Tipografie, Signalistica, Trade Marketing si POSM Display, Durst, eco friendly, cerneală ecologică

Total Media anunță instalarea la Tipografia Global Print a printerului cu cerneală ECO pe bază de apă DURST P5 250WT

Total Media – reprezentant oficial Durst în România – anunță instalarea cu succes a primului printer cu cerneala pe bază de apă Durst P5 250 WT la Tipografia Global Print. Acest printer din categoria flagship face parte din noua generație de echipamente large format marca Durst, ce beneficiază de un focus special pentru printul eco-friendly, fără substanțe dăunătoare mediului.

Citeste »

Print Consult si partenerii sai

La Târgul din Bruxelles — Labelexpo Europe 2023 — echipa Afaceri Poligrafice s-a bucurat de intalnirea cu amfitrionul Gabor Bereczki, reprezentant Print Consult (Timisoara), care ne-a condus la standurile partenerilor sai occidentali. Redam mai departe esenta conversatiilor purtate cu fiecare dintre ei cu increderea ca veti descoperi o multitudine de optiuni de colaborare cu Print Consult, pe care nici nu le-ati banuit

Citeste »

Print Systems – un nou partener de incredere pentru tipografiile flexografice din Romania

In perioada 11-14 septembrie 2023, echipa „Afaceri Poligrafice” a monitorizat pentru cititorii nostri Labelexpo (Bruxelles), cel mai mare targ global dedicat productiei de etichete, eveniment asteptat cu nerabdare de toti jucatorii din piata dupa o pauza de 4 ani legata de pandemie. In imensa zona de expozitie, un numar mare de companii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, au prezentat la standurile lor cele mai recente inovatii, printre care s-a remarcat Print Systems. Domnul Dariusz Szymendera, director general, ne-a surprins cu vestea inceperii vanzarilor in Romania prin intermediul unui distribuitor roman dedicat produselor si sistemelor sale. Mai jos, Dariusz ne face cunostinta cu Print Systems

Citeste »

Cand devine ideala automatizarea in sectorul de packaging?

La fel ca multe alte sectoare, industria de packaging a fost nevoita sa se confrunte cu un mare numar de modificari in circumstantele exterioare – unele placut surprinzatoare, altele mai putin. Printre aceste fenomene se numara si temutul spectru al „crizei de operatori calificati”. In pofida cererii pentru serviciile lor, companiile intampina probleme in gasirea personalului necesar.

Citeste »

Masa de taiat IECHO model TK4S, cea mai buna alegere pentru prelucrarea materialelor de format mare

Mesele de taiat produse de compania chineza IECHO cu sediul in Hangzhou City se bazeaza pe un concept de design modular care este unic pe piata – flexibil si usor de extins. Astfel, utilizatorii isi pot configura sistemele de taiere digitale in functie de cerintele individuale de productie si pot gasi solutia de taiere potrivita pentru fiecare dintre aplicatiile lor. De asemenea, ei pot investi intr-o tehnologie de taiere robusta si rezistenta in timp. Firma ofera mese de taiat digitale elegante si de inalta precizie pentru materiale flexibile, cum ar fi tesaturi, piele, mochete, placi de spuma, cauciuc etc.

Citeste »

XSYS lanseaza placa digitala Nyloflex® FTV pentru ambalaje flexibile de inalta calitate

Noua placa se preteaza la imprimarea flexografica pe substraturi de folie cu cerneluri pe baza de solventi, in timp ce ofera o calitate de imprimare exceptionala si omogena, cu cele mai fine puncte de evidentiere. Este optimizata atat pentru expunerea la lumina UV, cat si pentru expunerea la lumina LED, ceea ce duce la diminuarea gradului de complexitate in camera de fixare a placilor. Totodata, noua formula face ca placile sa fie mai putin predispuse la umflare

Citeste »

Ghidul ambalajelor biodegradabile

Deseurile solide se descompun prin intermediul microorganismelor cum ar fi bacteriile si fungii in timpul procesului de biodegradare. Pentru a fi considerate biodegradabile, aceste materii trebuie sa se degradeze natural in decurs de un an si sa nu polueze mediul ambiant in procesul descompunerii. Pentru ca biodegradarea sa aiba loc, trebuie sa existe combinatia potrivita de microbi, caldura, oxigen, umiditate si lumina solara, fie ca procesul are loc in mediul casnic, fie intr-o unitate industriala. Viteza cu care se descompune gunoiul se modifica atunci cand se modifica oricare dintre acesti factori. Platformele industriale sunt proiectate pentru a gestiona cantitati uriase de deseuri intr-un mod eficient. Aceste deseuri pot fi utilizate intr-un mod inedit, si anume prin transformarea lor in ambalaje biodegradabile.

Citeste »

Interviu cu Directorul de Marketing pentru Europa de la Mark Andy despre imprimarea offset si cea digitala a etichetelor

Desi echipamentele digitale pentru imprimarea etichetelor cuceresc piata intr-un ritm alert, tehnologiile conventionale de imprimare continua sa isi mentina importanta. Etiketten-Labels, un periodic german din sectorul industriei de productie a etichetelor, a facut demersurile necesare pentru a afla de la cateva companii care este status-quo-ul actual si in plus, la ce anume ne putem astepta pe viitor.

Citeste »

𝔸𝕞𝕓𝕒𝕝𝕒𝕛𝕦𝕝 influenţează decizia de cumpărare a consumatorilor tineri?

Ambalajul este un element important al mixului de marketing, alături de produs, preţ, promoţie, locaţie şi oameni. Ciocolata este un produs pe care oamenii adoră să-l consume, indiferent de categoria de vârstă. Consumatorilor li s-a cerut să îşi imagineze că o nouă ciocolată pe care încă nu au văzut-o şi nici nu au gustat-o a fost lansată recent pe piaţă şi au fost rugaţi să îşi exprime opiniile cu privire la preferinţele lor de achiziţie. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea Kannur din India a explorat diverse repere ale ambalajului de ciocolată care ar putea să influenţeze decizia de cumpărare a consumatorilor tineri.

Citeste »

Cât de inteligente vor fi soluţiile de packaging pe care le veţi implementa în 2023?

O responsabilitate extinsă de partea producătorului, trasabilitatea coletelor, precum şi punerea la punct a sistemelor de colectare a ambalajelor refolosibile vor fi fără îndoială tot atâtea repere ale inovaţiei pe tot parcursul anului în care am intrat şi chiar în anii viitori. Însă ce rol ar putea juca packaging-ul inteligent în facilitarea acestor noi tehnologii? Andrew Manly, Director de Comunicare în cadrul Asociaţiei Jucătorilor din Industria Ambalajelor Active şi Inteligente (AIPIA), ne spune mai multe.

Citeste »

Târgul dedicat industriei cartonului revine în 2023

CCE International, singurul târg expoziţional din Europa pentru producția și conversia cartonului ondulat şi a celui pliabil va avea loc în perioada 14-16 martie la Messe Munchen, în Germania. Târgul înglobează evenimentul InPrint Munchen pentru industria de print industrial şi se va desfăşura în aceeaşi locaţie cu ICE Europe, o expoziţie pentru conversia materialelor flexibile, în rolă.

Citeste »

Echipa tehnică Grup Transilvae oferă servicii complete în toată Europa

Grup Transilvae (GT) este un distribuitor conscrat de pe piața românească în materie de soluții și servicii complete pentru industria grafică și tipar, cu o activitate susținută încă din 1994. Service-ul autorizat GT este format din 6 oameni – 5 field service engineers și un service admin (la care se adaugă încă 2 persoane pentru suportul post-vânzare) – și are peste 15 ani experiență în furnizarea de servicii de întreținere, revizie, instalare și instruire atât în România sau Republica Moldova cât și în numeroase țări europene la invitația unor furnizori precum HP și Kongsberg.

Citeste »

Ambalajele reutilizabile – soluția reală pentru eliminarea plasticului de unică folosință

Potrivit Programului Naţiunilor Unite pentru Mediu, doar aproximativ 9% din cele 9,9 miliarde de tone de plastic generate la nivel mondial începând cu anii ‘50 au fost reciclate, în timp ce jumătate din deșeurile de plastic regăsite în mediu sunt ambalaje post-consum. Cetățenii și guvernele se îndreaptă tot mai frecvent către mediul de afaceri pentru rezolvarea acestei probleme, iar companiile propun noi abordări – printre acestea soluția reutilizării și reumplerii ambalajelor se remarcă prin potențialul de a transforma comportamentul consumatorilor, generând în același timp noi fluxuri de venituri și economie de costuri pentru branduri.

Citeste »

Proiectul BeonNAT își propune să creeze ambalaje active pe bază de biomasă din arbuști

AIMPLAS – membru al Asociației pentru Industria Ambalajelor Active și Inteligente (AIPIA) – lucrează la dezvoltarea bioplasticului pentru ambalaje active destinate produselor cosmetice în cadrul Proiectului European BeonNAT. Conform reprezentanților Institutului Tehnologic al Materialelor Plastice din Valencia, acesta este doar unul dintre produsele inovatoare care vor fi dezvoltate în cadrul proiectului, obiectivul fiind acela de a promova crearea de lanțuri valorice în care să se utilizeze arbori și arbuști cultivați pe terenuri marginale ca sursă de biomasă pentru bio-industrii.

Citeste »

Mondi și Reckitt lansează un nou ambalaj pe bază de hârtie pentru detergentul de vase Finish

Producătorul global de hârtie și soluții de ambalare Mondi lansează în parteneriat cu Reckitt – furnizor de produse de sănătate, igienă și nutriție – un nou ambalaj pe bază de hârtie pentru detergentul de vase marca Finish. Astfel cele două companii intenționează să reducă semnificativ cantitatea de plastic utilizată cu până la 2 000 de tone pe an, echivalentul a 50 de milioane de sticle de 1 litru.

Citeste »
Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide