Mimaki UJF-7151 plus II – versatilitate fără compromisuri în aplicațiile industriale

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet wide format și sisteme de tăiere – a lansat la începutul anului noua imprimantă UV-LED flatbed de înaltă performanță UJF-7151 plus II. Modelul oferă precizie de neegalat, calitate superioară a imaginii și viteză sporită, îmbunătățind totodată calitatea și stabilitatea modelului anterior de înaltă clasă – UJF-7151 plus.

Citeste »

Direcțiile de evoluție a tehnologiei inkjet până în 2027

Raportul „The Future of Inkjet Printing to 2027” publicat în iulie 2022 de către compania de cercetare de piață Smithers anticipează o creștere importantă a sectorului imprimării inkjet în următorii cinci ani. Raportul vizează imprimarea inkjet pe segmentul aplicațiilor grafice și al etichetelor/ambalajelor, care a generat venituri globale de 86,8 miliarde de dolari în 2022.

Citeste »

Geko-Mimaki – un parteneriat unic pe piața europeană de print

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet și sisteme de tăiere – a fost prezent la expoziția Print&Sign 2022 de la București (Romexpo, 4-7 octombrie) în cadrul standului Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova. Acolo am avut ocazia să discutăm cu Sławomir Pęczak, Senior Area Sales Manager pentru Europa Centrală și de Est, care ne-a oferit informații despre cele mai noi soluții tehnologice ale producătorului japonez.

Citeste »

Gallus a lansat prima imprimantă de etichete 100% digitală a companiei

Gallus – producător elvețian de tehnologie de imprimare a etichetelor și subsidiară Heidelberg – a lansat prima imprimantă inkjet 100% digitală a companiei. Echipamentul a fost dezvoltat pentru a elimina – cu ajutorul automatizării și tehnologiei cloud – bariera costului total de proprietate în adoptarea tehnologiei digitale roll-to-roll pe sectorul producției de etichete.

Citeste »

Lansările digitale vor fi în centrul atenției la Labelexpo Americas 2022

Labelexpo Americas 2022 – cea mai mare expoziție dedicată sectoarelor de ambalaje și etichete, care se va desfășura în perioada 13-15 septembrie 2022 la Donald E. Stephens Convention Center din Chicago, SUA – va îngloba o serie de premiere mondiale interesante în ceea ce privește tehnologia digitală de imprimare, marcând o nouă etapă în tranziția de la tiparul analogic la cel digital.

Citeste »
Kyocera TASKalfa Pro 15000c

3 avantaje ecologice incontestabile ale tehnologiei inkjet

Dezvoltarea durabilă a unei companii a devenit o obligație datorită noilor reglementări, iar întreprinderile au acum oportunitatea de a se diferenția în fața clienților din punct de vedere sustenabil. Timp de mulți ani, industria artelor grafice s-a putut baza pe noile tehnologii pentru a-și reduce impactul asupra mediului – iată modul în care tehnologia inkjet ajută companiile să atingă acest obiectiv.

Citeste »

Personalizare pe orice substrat cu seria Mimaki UJF MkII e de format mic

Mimaki Europe a organizat pe data de 5 mai 2022 webinarul „Next Generation UJF MkII e series” în cadrul căruia managerul de produs Mark Sollman și specialistul Mustafa Okanovic au prezentat caracteristicile și beneficiile oferite de imprimantele compacte UV-LED flatbed de format mic ale seriei UJF – 3042 MkII e, 6042 MkII e, dar și 7151 plus II. Cele trei imprimante sunt de câțiva ani printre cele mai populare echipamente din portofoliul Mimaki, iar reprezentanții producătorului japonez au prezentat modurile în care acestea deschid noi oportunități de afaceri, cresc profiturile și îmbunătățesc poziția pe piață a furnizorilor de servicii de imprimare.

Citeste »

Roel introduce tehnologii noi de imprimare inkjet din rolă pe piața din România

Roel – furnizor specializat de echipamente, servicii și soluții tipografice, cu o rețea proprie de service cu acoperire națională construită în cei peste 30 de ani de activitate – anunță cea mai nouă etapă în evoluția companiei: deschiderea unui nou punct de lucru de tip showroom la Târgoviște și pătrunderea pe piața tehnologiei de imprimare inkjet din rolă. Noul spațiu de expunere va aduce mai aproape echipamentele partenerilor Ricoh, Tecnau și Ibis pentru clienții actuali, cât și pentru toți furnizorii de servicii de imprimare interesați să testeze echipamente din portofoliul Roel.

Citeste »

Imprimare la 100 m/minut cu noul EFI Nozomi 14000 LED

Producătorul internațional de tehnologie de imprimare digitală Electronics For Imaging (EFI) și-a lansat noul echipament inkjet de mare viteză care imprimă dintr-o singură trecere – Nozomi 14000 LED – în cadrul târgului german CCE International (14-15 martie) dedicat tehnologiei de imprimare a cartonului ondulat. Echipamentul EFI a fost proiectat pentru sectorul de imprimare a ambalajelor și cel de semnalistică.

Citeste »

Mimaki lansează noua imprimantă flatbed UJF-7151 plusII pentru aplicații industriale

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – a organizat în perioada 2-4 martie 2022 evenimentul „Mimaki Global Innovation Days“ sub umbrela căruia a oferit o serie de webinarii live cu un conținut exclusiv și personalizat pe zone geografice (EMEA, LATAM, Japonia, America de Nord și Asia-Pacific). În a doua zi a seriei de webinarii, specialiștii Mimaki au lansat noua imprimantă UV-LED flatbed de înaltă performanță UJF-7151 plusII.

Citeste »

Industria de imprimare va fi afectată de schimbările legislative din Marea Britanie

Graphics and Print Media Alliance (GPMA) este un colectiv de asociații comerciale reprezentând aproximativ 3471 de companii britanice care activează în lanțul de aprovizionare al industriilor grafice și de imprimare. Printre membrii GPMA se numără și Federația britanică a industriilor de imprimare (BPIF) iar secretariatul colectivului este asigurat de Printing Industry Confederation (Picon), una dintre cele mai importante asociații comerciale industriale ce reprezintă producătorii și furnizorii din sectoarele de imprimare, fabricare a hârtiei și conversie. GPMA avertizează că utilizarea substanțelor chimice clasificate de curând drept substanțe toxice de clasă B a fost „subestimată în mod grosolan” în industria tipografică, iar cernelurile inkjet afectate de această reclasificare ar trebui să fie exceptate.

Citeste »

Print4All 2022 anunță un portofoliu de expozanți bogat și divers

Print4All este cea mai importantă expoziție italiană dedicată industriei de imprimare, fiind rezultatul colaborării dintre ACIMGA (Asociația producătorilor italieni de mașini pentru industria grafică, de conversie și industria hârtiei) și ARGI (Asociația furnizorilor din industria grafică italiană). Ediția din 2022 a expoziției se va desfășura în perioada 3-6 mai 2022 în incinta centrului expozițional Fiera Milano din Italia, simultan cu târgurile Ipack-Ima, Intralogistica Italia și Green Plast.

Citeste »

Piața imprimării digitale de mare format continuă să crească dezvoltând noi aplicații

Piața imprimării de format mare și foarte mare a fost transformată de tranziția către digital, deși încă este completată de anumite tehnologii de imprimare analogică precum serigrafia, care diversifică portofoliile de servicii ale furnizorilor. Pandemia de Covid-19 a adus schimbări majore în industria poligrafică și a contribuit la dezvoltarea de noi aplicații precum semnalistica pentru distanțare socială.

Citeste »

Creează originalitate fără limite cu Mimaki UJF 3042 MkII e și UJF 6042 MkII e

Industria de imprimare este în continuă creștere și transformare, generând idei noi în fiecare zi. Printul nu este doar o bucată de hârtie sau un pliant, ci este și pixul de la acea întâlnire de afaceri, magnetul de pe frigider, cartea de vizită din portofel sau trofeul primit pentru întreaga activitate. Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – înțelege că printul ia atât de multe forme încât creativitatea și originalitatea trebuie să fie de la sine înțelese și susținute de tehnologie.

Citeste »
Search this website

Reclamă – CTP-Vitan.ro

Click pe imagine pentru a continua la site

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide