Xeikon sprijină industria de packaging prin publicarea ghidului gratuit despre migrarea cernelii

Xeikon, divizie a Flint Group și unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie digitală pentru imprimare, a publicat recent raportul „Migration-Optimized Digital Ink Systems for Packaging Printing”, care oferă informații utile despre criteriile care trebuie luate în considerare în ceea ce privește comportamentul de migrare a cernelurilor la achiziționarea unui echipament de imprimare digitală.

Citeste »
Design vintage realizat de CRUCE Design Group pentru Solar

Care vor fi trendurile din industria de ambalaje în noul an

Dacă în 2020 am observat importanța comerțului online în viața de zi cu zi, trendurile anului 2021 în materie de ambalaje au un numitor comun: vor evolua de la designurile care sunt comerciale în mod evident la cele care au și o funcție artistică mai pronunțată. Comerțul online ne privează de experiența produselor la raft, în spațiile de retail, așa că designerii și producătorii vor fi nevoiți să creeze noi experiențe de brand, livrate prin intermediul ambalajelor și mediului e-commerce.

Citeste »

Noua epocă a ambalajului inteligent ca experiență „conectată”

Ambalajele „smart” sau „inteligente” folosesc tehnologia pentru a îmbunătăți funcțiile ambalajului tradițional – protejarea, conservarea și promovarea produsului – sau pentru a introduce funcții cu totul noi, precum capacitatea de predicție. Ambalajele „conectate” compun un subdomeniu al ambalajelor inteligente, care ajută la îmbunătățirea valorii produsului prin conectarea formei sale fizice la informații digitale.

Citeste »

Touchguard și DS Smith lansează ambalajele cu protecție antivirală

Touchguard, lider în domeniul tehnologiei de tratare a suprafețelor și DS Smith, unul dintre cei mai importanți furnizori de ambalaje din carton, produse din hârtie și servicii de reciclare la nivel mondial, au dezvoltat o tehnologie inovatoare aplicabilă ambalajelor ce reduce semnificativ riscul infectării cu bacterii și virusuri, permițând totodată reciclarea în proporție de 100% a cartonului.

Citeste »

UPM Raflatac investește 13 milioane EUR în producția de etichete linerless

UPM Raflatac, unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale pentru producția de etichete sustenabile, își consolidează poziția pe piața etichetelor linerless printr-o investiție în valoare de 13 milioane EUR, care va mări capacitatea de producție a substraturilor linerless destinate imprimării termice directe (DT) cu 100 milioane mp anual. Noua linie din Nowa Wieś, Polonia va fi complet funcțională până la sfârșitul anului 2021.

Citeste »

CCL Label oferă o nouă interpretare a etichetei „conectate”

CCL Label, unul dintre cei mai importanți furnizori globali pe sectorul producției de ambalaje premium și etichete, introduce pe piață o variantă inovatoare a etichetelor „conectate”. Este vorba despre o tehnologie bazată pe browser care nu mai necesită instalarea unor aplicații inutile în telefonul consumatorilor, transformând interacțiunea cu ambalajul într-o experiență mai eficientă și intuitivă.

Citeste »

Transformări aduse de Covid-19 asupra industriei de packaging la nivel internațional

Pandemia Covid-19 a provocat haos la nivel mondial iar diferitele lanțuri de aprovizionare, printre care și cel al industriei producătoare de ambalaje, au fost obligate să se adapteze la noile cereri fără precedent. Cum a reacționat industria de packaging? Care sunt ramificațiile pe termen scurt și lung ale pandemiei? Cum a afectat ea prioritățile industriei de ambalaje? Acestea sunt doar câteva întrebări la care experți ai industriei încearcă să răspundă.

Citeste »

Xeikon 3500 adaugă o nouă aplicație în portofoliul producătorilor de etichete și ambalaje personalizate

Performanța imprimantei digitale Xeikon 3500 ce are la bază tehnologia cu toner uscat, certificată pentru siguranța alimentară, i-a permis unuia dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare etichete din Polonia, Labo Print, să înființeze un nou departament pentru producția paharelor din hârtie, aplicație care se adaugă portofoliului său vast de produse.

Citeste »

Rolul ambalajelor în marketingul de tip self-service

Ambalajul nu doar că protejează produsul în timpul livrării către retailer, ci previne și deteriorarea acestuia atunci când este așezat la raft, iar multe companii realizează studii ample pe subiectul schemelor de culori, designului și al tipului de ambalaj care va atrage cel mai mult atenția publicului țintă. Deși mulți producători consideră că performanțele ambalajelor sunt mai importante decât modul în care arată, în privința vânzărilor aspectul lor poate face diferența între succes și eșec. Acest articol își propune să explice rolul ambalajelor în atragerea și păstrarea clienților, în special în medii precum supermarketurile unde este implementat marketingul de tip self-service

Citeste »

Sticla – exponenta sănătății și a eleganței în industria de packaging

Dovezile arheologice au localizat primul tip de sticlă realizată de om în Mesopotamia și Egipt, în jurul anului 3 500 î.Hr. iar primele vase din sticlă au fost realizate în aceleași spații geografice în 1 500 î.Hr. Cea mai veche sticlă de vin nedeschisă este de proveniență romană și a fost descoperită în Speyer, Germania – i se estimează o vechime de peste 1700 de ani

Citeste »
Brosura Avery Dennison

O lume sustenabilă….

Sustenabilitatea este punctul principal din agenda Avery Dennison. Aducem o abordare cu totul nouă chiar acum pentru că vedem o reală nevoie de schimbare în industria noastră. Dezvoltarea portofoliului nostru cu produse noi este condus de conceptul de sustenabilitate.

Citeste »

Startup-ul R-CREATE oferă alternativa la ambalajele de unică folosință din e-commerce

Începând cu anul 2021 va intra în vigoare norma europeană ce prevede interzicerea plasticului de unică folosință, în condițiile în care Eurostat anunță că țara noastră reciclează doar 14% din milioanele de tone de deșeuri pe care le creează anual. În acord cu nevoia de produse sustenabile pe plan european, R-CREATE a lansat primul ambalaj returnabil existent în prezent pe piața din România ca alternativă la ambalajele de unică folosință utilizate mai ales în comerțul online

Citeste »

Cea de a 17-a ediție a galei Label Industry Global Awards și-a desemnat câștigătorii

GMG Color, Lenze SE și Avery Dennison Brazilia sunt doar câteva dintre numele premiate în cadrul celei de-a 17-a ediții a prestigioasei gale “Label Industry Global Awards”, care a fost de această dată un eveniment transmis online pe data de 15 septembrie 2020. Premiile au recunoscut cele mai inovatoare, influente și populare produse și inițiative din industria internațională producătoare de ambalaje, promovate în ultimele 12 luni

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide