Future Factory 2021 va fi transmis live în zilele de 15 și 16 septembrie

Când realitatea cotidiană este plină de provocări, Acimga se dovedește încă o dată pregătită să se adapteze și să ofere soluții. După Decretul guvernului italian din 22 aprilie care permite organizarea de conferințe și evenimente fizice începând cu 1 iulie, asociația a decis să schimbe data evenimentului programat inițial în perioada 10 – 11 iunie. Acimga dezvăluie astăzi datele oficiale ale Future Factory: evenimentul va avea loc în zilele de 15 și 16 septembrie în cadrul Teatrului din Milano, fiind în același timp transmis prin live streaming.

Citeste »

Impactul tehnologiei digitale asupra imprimării etichetelor

Au trecut câteva decenii de când termenul „digital” a intrat pentru prima dată în vocabularul industriei de labeling. Cei care au adoptat această tehnologie încă de când piața era considerată a fi una emergentă au putut să își formeze o bază de clienți maturi, implementând soluții testate și îmbunătățite de-a lungul timpului.

Citeste »

Xeikon va participa la expoziția fizică Hunkeler Innovationdays din 2022

Xeikon este prima companie care și-a anunțat participarea la ediția cu numărul 14 a prestigiosului eveniment internațional Hunkeler Innovationdays, ce se va desfășura în cadrul centrului expozițional Messe Luzern din Elveția în zilele de 21-24 februarie 2022. Aceasta va fi cea de a noua participare consecutivă a companiei la expoziția organizată de Hunkeler AG, care se concentrează pe tehnologii de înaltă performanță în domeniile imprimării și finisării digitale.

Citeste »
Nyala 3

swissQprint și-a reafirmat excelența la virtual.drupa

Elvețienii de la swissQprint, companie producătoare de imprimante UV LED flatbed și roll-to-roll de format mare, s-au numărat printre expozanții care au participat la evenimentul online virtual.drupa ce a avut loc în zilele de 20-23 aprilie 2021. swissQprint are peste 170 de angajați în 40 de țări, iar imprimantele sale digitale de înaltă precizie instalate în întreaga lume sunt disponibile și în România prin partenerul Mons Medius – consultant și furnizor integrat de echipamente, materiale și soluții pentru industria publicitară, industria textilelor și pielăriei, precum și pentru alte industrii creative.

Citeste »

Ricoh a prezentat în avanpremieră noul echipament Pro Z75

Ricoh, importantă companie japoneză cu peste 40 de ani de experiență în producția de tehnologie inkjet pentru imprimare, a organizat pe data de 5 mai 2021 evenimentul virtual „RICOH Pro Z75 Virtual Media Unveiling” unde a oferit informații în premieră despre sistemul de imprimare inkjet cu alimentare în coală Ricoh Pro Z75 B2, care urmează a fi lansat în 2022. Potrivit producătorului, aceasta este prima unitate de imprimare automatizată inkjet în coală cu format B2 care a fost dezvoltată pentru a funcționa cu cerneluri pe bază de apă și pentru „a reflecta peisajul segmentului de tipar comercial aflat în continuă schimbare”. Ricoh este reprezentat în România de Roel SRL, firmă specializată în servicii externalizate pentru toate activitățile de imprimare, copiere și scanare documente dintr-o firmă. Roel asigură consultanță și service cu acoperire pe întreg teritoriul României.

Citeste »

Parteneriatul Kyocera – Solimar eficientizează procesele de imprimare a datelor variabile

Furnizorul de soluții software pentru industria poligrafică, Solimar Systems, a confirmat încheierea parteneriatului cu producătorul de imprimante de birou și multifuncționale, Kyocera Document Solutions Europa. Colaborarea va oferi furnizorilor de servicii de imprimare date variabile și documente tranzacționale o soluție cuprinzătoare pentru maximizarea productivității imprimantei inkjet Kyocera TASKalfa Pro 15000c.

Citeste »

Agfa lansează cea mai rapidă imprimantă inkjet din portofoliul său

Agfa Graphics, furnizor de echipamente și consumabile pentru tipar offset și digital, a lansat cea mai rapidă imprimantă inkjet din portofoliul său de până acum – Jeti Tauro H3300 UHS LED. Acest nou sistem UV LED este dedicat industriei de semnalistică și a fost dezvoltat pentru a imprima pe substraturi cu lățimi de până la 3,3 metri, în 4 sau 6 culori.

Citeste »

FESPA Coffee Break #8 – importanța printului din perspectiva agențiilor de creație

Ediția cu numărul opt a seriei de webinarii FESPA Coffee Break a avut loc pe 2 martie 2021 și a explorat perspectiva unică a unei importante agenții de creație din Londra asupra procesului de imprimare digitală, cu toate implicațiile acestuia. Evenimentul prezentat de Graeme Richardson-Locke, manager suport tehnic în cadrul FESPA, l-a avut ca invitat pe Bryan Edmondson – designer grafic, fondator și director de creație în cadrul companiei londoneze de consultanță pe probleme de design, SEA.

Citeste »

Mark Andy lansează imprimanta Digital Series iQ

Noua imprimantă hibridă Digital Series iQ de la Mark Andy îmbină tehnologia flexo a seriei Evolution cu tehnologia inkjet N610i UV de la Domino, totul pentru a le oferi utilizatorilor flexibilitate în producție și performanțe maxime la costuri accesibile.

Citeste »

EFI lansează suita de aplicații cloud EFI IQ pentru eficientizarea fluxului de lucru

Electronics For Imaging, Inc. (EFI), producător internațional de tehnologie și servicii destinate sectorului de imprimare digitală, a lansat în luna octombrie 2020 suita de aplicații cloud EFI IQ. Aceasta va permite utilizatorilor să ia decizii inteligente, bazate pe analiza datelor oferite de aplicații precum EFI IQ Dashboard, EFI Insight sau EFI Notify – care sunt compatibile cu echipamentele de imprimare digitală în coală operate cu ajutorul unui software Fiery.

Citeste »

OKI Europa lansează imprimanta „super-compactă” C650

OKI C650 este considerată a fi cea mai mică imprimantă color de înaltă performanță pentru formatul A4, având dimensiunile 395 x 430 x 290 mm. Disponibilă începând cu ianuarie 2021, noua C650 asigură flexibilitatea necesară adaptării la cererile clienților și la trendurile din industria hotelieră, a restaurantelor și a cafenelelor (HoReCa).

Citeste »

Printul digital – cel mai captivant instrument de design din toate timpurile

“Ca art director privesc lumea prin lentile creative, iar tiparul a fost mereu pentru mine un mijloc de a duce un proiect la bun sfârșit, dar în același timp simțeam că trebuie să fac anumite compromisuri pentru a obține cele mai bune rezultate. Fie că erau constrângeri legate de culori sau de procesul de producție, întotdeauna exista un factor care îmi limita creativitatea. În ultimii zece ani am avut privilegiul de a fi Creative Director al diviziei HP Indigo și astfel am avut ocazia de a înțelege mai bine printul digital, care în loc să îmi limiteze munca, mi-a permis să ating noi culmi creative și să împing limitele imaginației. Am descoperit că imprimarea digitală este cel mai bun, mai nou și mai interesant instrument de design care există” – Hadar Peled Vaissman, Art Director independent

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide