend în designul interior, fie că vorbim despre panourile decorative pentru bucătării, decorațiunile pentru perete, compartimentarea spațiilor sau ușile din sticlă. Pentru cei care oferă deja astfel de servicii, dar și pentru cei care intenționează să facă acest lucru, swissQprint a pregătit un pachet interesant: o soluție mecanică pentru un proces de imprimare eficient și curat, completată de o gamă de cerneală pentru o aderență optimă.

Citeste »

Kornit va prezenta la FESPA sistemele DTG MAX

Kornit Digital – lider internațional în producția de tehnologie pentru imprimare digitală sustenabilă pe materiale textile – va fi prezent la târgul FESPA 2022 (31 mai-3 iunie, Messe Berlin) unde va organiza pentru prima dată în Europa demonstrații live ale tuturor celor trei sisteme MAX.

Citeste »

Epson lansează prima imprimantă direct-to-fabric în America de Nord

Epson – lider internațional în producția de tehnologie de imprimare inkjet – a lansat recent pe piața din America de Nord imprimanta Monna Lisa 8000 (ML-8000) pentru imprimare directă pe textile. Noul model este rezultatul a peste 20 de ani de cercetare și combină ingineria de precizie cu un design avansat pentru a permite imprimarea pe o gamă diversă de materiale textile.

Citeste »

Xeikon prezintă TITON – revoluționara tehnologie de imprimare cu toner uscat

Pe data de 30 martie 2022 Xeikon a organizat o conferință de presă virtuală în cadrul căreia echipa sa de management – în frunte cu Benoit Chatelard (Președinte și CEO Flint Group/Xeikon), Filip Weymans (vicepreședintele departamentului de marketing la nivel global) și Danny Mertens (manager de comunicare) – a prezentat trendurile actuale și modul în care Xeikon continuă să inoveze. Compania a oferit publicului și primele informații despre Xeikon Titon, o soluție sustenabilă cu toner uscat, extrem de relevantă pentru piața de etichete și ambalaje flexibile din hârtie. Potrivit producătorului, Titon va extinde oportunitățile convertorilor din întreaga lume și are potențialul de a revoluționa peisajul imprimării digitale.

Citeste »

Webinar Formlabs: ce este și ce beneficii oferă tehnologia de imprimare 3D SLS

Formlabs este un important dezvoltator și producător de tehnologie de imprimare 3D (hardware, software și materiale) pentru producție și prototipare, cu sediul central în SUA. Compania activează pe piața 3D internațională de peste 10 ani, a debutat cu tehnologie SLA (stereolitografie) pe bază de rășină iar în ultimii ani a pătruns și pe piața SLS (sinterizare selectivă cu laser) pe bază de pulbere. Pe data de 12 aprilie 2022, Formlabs a organizat webinarul „High Performance SLS Printing – Reliable and Easy to Use”, transmis în direct de la sediul Formlabs din Berlin și prezentat de Sean Doyle, director al departamentului de soluții tehnice din cadrul companiei.

Citeste »

Tehnologia de imprimare 3D a startup-ului Carbon este „viitorul producției digitale”

Imaginea noastră cu privire la viitor seamănă deseori cu un serial științifico-fantastic demn de Netflix, în care este imposibil să mai facem diferența între androizi și oameni. Pe măsură ce entuziasmul pentru creațiile și realitățile virtuale crește, startup-ul Carbon din Silicon Valley se angajează să plaseze lucrurile din spațiul virtual în spațiul fizic într-un mod complet nou, nemaiîntâlnit până acum – totul cu ajutorul imprimării 3D.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide