Gallus a lansat prima imprimantă de etichete 100% digitală a companiei

Gallus – producător elvețian de tehnologie de imprimare a etichetelor și subsidiară Heidelberg – a lansat prima imprimantă inkjet 100% digitală a companiei. Echipamentul a fost dezvoltat pentru a elimina – cu ajutorul automatizării și tehnologiei cloud – bariera costului total de proprietate în adoptarea tehnologiei digitale roll-to-roll pe sectorul producției de etichete.

Citeste »

Lansările digitale vor fi în centrul atenției la Labelexpo Americas 2022

Labelexpo Americas 2022 – cea mai mare expoziție dedicată sectoarelor de ambalaje și etichete, care se va desfășura în perioada 13-15 septembrie 2022 la Donald E. Stephens Convention Center din Chicago, SUA – va îngloba o serie de premiere mondiale interesante în ceea ce privește tehnologia digitală de imprimare, marcând o nouă etapă în tranziția de la tiparul analogic la cel digital.

Citeste »
Kyocera TASKalfa Pro 15000c

3 avantaje ecologice incontestabile ale tehnologiei inkjet

Dezvoltarea durabilă a unei companii a devenit o obligație datorită noilor reglementări, iar întreprinderile au acum oportunitatea de a se diferenția în fața clienților din punct de vedere sustenabil. Timp de mulți ani, industria artelor grafice s-a putut baza pe noile tehnologii pentru a-și reduce impactul asupra mediului – iată modul în care tehnologia inkjet ajută companiile să atingă acest obiectiv.

Citeste »

Personalizare pe orice substrat cu seria Mimaki UJF MkII e de format mic

Mimaki Europe a organizat pe data de 5 mai 2022 webinarul „Next Generation UJF MkII e series” în cadrul căruia managerul de produs Mark Sollman și specialistul Mustafa Okanovic au prezentat caracteristicile și beneficiile oferite de imprimantele compacte UV-LED flatbed de format mic ale seriei UJF – 3042 MkII e, 6042 MkII e, dar și 7151 plus II. Cele trei imprimante sunt de câțiva ani printre cele mai populare echipamente din portofoliul Mimaki, iar reprezentanții producătorului japonez au prezentat modurile în care acestea deschid noi oportunități de afaceri, cresc profiturile și îmbunătățesc poziția pe piață a furnizorilor de servicii de imprimare.

Citeste »

Roel introduce tehnologii noi de imprimare inkjet din rolă pe piața din România

Roel – furnizor specializat de echipamente, servicii și soluții tipografice, cu o rețea proprie de service cu acoperire națională construită în cei peste 30 de ani de activitate – anunță cea mai nouă etapă în evoluția companiei: deschiderea unui nou punct de lucru de tip showroom la Târgoviște și pătrunderea pe piața tehnologiei de imprimare inkjet din rolă. Noul spațiu de expunere va aduce mai aproape echipamentele partenerilor Ricoh, Tecnau și Ibis pentru clienții actuali, cât și pentru toți furnizorii de servicii de imprimare interesați să testeze echipamente din portofoliul Roel.

Citeste »

Imprimare la 100 m/minut cu noul EFI Nozomi 14000 LED

Producătorul internațional de tehnologie de imprimare digitală Electronics For Imaging (EFI) și-a lansat noul echipament inkjet de mare viteză care imprimă dintr-o singură trecere – Nozomi 14000 LED – în cadrul târgului german CCE International (14-15 martie) dedicat tehnologiei de imprimare a cartonului ondulat. Echipamentul EFI a fost proiectat pentru sectorul de imprimare a ambalajelor și cel de semnalistică.

Citeste »

Mimaki lansează noua imprimantă flatbed UJF-7151 plusII pentru aplicații industriale

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – a organizat în perioada 2-4 martie 2022 evenimentul „Mimaki Global Innovation Days“ sub umbrela căruia a oferit o serie de webinarii live cu un conținut exclusiv și personalizat pe zone geografice (EMEA, LATAM, Japonia, America de Nord și Asia-Pacific). În a doua zi a seriei de webinarii, specialiștii Mimaki au lansat noua imprimantă UV-LED flatbed de înaltă performanță UJF-7151 plusII.

Citeste »

Industria de imprimare va fi afectată de schimbările legislative din Marea Britanie

Graphics and Print Media Alliance (GPMA) este un colectiv de asociații comerciale reprezentând aproximativ 3471 de companii britanice care activează în lanțul de aprovizionare al industriilor grafice și de imprimare. Printre membrii GPMA se numără și Federația britanică a industriilor de imprimare (BPIF) iar secretariatul colectivului este asigurat de Printing Industry Confederation (Picon), una dintre cele mai importante asociații comerciale industriale ce reprezintă producătorii și furnizorii din sectoarele de imprimare, fabricare a hârtiei și conversie. GPMA avertizează că utilizarea substanțelor chimice clasificate de curând drept substanțe toxice de clasă B a fost „subestimată în mod grosolan” în industria tipografică, iar cernelurile inkjet afectate de această reclasificare ar trebui să fie exceptate.

Citeste »

Print4All 2022 anunță un portofoliu de expozanți bogat și divers

Print4All este cea mai importantă expoziție italiană dedicată industriei de imprimare, fiind rezultatul colaborării dintre ACIMGA (Asociația producătorilor italieni de mașini pentru industria grafică, de conversie și industria hârtiei) și ARGI (Asociația furnizorilor din industria grafică italiană). Ediția din 2022 a expoziției se va desfășura în perioada 3-6 mai 2022 în incinta centrului expozițional Fiera Milano din Italia, simultan cu târgurile Ipack-Ima, Intralogistica Italia și Green Plast.

Citeste »

Piața imprimării digitale de mare format continuă să crească dezvoltând noi aplicații

Piața imprimării de format mare și foarte mare a fost transformată de tranziția către digital, deși încă este completată de anumite tehnologii de imprimare analogică precum serigrafia, care diversifică portofoliile de servicii ale furnizorilor. Pandemia de Covid-19 a adus schimbări majore în industria poligrafică și a contribuit la dezvoltarea de noi aplicații precum semnalistica pentru distanțare socială.

Citeste »

Creează originalitate fără limite cu Mimaki UJF 3042 MkII e și UJF 6042 MkII e

Industria de imprimare este în continuă creștere și transformare, generând idei noi în fiecare zi. Printul nu este doar o bucată de hârtie sau un pliant, ci este și pixul de la acea întâlnire de afaceri, magnetul de pe frigider, cartea de vizită din portofel sau trofeul primit pentru întreaga activitate. Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – înțelege că printul ia atât de multe forme încât creativitatea și originalitatea trebuie să fie de la sine înțelese și susținute de tehnologie.

Citeste »

Flora UV LED C25H – imprimanta pentru ambalaje sustenabile

Potrivit companiei de cercetare de piață Smithers, piața globală a ambalajelor din carton ondulat înregistrează o creștere anuală de 3,7%, estimându-se că va atinge valoarea de 300 de miliarde de dolari până în 2023 – sectorul a beneficiat în primul rând de avantajul proprietăților biodegradabile ale acestui tip de ambalaj. Un sondaj realizat de GreenBlue în Statele Unite a constatat că 65% dintre respondenți sunt extrem de îngrijorați de problema ambalajelor din plastic. Asociația spaniolă a producătorilor de ambalaje din carton ondulat (AFCO) a concluzionat că 75,2% dintre consumatorii spanioli preferă să cumpere produse ambalate în carton, pe când doar 11% dintre aceștia aleg plasticul. Adline Solutions, unul dintre cei mai importanți distribuitori români de echipamente pentru producția publicitară, ne ajută să înțelegem principalele trenduri care vor influența această piață în următorii ani.

Citeste »

Epson anunță lansarea noii imprimante ColorWorks C4000

Epson – important producător de tehnologie de imprimare inkjet – a lansat noua imprimantă color de etichete on-demand a seriei ColorWorks® – C4000. Noul model garantează imagini la rezoluție înaltă (calitate fotografică), etichete durabile și conectivitate sporită.

Citeste »

Blocajele și provocările pieței de imprimare digitală a ambalajelor

Studiile de piață din ultimii ani prevăd în unanimitate o creștere anuală a pieței imprimării digitale a ambalajelor de aproximativ 10-15% (CAGR) – trecerea de la fișierele PDF pentru imprimare la produsele ambalate din punctele de vânzare se realizează în doar câteva ore, permițând eficientizarea lanțului de aprovizionare, o gestionare mai simplă a stocurilor, campanii de marketing eficiente, proliferarea SKU-urilor (Stock Keeping Unit – unitate de stocare) și eficientizarea proceselor pentru o lansare mai rapidă pe piață.

Citeste »

Viitorul imprimării digitale pe textile până în 2026

Pentru 2021 valoarea sectorului de piață al imprimării digitale pe textile a fost estimată la 3,82 miliarde de euro, în creștere față de 3,16 miliarde de euro în 2020. Cererea pentru materiale textile imprimate digital a înregistrat o revenire puternică iar potrivit studiului de piață al Smithers – „The Future of Digital Textile Printing to 2026” – această tendință va continua în următorii cinci ani, în contextul în care industria își va recupera pierderile cauzate de pandemie.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide