Sun Chemical lanseaza noile platforme tehnologice pentru cerneluri offset cu alimentare pe coli

Am lansat noua noastra platforma tehnologica revolutionara „Pace” pentru cerneluri offset alimentate pe coli. SunPak FSP, cerneala emblematica offset cu migrare redusa de la Sun Chemical pentru ambalajele alimentare, va fi prima cerneala care va trece la noua tehnologie odata cu lansarea SunPak FSP EcoPace. Cernelurile sunt concepute pentru a sustine productivitatea optima pe masinile de imprimat moderne de mare viteza si au acreditari puternice de sustenabilitate

Citeste »

Oportunitati de angajare!

Descopera oportunitati de angajare in industria poligrafica. Consulta anunturile noastre pentru locuri de munca si gaseste drumul catre jobul dorit.
Contacteaza-ne pentru a-ti adauga anuntul sau pentru a explora ofertele disponibile!

Citeste »

Noutati de la Sun Chemical, liderul global producator de cerneluri, lacuri, pigmenti si materiale avansate

Cu o medie de doua brevete pe luna, compania Sun Chemical, a carei preocupare permanenta este crearea de solutii care sa imbunatateasca productivitatea, dar si sustenabilitatea, introduce noi solutii care permit agentilor de marketing sa gestioneze mai bine culorile marcii, sa protejeze integritatea produsului prin imbunatatiri ale ambalajului si sa introduca functii de securitate care protejeaza impotriva falsificarii ambalajelor.  

Citeste »

Tendinte majore de care tipografiile trebuie sa tina cont in 2023

Ultimii câţiva ani au fost dificili pentru sectorul de imprimare. Carantina si restrictiile din timpul pandemiei au determinat o scadere a cererii de pe piata pentru aplicatiile traditionale de imprimare. In plus, a crescut utilizarea formatului mare, a ambalajelor usoare si a etichetelor. Indreptandu-si rapid atentia catre alte piete, companiile de imprimare au cunoscut o dezvoltare rapida. Industria da semne clare de revigorare economica, ceea ce este o veste buna. Se preconizeaza ca anul 2023 va fi mult mai bun. Cei care se adapteaza la schimbari vor avea doar de castigat de pe urma noilor tendinte si vor juca un rol mai important in succesul clientilor lor. Care sunt aceste tendinte?

Citeste »

Koenig & Bauer echipează echipamentele de tipar offset Rapida cu o logistică a plăcilor complet automatizată

Din ce în ce mai multe tipografii comerciale își echipează echipamentele de tipar offset cu alimentare în coală Rapida cu sisteme de logistică a plăcilor complet automatizate. Când vine vorba de această inovaţie, furnizorii de servicii web-to-print par să fie cei mai interesaţi. Mai multe sisteme Koenig & Bauer au fost deja integrate proceselelor de producţie cotidiene, iar alte echipamente sunt preconizate să urmeze. Aceste sisteme se integrează perfect cu echipamentele de tipar offset de format mediu și mare cu alimentare în coală, nu necesită operațiuni manuale, dispun de un design modular al sistemului pentru flexibilitate maximă şi asigură o producție rentabilă de tiraje tot mai reduse

Citeste »

Soluții de tipărire comercială offset, de la prepress la livrare

Nivelul de competitivitate în domeniul tipăririi offset comerciale este foarte înalt, deoarece clienții caută o calitate superioară, prețuri mici și o livrare rapidă. Toate aceste cerințe determină companiile tipografice să fie atente la concurenți, să investească în echipamente și software-uri noi pentru a nu rămâne în urmă și a profita la maximum de oportunitățile de pe piață. Este de la sine înțeles că tipografiile offset comerciale nu pot înceta să caute noi modalități de optimizare a proceselor de producție.

Citeste »

World Printers Summit 2022 – trenduri și provocări în industria ziarelor tipărite

World Printers Summit este locul anual de întâlnire al WAN-IFRA (World Association of News Publishers) – comunitate globală și organizație non-guvernamentală formată din asociații naționale și regionale de presă și publicații, agenții de presă și directori de ziare din 100 de țări. Ediția din 2022 a evenimentului (18-19 mai) a avut loc sub formă de webinare în cadrul cărora au fost abordate provocările industriei ziarelor tipărite, reunind tipografi, furnizori de materiale și producători de echipamente și soluții pentru prepress, finisare și livrare.

Citeste »

Cernelurile offset de la Toyo Printing Inks obțin certificarea INGEDE pentru „deinking”

Toyo Printing Inks este o divizie a Toyo Ink Group, unul dintre cei mai mari producători de cerneluri din lume, cu sediul în Tokyo. Compania a anunțat recent că seria de cerneluri LP-9000 TOYO LIFE PREMIUM FOOD LO/LM – destinată imprimării offset în coală – a obținut certificarea INGEDE (International Association of the Deinking Industry) pentru procesul de „deinking”, permițând deci îndepărtarea cernelurilor din textura hârtiei în procesele de reciclare.

Citeste »

Fujifilm anunță majorarea prețului la plăcile offset

Filiala europeană a Fujifilm – producător japonez de tehnologie pentru imprimare – a anunțat că va majora prețul plăcilor de imprimare offset din aluminiu produse de companie cu o medie de 3,52 RON (0.60 GBP) pe metru pătrat începând cu 1 noiembrie 2021. Decizia vine ca urmare a creșterii costurilor materiilor prime și a logisticii.

Citeste »

Efectul secvenței de cerneluri asupra gamei de culori reproduse

Acest material prezintă informații despre procesul de imprimare offset în policromie, reproducerea culorilor și secvența de culori utilizate pe mașina de imprimare. De asemenea, prezintă efectul secvenței de culori diferite asupra gamei reproduse prin procesul de imprimare, acest efect fiind obținut în urma unor teste

Citeste »

Heidelberg analizează situația curentă a industriilor de printing, packaging și labelling

Heidelberg, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de echipamente pentru sectorul de printing, a publicat un raport cu privire la starea globală a industriei în timpul pandemiei Covid-19. Raportul a fost alcătuit pe baza datelor colectate de la aproximativ 5 000 de echipamente offset pentru formate de diverse dimensiuni, echipamentele aparținând clienților Heidelberg din 50 de țări. Colectarea în regim anonim a informațiilor a fost facilitată de conectarea imprimantelor la Heidelberg Cloud.

Citeste »

Ordinea culorilor policromie în funcție de situație

În cadrul procesului de imprimare în policromie – CMYK și nu numai – straturile diferite de cerneală sunt depuse secvențial pentru a construi imaginea finală. Ordinea în care sunt printate cernelurile are un impact major asupra execuției lucrării și poate modifica semnificativ rezultatul final

Citeste »
Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide